A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
NicoKoko759 #39185 Csak egy pár sor az én meglátásomból, ami persze nem mérvadó a multival kapcsolatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Páran írtátok itt, hogy korrektül betartják a szabályokat, meg Ti is betartjátok. Én még nem találkoztam olyannal, aki betartotta volna! Tegnap rommá törték a szerelvényem, pedig a megengedett maximális sebességgel közlekedtem főúton. Ami 70km/h-t jelent. Úgy felkent egy idióta a korlátra, hogy egyből elszenvedtem egy 40%-os vontató sérülést és 28%-os vontatmány sérülést. Tegnapelőtt autóúton mentem, szintén a megengedett maximális 70km/h-val. Ott már van 2 sáv, de még így is felkent a korlátra. Persze van korábbi mentés, de nem ilyen morállal kellene játszani. De autópályán sem tartják be a 80km/h-t. Simán keresztbe áll a 3 sávos úton a majom. Vagy lakott területen belül ott van a 70km/h-s tábla. Az nem vonatkozik 3.5t megengedett össztömeg felett! Ezt sem tartja be senki. Beszélgettem/mentem 15-35 év közötti emberekkel, de senkivel sem sikerült konvojban mennem ezen kihágások miatt. :( Követési távolság megszegése, sárga villogó indokolatlan használata, stb. Mondhatjátok, hogy ez túlzás, de a legtöbb ember azt hangoztatja, hogy szimulátorral játszik. Akkor ennek is a részét kell képeznie. Szóval, jó Nektek, ha találtatok szabályosan közlekedő játékosokat, irigyellek titeket! Vagy másik lehetőség, hogy nektek nem ezt jelenti a szabályos közlekedés.