Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó képek!<#eljen>
Misuka963
Pont ezt mondtam 😄

HosszúGábor
http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/scania-r500-topline-king-off-the-road-manuel-retarder-ravenstein/187863733.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=3&scopeId=STT&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=SemiTrailerTruck&segment=Truck&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false

gondolom nem a kiállításra járásból lett benne 700-ezer 😄D

King Of The Road SCANIA 124L420

Estét! Jó hétvégét és kellemes pihenést! 😊
Misuka963
Így van kolléga <#papakacsint>

Erre akartam kilyukadni, hogy általában minden kamion végez munkát, mert ha áll akkor csak minuszt termel!
Misuka963
Ezeket mindenki ismeri 😉

A Vaex-esekre visszatérve,nem áll az összes kamion,mert az nem érné meg a cégnek,én a jórégenében láttam a 41-es fõúton és az M3-ason is egy párat holland rendszámmal 😊

Ez is egy nagy cég ebbõl a csörösbõl csak egy van nekik a többi FH16-os 100nál is több!
A csörös hollandba jár állandó fuvart csinál, hétfõ reggel 6körül indul Bugyiról! Már rövidebb pótot huz mert sok volt a büntetés a hosszúsága miatt
<#eljen> A Svéd acél!
Vaex Group BV.
Ez egy ismert nagy cég, kb. 70-80 ilyen kamionja van! Te eltudod képzelni, hogy egész évben a telephelyen áll az összes és csak kiállitásokra járnak!?
De a Hovotrans-sok azok igen, és azok is jól megvannak rakva cuccal.

Itthon vagyunk<#integet2>

De már megyünk Ösnabrück-be de közbe építés van<#idiota><#idiota>

Hegymászás

Pihenés<#hawaii>
Misuka963
De ez alapból kiállítási kamion,nem hiszem,hogy ezzel mennek fuvarba is :I

Ördögpalanta62
def map,-game data:

Ezt a két sort írd át ilyenre

truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000

<#hawaii><#eljen>
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok az a gondom hogy nem müködik a no damage-nincs sérülés.
Többet is kipróbáltam de nem megy 1.8.2.5 frissítés van fent talán ez?
alma2
hasznalj opera minit, vedd le akar kep minoseget is, maris meguszod par szasz kb-bol...

szerintem

A csörös scániának semmi köze amerikához ezt jól tudod! Gyakran huznak tartályokat mert azok csak 12m hosszuak és igy beleférnek a 16,5 méterbe! Nem hinném, hogy ADR-es(veszélyes áru) rakományhoz tervezték, mert ott minnél könnyebnek kell lenni a vontatonak, hogy minnél több sulyt tudjon vinni!
Ha További információra van szükséged ne itt hanem privátba!!!

TÉMÁT EZZEL ZÁRNÁM !! A FÓRUM AZ ETS2-RÕL SZÓL!!!!!!
"Még mindig nem tudtok fogni egy kib***ott kép szerkesztõt"

Elnézést a kifejezésért! Csak nem tudtátok leirni azt, hogy miért probléma! De szerencsére a házigazda úr privát üzenetbe szépen leirta, hogy mit és hogyan 2 sorban!!!!
"Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta."

Akkor most ez mégis hogy van? "Nagy divat" de még sincs "olyan sok"?! Akkor hogy lehet "divat"? Érted Fõnök mi a gond?! Ha valami divat, akkor abból sok van, ha valami napi 2-3, akkor az ritka vagy egyéni.

Ha pedig a videóidból indulsz ki, ahol egy elõre leszervezett bemutatón csiri-viri kamionok vonulnak fel, az még nem azt jelenti, hogy a közutakon is ezek mászkálnak ezrével. A csõrös Scania pedig egyáltalán nem számít amerikai konfigurációnak, mivel eredetileg veszélyes anyagok és tartályok szállítására építették õket Európában, mivel biztonságosabb a meleg, járó motort távolabb elhelyezni a robbanás veszélyes rakománytól. Az már egy más dolog, hogy ma már más területen is alkalmazzák õket, de ott meg a pótkocsi hossza a rövidebb, mivel a mérethatárokat be kell tartani.

"Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!"

Ez statisztika, és bizonyára így lehet, de ez meg nem volt tárgya a dekorációs témánknak. De nagyon király vagy!
Már szóltam neki, és tanulja is a szakmát, bizonyítva az igazát mint egy óvodás, de legalább nem poszter méretû képekkel. Ez is valami.
gumikacsa
Szevasz kamionos.

Sajnos néha rákényszerülök, hogy mobilnettel netezzek, és mikor Te, meg még egy két értetlenebb teleszórja png képekkel a topikot, és az oldal betöltése 30-40mb-ot igényel az igen csak megviseli a 200mb-os kvótámat.

De hiába is tépem itt a szám, hisz leszarod, mert neked így jó...

A buszos... (ezt honnan vetted le, attól mert Ikarusos a Nick képem)

Renault magnum http://kamionszim.hu

http://kephost.adatbazis.eu/images/86535818652411512325.jpg
Itt a Hovotrans amit emlitettél😊
Köszönöm a fejtágitást!
Akkor már én is megosztok egy két informáciot!
Kicsicsázott kamionokat már nem egyet láttam, fõként Skandináv, és benelux területen nap szinten 40-50et biztos lehet látni.
Fõként scániát, volvo és dafot szeretik! Scániákon nagy részén tuning kipufogó van, igy nem teljesitik az euro 5ös normát csak a 3ast de ott nem szólnak érte!
Németországba ez 1000-2000euros büntetés aztán lehet menni a servizbe!
Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta.
Magyarországon mi nem látunk ilyeneket, mert nyugati kamionok nem jönnek errefelé csak egy két állatszállitos holland!
Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!
Kilátással kapcsolatban igazad van semmit nem lehet kitenni a szélvédõre a legtöbb nyugati országba!
De a napellenzõ méretére, és hogy az oldalsó függöny mennyire takarja a kilátást arra nincs szabály.
És, hogy kinek mi a csicsás azt ne firtassuk szerintem. Minenkinek megvan a saját stilusa!
Jó néz ki!! Egyik kedvencem nekem is!
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szia kisfüsi tudnád eszt a wabis potot linkelni? Nagyon megköszönèm
kcsbubi
Rám esteledett.

Egy hosszú pihenõ.

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

urfika

Koszonom CsiziTrucker az oreg kis Scania 143-ast

"Hol van itt megadva, hogy mekkora lehet egy kép?"

Sajnos sehol, de logikusan gondolva, azért kell a mérethatárokat betartani, mert sokan mobilról illetve keskeny sávszéleleségû internetrõl olvassák a fórumot.

"Nem jobb a nagyobb felbontású?"

Általában igen, de egy weboldal esetében - ahol nem elérendõ cél a képek 100%-os minõsége - nem.

"A karácsonyfáról meg annyit, hogy minenkinek más az izlése a valóságban én sem ilyennel járok!!! Egyébként Hollandoknál, Svédeknél divat az ilyen stilus. "

Persze, azért mert láttál valahol egy holland vagy svéd kamiont, ami ennyire ki volt csicsázva, az még nem azt jelenti, hogy ez divat lenne náluk. Ráadásul ha annyira nagy sofõr vagy, akkor tudhatnád, hogy a német rendõr leveteti azokat a dekorációkat, amelyek a szabad kilátást korlátozzák. És ez mind vonatkozik úgy általában az EU-s országokra.

"Inkább vissza megyek a szlovák forumra ott legalább igazi kamionosok vannak akik értenek is a dolgokhoz és tudják mi az a kamionos élet!"

Csak nyugodtan menj! Itt viszont még informatikusok is vannak, akik pedig neked magyarázzák azt, hogy miért nem célszerû nagyméretû képeket feltenni egy közösségi fórumra.
Budapest- Besztercebánya:

Szép gépek! <#taps>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Misuka963
Legfontosabb egy hosszú hétvégére a folyékony kenyér 😄

norbee46
Igen. Még szerencse hogy út közben vettem pár doboz sört. <#worship>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Misuka963
Hosszú hétvége elé nézel 😉 <#eljen>

Igazad van Csiszi az nincs túlcicomázva nekem nagyon tetszik.Nekem régebb ilyen stílusú kamionom volt és még mindig szeretem.Engemet nem zavar milyen a képformátum mert nekem van 20Mb-es netem és nem látom a kettõ közt a különbséget.Tényleg mindenkinek más a stílusa csak itt ezen a fórumon a nagy rész szereti a visszafogott stílust.Nem pedig azt amit pl. mi ketten szeretünk és az is igaz, hogy Hollandoknál és Svédeknél ez a stílus a menõ még a cégeknél is nézzen meg akárki egy Hovotrans-os Scania-t milyen stílusba van?Hát olyanba amelyikre kicsit több cucc van rakva, de jól és az jó!!
<#idiota><#nezze><#nezze><#ravasz1>
norbee46
<#wave>
Itt lesz a hétvége a kikötõi parkolóba mert késik a hajó 4 napot.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

HosszúGábor
Kisfüsi,Gabor55, Vajo szép gépek/képek

King Of The Road SCANIA 124L420

Besztercebánya után 😊
Mi mihez nem értünk?

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Ördögpalanta62
Sziasztok

/a0/a9da857af6771c82e59028cdf42a389fd7dbfd.mat"

Ez a mat file kéne nekem.
Megköszönném ha tudna valaki segíteni.

Napot! Punky-Hosszú Gabi <#eljen>
urfika

norbee46
Szia!

Köszi a választ sikerült! Annyit szeretnék még kérdezni hogy még melyik értéket kell ahhoz megváltoztatni hogy ha zoom-olok akkor is lássam?

Sõt nem is érdekel!!! Inkább vissza megyek a szlovák forumra ott legalább igazi kamionosok vannak akik értenek is a dolgokhoz és tudják mi az a kamionos élet!Nem éppen azzal foglalkoznak kinek mekkora méretû a feltöltött képe! <#nyes>
Hol van itt megadva, hogy mekkora lehet egy kép? Nem jobb a nagyobb felbontású? Vajo amit feltöltött, az is elég jó, de ha rá kattintok nem lesz sokkal nagyobb méretû! A karácsonyfáról meg annyit, hogy minenkinek más az izlése a valóságban én sem ilyennel járok!!! Egyébként Hollandoknál, Svédeknél divat az ilyen stilus.
Te addig ne akarjál másnak tanácsot adni, amíg te nem tudod betartani mások figyelmeztetését! Ekkora képeket ne rakjál be, ráadásul ne ennyit és ne - ha már belejöttem - ne ilyen cicomázott karácsonyfáról. <#eplus2>
Hali! A def mappában van egy game_data nevû fájl, azt megnyitod keresd ezt a sort:
(zoom_uplift<7>: 45000.0 // whole world map zoom) és a 45ezret, mondjuk 75ezerre átirod!
De viszont sok modban szerepel ugyan ez a fájl, és amelyik legutolsó lént szerepel a mod mappa listádban, az felülirja!