banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Dévid112
    Üdv!

Ahogy ígértem, utána jártam ennek a frissen megjelent többjátékos verziónak.
    Megpróbálom a leírást frissíteni, ahogy telnek a napok és olvasom mások tapasztalatait.
    A szerveren írta az admin a chat-be, hogy 2.000 ember fér fel.
    Előbb olvasd el figyelmesen, amit írok és utána rájössz, hogy talán nincsenek is felesleges kérdéseid a Multiplayer Alpha-val kapcsolatban. Ahogy olvashatod, benne van a nevében, hogy ALPHA, szóval nem egy tökéletesre kiforrott változat, de valahol el kell kezdeni...

Telepítési utasítás:

1.: Legyen eredeti a játékod! Mindegy, hogy Steam-en vetted meg vagy CD-s.
    A Going East DLC nem kötelező.
    Akinek nem Steam-es a játék, az töltse le a Steam-et (http://store.steampowered.com/)Aztán készítsen egy fiókot hozzá.

2.: Szedd le és telepítsd a Steam-ről az ALAP JÁTÉKOT.Amikor meg van, akkor lépj be a játékba és add meg a Serial-t.
    Utána telepítsd a Going East DLC lemezen lévő 1.5.2-es Patch-et és szedd le a Going East DLC-t is a Steam-ről és telepítsd, aminél szintén add meg a Serial-t.
    Ha nem akarod újratelepíteni a játékot, akkor a Steam-en elég a CD-s széria számokat beregisztrálni.

2/a.: Ha már meglévő játékod van, akkor a Steam-en kell a szériaszámot aktiválni.

Innentől fogva a Steam tudni fogja, mivel játszottál, ha esetleg újra kellene húzni a gépet, utána ezt a procedúrát már nem kell még egyszer végig csinálni, csak leszedni az ETS2-t és csak egyszer!

2/b.: A Steam legfőképpen a játékon belüli szerver információhoz és a chat-hez kell.

3.: Szedd le a https://www.facebook.com/groups/128796563935050/316471928500845/ fájlt, csomagold ki és futtasd a telepítőt.
    Adj meg neki egy könyvtárat, lehetőleg ne a C meghajtón! S ne is azt, ahova az alapjátékot telepítetted!

Amikor meg vagy, akkor indítsd el a játékot a launcher.exe fájlra kattintva.
    NE AZ EDDIG HASZNÁLT ETS2.EXE-T FUTTASD, HANEM AZT, AMIT A 3-AS PONTBAN LINKELT FÁJL AD A TELEPÍTÉSE UTÁN!!!
    Hozz létre egy profilt, amivel játszani fogsz.

FONTOS!
    Alap térképet használj, mert csak azon fut a szerver!!!!

Indítsd el a játékot, állítsd be a kívánt dolgokat (grafika, játékmenet, stb...), utána teljesítsd az első fuvart. Bal oldalon van a beépített Chat, ahol valószínűleg sokáig azt fogja írni, hogy nem tud csatlakozni a #1 EU map-hoz. Ne törődj vele, csak vezess! Nekem nagyjából 3 perc után sikerült a szerverre csatlakoznom. Az, hogy offline vagy a profillal és közben vezetsz, nem befolyásol semmit. ugyanúgy gyűlnek a kilométerek és ugyanúgy növekszik a profilod minden fuvar közben.
    Ekkor meg is jelent a többi játékos és hirtelen sokan lettünk a telephelyen, ahol le kellett volna akasztanom.

A játékbeli Chat-et a "Y" gombbal lehet aktiválni.
    A TAB billentyűvel lehet megnézni, hogy kik vannak körülötted. ott írja a Ping számokat is ms-ben. Akinek túl magas, például 140ms feletti, Ők okozzák az esetleges laggolást is.

Hátrányai az online-nak:

- Lagg: Tarts nagyobb követési távolságot, mert nem rendelkezik mindenki jó internettel és egy nem várt pillanatban itt is, ott is lehet látni a másik kamionját és az balesetet okozhat. Amitől ugye anyagi károd lesz.
    - Ne legyél türelmetlen a telephelyen, mert úgysem fértek el egymástól. Most kiderül, ki játszik régóta, ki tud tolatni és ki játszik kormánnyal vagy billentyűzettel, mert ezek ilyenkor előjönnek. Pár percet játszottam, de sok süldővel találkoztam össze.
    - Mivel ez csak alfa verzió, bízhatunk benne, hogy az online hibák ki lesznek javítva. S ebben akkor lehet a készítőknek segíteni, ha minél többen játszunk vele, mert abból Ők csak gyűjtik az információt, ami segít abban, hogy minél előbb legyen hozzá egy nagyobb javítás.
    - NINCS FELUGRÓ ABLAK, HOGY AKASSZ SZÉT, HA NEM AKARSZ BÓNUSZ XP-T! NINCS! Rá kell tolni a rámpára a póttal. Legalábbis, nekem nem jött fel az ablakocska.
    - Ha offline módban vagy az online profillal, akkor áll az idő, a nap se telik. Viszont a fuvart meg tudod csinálni, igaz a jelzőlámpák se működnek. Így ha piroson kell átmenni, menj, ne várj, felesleges.
    - Kicsi a szerver mérete, így sok idő is eltelik, mire egyszer csak fel tudsz lépni.

A neten úgy vettem észre, hogy ez a honlapjuk:
    http://ets2mp.com/