A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
meglepetés volt, elkéstem a fuvarral, tegnap úgy hagytam, felrakótól 30 km-re, és most letelt az időm. Én pihentem, valós időben, a fuvarom meg ... késett :)
Ha félreállok egyébként csak parkolóba, nem tudok pihenni, mivel nem fáradt a sofőröm, ez OK, gondoltam, akkor csak kiugrok, főzök egy kv-t, hugyozok, stb és a játék nem dobott ki, de a multiplayerből igen, azaz nem voltam online tovább. Ez teljesen korrekt megoldás, ne foglaljam már a helyet, ha úgyse megyek, piros pont a készítőknek jár
Egyéb: felrakó-lerakó kérdése: naná, hogy tömeg van, mindenki arccal befelé megy, és nekiáll ott tolatni, megfordulni :) Láttam, mi a szitu, az utcán meg pont volt egy kis hely, betolattam 30 sec, kiálltam a rampáról 10 sec, és kész, máris jött a tömeg, még 3 gép. Felrakó ugyanez, gyorsan néztem, merre vannak fuvarok, hamar rányomtam, ami tetszett, és gyorsan rá is tolattam, még mielőtt felborítják a havercsávók a pótkocsit. Tetszik ez a része is, profinak kell lenni, nincs idő szüttyögni, mint a valóságban is sokszor.
Tankolás: jó hamar elfogyott , együtt mentem ki egy sráccal tankolni, ő is megcsinálta, én is, sima ügy, ez tetszetős. Megvárt engem, villantottam, hogy mehetünk, ez is sima ügy. Ketten mentünk, nem laggolt előre-hátra, meg én se, előzni lehet, konvojban menni lehet, ez is OK volt.