Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedõvel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szûkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedõ, lejtõ.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképezõ urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon 😊

Szia! Látom, néha érdemes benézni ide a fórumra! <#nevetes1>
Azt hogy érted, hogy a településneveken kivül nem sok különbség van más térképekhez képest? Te vagy az egyetlen (pedig a küldöldi fórumokat is figyelgetem), aki ezt mondja! A legtöbb játékos pont az ellenkezõjét mondja! Milyen érdekességekre gondolsz???
Kurvák vannak, keresd meg õket! <#vigyor2>
Hepe hupás utakat rakok be, ahogy megmondod, hogy kell megcsinálni!
Balesetbõl több is van a kelleténél, elég, ha bemész egy körforgalomba! <#papakacsint>
A szûkös lerakókról meg csak annyit, hogy volt olyan telephely, ahol 10 percig szenvedtem, hogy be tudjak állni!
Mi legyen még? Vulkánkitörés, vagy cunami?

sziasztok.Kene egy kis segitseg.Tudnatok nekem adni egy kormany beallitast logitech driving force gt-hez?

AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970

Hali !

Az orosz mapról csak annyit, hogy mentem rajta sok ezer km-t mert ott lehet. De egyszer sem értem célba. Vagy fal volt az úton vagy kiment a semmibe. A fuvarok 80-90%-t letudtad vezetni utána elakadt. De lehet hogy csak én fogtam ki.

SimaSuna
abszolút nem cseszegetés vagy bármi hasonló, csak vélemény volt, hogy min lehetne változtatni.
Tudom, hogy WiP, de hátha meghallgatja Frank 😊
Szia!

Az építõ jellegû kritikákat mindig meghallgatják <#vigyor5> Viszont hozzátenném, hogy a Magyar map erõsen work in progress, szóval nagyon-nagyon nincs még kész. Idõvel szerintem bele fognak kerülni az általad említett, vagy ahhoz hasonló dolgok.
De addig is HAJRÁ FRANK!!! <#taps><#taps><#eljen>
Ti szoktátok nézni K.Zoltánt mert én igen, általában inkább azt nézem mint játszok az úgy nekem jobb mert változatos az olyan igazi nem egyhangú.
hotwheels
😄 köszi 😊)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Misuka963
Jaaa értem 😊
Nem rossz a Gartner sem 😉 <#eljen>

hotwheels
áá nem, csak próbálgattam, hogy néz ki jól! 😊 😄

Misuka963
Milktrader-es lesz ? 😊 <#eljen>

zorrobomber
Köszi az orosz mapos tippet!

hotwheels

#35251 , #35250 - köszi! 😊

SimaSuna
kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedõvel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szûkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedõ, lejtõ.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképezõ urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon 😊

Ajánlom az orosz térképet. Hosszú egyenesekkel, balesetekkel, alig beférõs lerakókkal..
Russian Map

Misuka963
<#eljen>

Vajo : szép lett <#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>
Ezt kérdeztem,mert ismerõs volt a szöveg,de a hangját nem ismertem fel.

AudiQuattro
Amerika lázban 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

zorrobomber
Hogy érted hogy ugyanezeket a szövegeket mondja? Igen, ez Jáksó Laci.

A GPS hangja nem Jáksó Laci? Mert Õ is pont ugyan ezeket a szövegeket mondja.

norbee46
Nagyon jó pofa!
És szépen is vezetsz!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Üdv !

Telepítve van az Euro Truck Simulator 2 v1.8.2.5s (DLC Going East).

Ezt a két modot: TSM-Map_4.5.4a és AwibMap1.4.8V1.1

szeretném egyszerre futtatni.

Külön - külön mennek.
A kérdés, hogy próbálta e valaki egyszerre ?

Köszi

Akit érdekel, annak itt egy kis videó. 😄 Saját munka. (720p -re kell tenni!)

///M I Love BMW. :)

a kódot a steam is elfogadja, ha nem akarsz szívni az állandó manuális frissítéssel

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

hotwheels

vajo - <#eljen><#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

norbee46
Na csak meg próbáltam és nem jó. Az a helyzet hogy a vontató színét nem tudom változtatni csak napellenzõ tükör és kilincs. De azért az is furi hogy pirosból sárga lett.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

norbee46
Köszi majd holnap rá próbálok.

gigamen
Fogj egy kétszínût dds-t és fesd be az egészet pirosra.
norbee46
Egy színû festést szeretnék, csak egyszerûen nem találom a gyári egyszínû dds-eket.

gigamen
RGB színeket kell hasZnálni a dds fájloknál ha az alap skineket módosítod.Egyszínû a festés amit be akarsz tenni?
norbee46
Azt kellene kipróbálnom hogy 1 színû dds-re kellene megcsinálnom újra a skin-t, és megnézni újból játékban hogy mi újság napellenzõ tükör és kilincs terén. Csak nem találom alap színeket.

gigamen
Keress egy 4 színû skin-t nézd meg melyik szín tartozika napellenzõhõz és azt módosítsd, ha esetleg nem menne küld el privátban megpróbálok ránézni.
norbee46
Szia!
Nem töltöttem le, hanem a játékból szedtem ki. Az upgrade-ban vannak azok a 2 és 3 színû festések és lehet véletlenül pont egy ilyenbe botlottam bele. Szerinted? De az alap szineket meg ott nem találtam.

gigamen
Valószínûleg olyan skin-t töltöttél le amelyen az a paraméter ami a napellenzõ színére vonatkozik, az fix.

Próbálj meg olyan skint keresni ,letölteni aztán módosítani amely a kívánt napellenzõ színt tartalmazza.
Pl:ha neked zöld színû napellenzõ kell akkor a skin amit módositasz eredetileg is zöld legyen és ez módosítás után is megmarad.
Debilon, Tuningtrabi, köszi a válaszokat!

Magában a játékban aktiváltam a kódot, szóval akkor marad a manuális frissítés.
akciós a
Euro Truck Simulator 2 kiegészítõ: Going East
1 240 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20912/euro-truck-simulator-2-kiegeszito-going-east.html

és a Euro Truck Simulator 2 Gold 2 080 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold.html
Napot, Estét kinek mi 😄
Jó lett a fórum témája lehet hogy nem most változott de most értem ide! 😄
Hali! <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Szkineznél nekem is?
Nem nagy dolog csak annyit kellene, hogy a Scaniamon a két ködlámpa fölött kellene felirni, hogy Topline.
Ennyi az egész. Elõre is köszönöm.
ha a cd kulcsot a steamben aktiváltad, akkor automatikusan frissít

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

hello! engem leginkább a rendszám készítés érdekelne. egyik az hogy egyedit akarok (tudom van már a játékban magyar rendszám) de az mégse olyan élethû
norbee46
Sziasztok!

Készítettem egy "próba" skin-t és nagy nehezen meg is óhajtott jelenni a játékban. Az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a napellenzõ feletti kis sáv és a tükrök külseje más színû? (volvo 2012) Mert én arra gyanakszom hogy véletlenül egy olyan dds-t választottam a kicsomizott file-okból ami 2 színt használ.

A Segítségeket elõre is köszönöm!

Hali!

Nem.
A játékban kiírja, hogy van új frissítés.

Innen le tudod tölteni a frissítéseket.
eurotrucksimulator2.com
Hali.
Ha eredeti a játékom, van Steam-em, de nem ott vettem, akkor is frissíti automatikusan a játékot, ha kijön valami újítás?
Szép napot. Legalábbis így indult.
aztán jött a szürke ködös idõ.<#wow1>

Ui : Köszönet retouchernek a Volán buszokért. (szép festések lettek <#taps>)

ilyenre gondoltam igaz már most cf-es dafok vannak révész bácsinak de a játékhoz még nincs olyan

kép
arra kellene ami alapból benne van a játékba daf xf 105 a pótkocsit meg át tudom küldeni.
V43 1105
Normális elfogadható minõségû modelled van? Vontató, pótkocsik, kerekek, rendes template, 3d file hogy lássam térben mit mûvelek .. ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szia!
Révész Trans-os szerelvény sajnos nincs benne de nagyon megköszönném ha csinálnál mert én próbáltam de nem megy és amikor írtam ide még csak nem is válaszoltak rá! 😊
V43 1105
Sziasztok,

Jó régen jártam már erre, talán vannak még köztetek olyanok, akik emlékeznek rám .. bár játszani sok kedvem nincs, skinnelni annál több.. ha valaki szeretne festeni valamit akkor szóljatok aztán izzítom a Photoshoppot .. :-)

Pl ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h