A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Stewen1967 #37828 Etikai szabályokről a szoftwarek és mod-ok használatáról és fejlesztéséről véleményem szerint teljesen felesleges is a továbbiakban vitatkozni.
Épp tegnap is eggyel bővűlt azok száma akik a Brutált saját alkotásnak próbálták beállítani és kiadni.
és gondolom fog is bővűlni még...
Lopott Brutal
Az SCS nem fog sem engem se senki mást megvédeni sehol semmilyen formában a saját szellemi munkánkal alkotott modjainkal.
Lehet tehát vitázni reggelig is akár íratlan, vagy etikai szabályokról.
Sosem mondtam olyat hogy mindenki lopjon. Azonban azért az elgondolkoztató, hogy egy résszről ez a fórum és néhány hozzászóló elküldi a p-ba azt akinek nem hivatalos, miközben verik a mellüket a 999-Ft-os árral, miközben egy Grafikai vagy hang rész fejlesztése a Játéknak nem a 999 Ft os hivatalos játék tulajdon jogán áll vagy bukik, hanem a több 100.000 Ft os Photoshop, vagy sound forge, és sorolhatnám programok használatával.
Tetszik a fórum nevelési jellege az ETS2 software hivatalos megvételére akár milyen hihetetlen.
Meghajolok az ETS2 fejlesztői előtt is és ez a szándék meg is nyilatkozott a játék ingyen való jobbátételének a remélhetőleg sikeres általunk fejlesztett hozzáadásával, szebbé tételével.
Ami engem elgondolkoztat az inkább az, hogy egy részt van a hivatalos törekvés, más részt meg ott van a fejlesztés és az ahoz szükség.es pl a számomra megfizethetetlen eszközök használatának szükségessége megléte is.
nem láttam egy mondatot sem elhangzani arról, hogy a fórumra kirakott photoshopp buherákhoz használt software eredeti e? vagy miért nem eredeti?
Ennyit az etikárol.