banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stewen1967
    Ez nem ideológia, hanem tény arról, hogy nem biztos az, hogy ha valaki nem fizet egy softwareért megkárosítja vele a gyártót, sőt éppen az ellenkezője is történhet mint pl, igen is az Én esetemben.
    ÉS abban igazad van, valóban szükségtelen is lenne az ideológia gyártása minden ilyen esetben, hiszen számtalan szoftware gyártó sem gyárt ideológiát akkor, mikor ellopja a pénzedet egyszerűen csak megteszi és kész, lásd lejjebb a saját 1-etlen kiragadott példámat mint pl. a windows XP.
    persze a ti gondolkodás modotok szerint azt lehet, az törvényes. Itt bizony már logaikai ellent mondás van a részetekről, tehát a továbbiakban szerintem nincs is értelme erről beszélni.

Tikal:
    Légyszives ne próbálj engem valami hülyének beállítani, aki minden félét kitalál.
    Amit leírtam ugyanis az nem kitaláció és fikció, hanem megtörtén eset tény, és bizonyítható.
    ráadásúl velem történt.
    ÉS miért ne hasonlítsam magam Bill Gateshez? Talán ő törvényesen megteheti hogy lop én meg nem?
    Az én szempontombol a tetteink alapján ha csak az ETS2 eltulajdonításából is indulok ki egyformák vagyunk akár milyen hihetetlen.

Az meg a másik amiről szintén a legtöbb szoftware gyártó igen mélyen hallgat, hogy a drága pénzen megvett hivatalos gyári szoftwaredet fel sem telepítheted, amíg be nem pipálod azt a feltételüket a telepítéskor, hogy az esetlegesen előforduló szoftware hibák miatti adatvesztésedből származó károkért semmiféle jogi lépést nem fogsz tenni.

:)

ideológia?

:)

Aki meg itt azzal próbál kérkedni, hogy neki eredeti, és én vagyok a tolvaj, de a photosopja, windowsa, vagy akár a vírusírtója, stb nem lenne eredeti, elárulom hiába vette meg egyedűl csak azt az egy játékot,
    A Microfos kutyusa (BSA) szemszögéből lehet arról beszélni mekkora becsületes ember mert az ets2-je eredeti, ugyan úgy tolvajként fogják kezelni ahogyan végső soron engem is el lehet itélni.