banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
    Köszönjük szépen!

Minden elismerésem!
    Néhány gondolat a kiegészítővel kapcsolatban....
    Számomra nem teljesen új a Brutál HD, mert a 6.1 verzióját magam is megelégedéssel használom, ezért természetesen kíváncsi voltam az új kiadásra is.

Nos, ismét nem kellett csalódnom! :)
    Nekem nagyon bejön maga az az egység, amit maga a koncepciód képvisel.
    Értem ezalatt a jelentős grafikai módosításon túl a környezeti, járművek, valamint az időjárás hangjainak módosítását, hallhatóbbá tételét, illetve az egyedi addonok hozzáadását, bár én nem szeretem az irreálisan nagy teljesítményű motorokat, de nem vagyunk egyformák.

Jól láttam, hogy bővült, és ezáltal ismét kiegészült a repertoár? A tréler festésekre gondolok. :)
    Bár, én saját festéseket használok, de azt kell mondjam szépek lettek az általad betett festések.
    Lemerem fogadni, hogy most is a színek összhangja alapján válogattad össze a festéseket, mint ahogy ezek fontosságát a 6.1 debütálása estén is hangsúlyoztad. :)

Mindenképp elismerést, és köszönetet érdemelsz, már csak a beletett munka, és a szándék miatt is.
    Láthatóan nem kevés időt fordítottál rá, és ez látszik is az igencsak méretesre hízott csomagon. :)

Én a fehér útburkolati jelekkel készült változatot szettem le, amely rendesen működik, de a logban a tesztelésem alatt írt néhány Warningot. Semmi komoly, hiszen nem volt nagy dolog javítani, de a későbbi konfliktusok, megjegyzések elkerülése érdekében lehet célszerű lenne ezeket vagy javítani, vagy a megoldást közreadni.

Biztos vagyok abban is, hogy ismét előfog kerülni a "fű téma"!
    Segítséget jelentene,, ha egy kiegészítő pakkban lenne pl.: 2-3 különböző színű fű textúra, és így akinek nem tetszik az általad beillesztett megoldás, az szabadon kicseréli magának egy másikra, és a "gond" máris megoldva.

(Azért gondoltam, hogy mellékelni kellene ezeket, mert nagyon sokan vannak olyanok, akik nem ismerik a játék felépítését, nem tudják milyen méretűre, formátumúra, stb készítsék az új textúrát, hogyan, és hova illesszék be, stb, ezért hiába írnád le egy "olvass el" fájlban, hogy "cseréld ki, ha nem teszik", ha a játékos nem tudja, hogy hogyan kell.)

Összességében, szvsz ismét jobb, és szebb lett az új Brutál HD, persze biztosan lesznek olyanok is, akiknek nem biztos, hogy bejön.
    További plusz pont, hogy mindkét jelenleg domináns frissítéshez (1.8.2.5, illetve 1.9.22) készült külön sárga, és külön fehér útburkolati jelzésekkel, felfestésekkel készült változat.
    Nem a festés színén van a hangsúly, hanem azon, hogy megadtad a lehetőségét a választásnak. Apróság, de mindenképp értékelendő! Ugyanez igaz a TSM kompatibilitásra is.

Csak így tovább, és köszönjük a munkádat!