banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
    Persze, hogy ugyanaz, csak szemléltetésként másoltam be újból, hogy ez lesz az a sor az sii fájlban, ahová az általad használni kívánt billentyűk nevei kerülnek, vagyis a scripten belül ebbe a sorba kell beírnod a billentyű neveket.

Ezt írom is a hozzászólásban....
    "A zárójelben lévő joy.pov1_down?0... helyére kerülnek majd be azoknak a billentyűknek a nevei, amelyeket beállítasz majd magadnak. Tehát ne lepődj meg, ha bemásolás után, de még a saját billentyűkombinációid megadása előtt NEM fog működni a dolog."

Nem értem, mi lehet a gond, CsiziTrucker leírása alapján működnie kell(ene). Én is az Ő instrukcióit követve csináltam meg.
    A leírás szerint írtad át, illetve egészítetted ki a scriptet az általad használt billentyűk neveivel?

Apropó....
    Egérrel próbáltad az irányítást ugye?
    A 132-es sorban jelenleg benne van a bal egérgombra beállított oldalnézet funkció. Íme:
    1 - (joy.pov1_down?0 + mouse.button_left?0
    Ezt módosítottad? Amennyiben nem, feltétlenül tedd meg, hiszen egy gombhoz két funkciót nem lehet hozzárendelni.

Szerintem próbáld meg újra, mert valami elkerülhette a figyelmedet. :)