banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • CsiziTrucker
    Na igen amit elfelejtettem és nem egészen pontosan irtam!!!!
    132sort mindenkinek magának kell átirni de nagyon egyszerű!!! Miután a modosítás készitője az immcammal felülirja ezt a fájt csak mouse button right szerepel a 132es sorban! Amit belinkeltél ott egy gombot hozzá adott, szóval elméletileg ott sem lehet beállitani a gombokat, a NÉZETEKRE ÉS a KAMERA FORGATÁS EGÉRREL gombra sem! belehet de játék közben nem érzékeli
    Iiletve nálam g27 vagy g25 a váltó konzolon lévő lefele gombot viszont betudnám állitani, más kormánynál én nem tudom hogy nevezik a gombokat azt mindenki meg tudja nézni
    NA A LÉNYEG!
    Azokat a gombokat amiket a nézetre akarunk használni jegyezzük meg!!! Na igen de honnan tudnák, hogy éppen mi a pontos neve és hogy irjuk be 132 es sorba pontosan mert a játék csak akkor érzékeli!
    Erre a megoldás ami nekem elég sokáig tartott..... Álittsug be ideiglenes az összes szükségest gombot valami másra a camerákra például azt egyszerüen megtaláljuk
    Kilépünk megnyitjuk a controls.sii és 91-től-97ig lévő azaz 1es kamerától a 7ig és létni fogjuk a szükséges gombjaik nevét és azt átmásoljuk a 132es sorba! és ami ott szerepel azokat engedélyezni is fogja játék közben + a bal egér gombot is tedjük bele az mondjuk az enyémbe szerepel!!
    Vissza a játék és akkor beállitjuk őket! kamera forgatás egérrel nálam az bal egér gomb
    de csak nyomva tarva müködnek, de én ennek örültem a legjobban, mert legalább vissza áll magától!
    Még amit érdemes beállitani az előre nézés, mert bizonyos helyzetkben teljesen alátekerjük a kormányt de mégis elöre akarunk nézni. Jó példa én sokat megyek csörössel a normál pottal is sokat kell centizni bemegyek a kis körforgoba teljesen alászedem, na ilyenkor előre nézés igy a csörét látom jól kitudom vinni és fixen van a kamera, ugye ott az egér is csak ovatosan kell mert ugye mozdul a képis!
    Én mondjuk az egeret szinte csak tolatásnál, szük helyeken, balra jobbra nézésre használom
    Városi kanyarok körforgonál viszon a bal sarokba nézés, jobb sarokba nézés előre nézés
    mert általában amugyis válton van a kezem. De persze mindenki megszokta valahogy ahogy jó neki!
    Én 95 szálékba h-váltót használok 18sebeségest amerikai kamionba sokba az van.
    És ez a modósitás nélkül katasztrófa volt!
    Az igen irtam egy regényt