A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
CsiziTrucker #36376 Na zorba3333 élnézést többet itt modok kapcsán inkább csöndben maradok, mert az, hogy 90es években amikor need for speed 1 meg 2 volt csodálatos grafikával meg a doom1 azokba profi voltam, na meg az utobbi pár hónam ets 2 tanulmányozása + photo shop vágás:))) convertálás jpg-re azt nem rég:)))))
Én 8éve kamionozok és itt egy hozzá nem értő kiakart oktatni a hülyeséggel az engem is felbaszott!
Most fordittot a helyzet! Úgy, hogy képeket linkelek ezentúúúúúúúúúúl!
De röviden amit akartam
config_lines[132]: "mix trackiron ` 1 - (joy.pov1_down?0 + mouse.button_left?0| joy.pov1_left?0| joy.pov1_up?0| joy.pov1_right?0) `"
config_lines[133]: "mix trackiryaw ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(6.00 - abs(joy.x),0.50)),0.000070037753395,2.777902289339370) * sign(-joy.x)`"
config_lines[134]: "mix trackirpitch ` -0.02 `"
config_lines[135]: "mix trackirx ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(6.00 - abs(joy.x),0.50)),0.000070037753395,2.777902289339370) * sign(-joy.x)`"
config_lines[136]: "mix trackiry ` 0.0 `"
config_lines[137]: "mix trackirz ` 0.0 `"
controls.sii és másol
konkrétan ezeket a sorokat kaptam és már müködött is a fejforditás! Na de egy-két gomb nem! ezért ami nem működött nagy nehezen rájöttem, hogy csak beirom a 132es sorba és jó lesz! és mivel csak ezeket a sorokat irtam át nem kellet újra beállitani a bilenytűzetet!
136os és 137es gáz+fék előre-hátra mozgás ugye nálam nullán mert az engem zavart!
és amit linkeltél az ugyan ez a fájl volt,csak 133 és 135ös adatok másak ugyebár a jobbra balra nézés!
Azért irtam, hogy régi dolog mert a forumon tavaly volt róla szó!
És én úgy értelmeztem, hogy ezt az immcamm segitségével csináltak, ugye akkor látja az illető a camera állast a játkéban meddig mikor stb..:) Majd elmentette és mutatta a controls.sii mappában a változást(joyx balra-jobbra) és én arra következtettem, hogy az immcamm csupán addig arra kel, hogy ezeket át irja!imm camm bezár és ez marad igy! és ezért én nem is szorakoztam immcamm!
Nem jól értelmezem a dolgot????
ezt viszont nehéz volt leirni, remélem értelmes:)))) ennyire már rég erőltettem meg az agyam:)