banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
    "Meg ha annyira értesz hozzá akkor tudhatnád ha valaki bemásolja azt fájlt akkor teljesen megváltoznak a kormány és billentyű beálltása. "

Kérlek, mielőtt a kioktató hangnemhez egyre közeledő stílusban reagálsz, olvasd már el azt a hozzászólást, amit kritizálsz, ugyanis az általad felvetett problémára szintén felhívom benne a figyelmet:
    "A szóban forgó apró kis módosítás (mindössze 3kb) egy egyszerű config fájl, amit a C:DokumentumokEuro Truck Simulator 2Profileshosszú számsor elérési útvonalon lévő, azonos nevű fájlra kell lecserélni.
    Ennek következtében az eddigi kormánybeállításokat a játék indítása után ismét el kell végezni, hiszen ez a fájl tartalmazza ezeket a beállításokat.
    Tehát az ismételt beállítások nélkül nem fog működni a kiegészítő!"

Nyers verzió:

Pontosan így van, ahogy írod.
    A nyers verzió alatt a publikáló által feltöltött, egyéni változtatásoktól mentes, a feltöltő által beállított "eredeti" verziót értem.
    Természetesen, ha Te töltesz fel egy egyéni verziót, és azt letölti valaki, majd úgy használja, hogy nem módosít rajta, akkor azt nyers verziónak hívjuk. Abban a pillanatban, mihelyt változtatásokat hajt végre benne, és úgy használja, máris testreszabásról beszélünk.

Valóban rengeteg variáció létezik belőle, de ne keverjük a szezont a fazonnal!

Nyilván megtehettem volna, hogy belinkelek "ezer" külföldi fórumot, és mindenki mazsolázzon kedvére, de ha elolvasod a hozzászólást, akkor láthatod, hogy nem ez volt a cél.
    Nem látom szükségét "az Én ezt is tudom típusú" hozzászólások írásának.
    Elég sok felhasználó olvassa a fórumot, akiknek új a játék, és közülük sokan még csak az alapokkal ismerkednek, így illik rájuk is figyelemmel lenni.

Egy fórumnak többek között az a lényege, hogy úgy nyújtsanak a közösség tagjai segítséget egymásnak, hogy az információ lehetőleg mindenki számára használható legyen, függetlenül attól hogy új, vagy rutinos játékos, fiatal, vagy netán, már az idősebb generáció tagja az olvasó.

Továbbá figyelemmel kell lenni arra is, hogy nem mindenki IT guru.
    Mennyivel lett volna jobb, ha belinkelek 8-10 alternatívát, és elkezdem beírogatni, hogy ezt + ezt a sort kell átírni, vagy módosítani, stb.
    Egyébként, ha már a soroknál tartunk....
    Alapból az sii fájlok egyike sem sorszámozott, így, aki sima notepad segítségével nyitja meg a fájlt, annak semmit sem mond, hogy pl. a 135. sort kell átírni.

A szóban forgó kiegészítővel pusztán egy alternatívát mutattam, aminek segítségével javítható a vezetési élmény a játékban.
    Akit érdekel, és szeretné használni, az úgy is utána néz, kipróbál egyéb verziókat, kérdez, stb.

Értem én, hogy nincs az a Káka, amin ne lehetne még egy csomót találni, csak kérdés, hogy van-e értelme?

Ami a HD kérdést illeti...
    Nálam a Orosz oldalról letöltött eredeti ImmCam verzió nem működött HD, vagy Full HD felbontás mellett teljes képernyőn.
    Nyilván létezik javított / módosított verzió, Én a saját tapasztalatomat írtam le, amit szintén kihangsúlyoztam a hozzászólásomban.