A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #36362 Amennyiben másodlagosként rendeled hozzá a kormányodhoz, vezérlődhöz, stb a "nézelődés" funkciókat a beállítások menüben, akkor maradhat a hagyományos kormánygombról, vagy billentyűzetről való
jobbra - balra kitekintés is.
Sajnos egy funkciót kétféle módon egyszerre nem tud kezelni a játék :)
Másodlagos megoldásként, pedig ott van CsiziTrucker kolléga #36355. hozzászólásában leírt módszer, miszerint a nem működő funkciókat manuálisan beírva megoldható a gond.
#36355 (CsiziTrucker)
"Bocsi de ez nem új dolog! Én régota használom! Az immcamnak van egy olyan változata is ami a controls.sii-ben a 132től, 139ig atirja a sorokat, és igy minden kamionnal érvénybe lesz!"
Egy szóval sem állítottam, hogy új dologról van szó.... :)
Az ImmCam segédprogramot valamikor az előző év nyárán tárgyaltuk ki itt a fórumon, és egyöntetűen azon a véleményen voltunk, hogy a nehézkes beállítás, illetve korlátozott alkalmazhatóság miatt nem túl jó választás, ráadásul rendszeresen összeakad a FreeTrack, FaceTrackNoire programokkal, valamint nem képes teljes képernyőn a HD, illetve Full HD felbontás megjelenítésére, még manuálisan hozzáadott értékek beírásával sem.
Én az eredeti, változtatások nélküli módot linkeltem, amit a készítője töltött fel az elérhetőségben szereplő oldalra. Mivel mindenkinél mások az igények, mindenki más-más beállításokkal játszik, így nem lehet olyan megoldást készíteni ebből a módból, ami mindenkinek egyöntetűen megfelel.
Nyilván mindenkinek a saját feladata, hogy a bemásolás után testreszabja a saját beállításait :)
"Végülis a játékhoz nincs is köze hanem a kormány tengelyéhez van állítva a nézet! "
A hozzászólásomban erre külön felhívom a figyelmet....
..."hiszen a módosítás a kormányérzékenység beállításait veszi alapul, és nem magának a fizikális kormánynak, mint vezérlőnek a paramétereit használja."
"Az immcamnak van egy olyan változata is ami a controls.sii-ben a 132től, 139ig atirja a sorokat, és igy minden kamionnal érvénybe lesz! "
A szóban forgó kiegészítő is "univerzális", akárcsak az általad említett ImmCam variáció, hiszen ez is külön beállítás nélkül alkalmazható minden vontató esetében, de ezt is leírtam a hozzászólásomban :)
"A szóban forgó apró kis módosítás (mindössze 3kb) egy egyszerű config fájl, amit a C:DokumentumokEuro Truck Simulator 2Profileshosszú számsor elérési útvonalon lévő, azonos nevű fájlra kell lecserélni.
Minden vontatóval, (beleértve a modderek által bekonvertált járműveket is) kompatibilis, így nem kell külön-külön bajlódni a beállítással."
A linkelt videódon valóban optimalizáltabbnak tűnik a kiegészítő működése, mint a készítő által közreadott "nyers" verzió. :)