banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • CsiziTrucker
    Bocsi de ez nem új dolog! Én régota használom! Az immcamnak van egy olyan változata is ami a controls.sii-ben a 132től, 139ig atirja a sorokat, és igy minden kamionnal érvénybe lesz!
    Végülis a játékhoz nincs is köze hanem a kormány tengelyéhez van állitva a nézet!
    Amit linkeltél, az a beállitás, szerintem nagyon rossz, mert kis mozdulatra is reagál a nézet az elég zavaró!
    Tolatásnál vagy nézelődésnél viszont én az egeret használom, amit bekell állitani, hogy műkodjön,
    (ha egy-két gomb nem akara működni a kormányon vagy az egéren azt 132es sorba bekell irni utánna tuti jó)
    De csak ugy lehet például nézelödni ha közben nyomva tartjuk az egérgombot, elengedésnél viszont vissza ugrik normál nézetbe az viszont jó!
    Meg kell szokni, főleg ha valaki h-váltót is használ, de utánna sokkal élvezhetőbb a kanyarodás körforgóba, és a 90fokos kanyarogba én szerintem
    Én sem az immcamm-al állitottam be hanem videon játszó kolléga külte át!
    Ez igy elég jó az én véleményem szerint!