A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Jó reggelt és Jó napot!
Most tettem le az MO térképet megint. Úgy döntöttem utolsó hozzászólásom írásánál hogy a hajnal további részét erre fordítom.
A következőt próbáltam ki.
Totálisan letöröltem a programot, újra telepítettem, ezután fel patch-eltem és a DLC-t is felttettem, ezután betettem a MO mapot is.
Meglepetésemre az ég egyadta világon semmiféle előzzőleg tapasztalt problémát nem találtam. A Módot átküldtem másik három ismerősömnek és egy kollégámnak. Közülük jelezte kettő hogy textúra hibákat lát itt ott az utakon, de ezek lényegtelenek mert aprócska méretűek alig észrevehetők. Bár a térkép tényleg el van csúszva, de ez nem feltétlen zavaró. Ez viszont nekik is feltúnt.
Egyikük csak egy rövid üzenetet írt azóta se reagált. Az üzenet ez volt.
Idézem:
" Ez nagyon nagy! Hú kösz, erre most rá fogok akadni!"
Informatikus ismerősöm véleményét kikérdeztem aki az mondta hogy több mint valószínű hogy a program hibás működése nem a módnak tulajdonítható volt hanem a programba előzzőleg telepített valami tehette tönkre annak rendszerét valamivel és így ez a mód kimutatta a hibákat.
Ezen tudat fényében, és a mód jelenlegi stabil, és hibátlan futásának fényében, meg kell változtassam a véleményem ugyanis így már csak egy általam ismert hibát tartalmaz. Az viszont hanyagolható!
Tehát, tévedtem. Megesik. Ezért is szokás valamit többször kipróbálni. A térkép elcsúszás viszont az alábbi képen is látszik, amit az egyik kommentelő is linkelt.
Mellékes kérdés. Az egyébként mitől van?
Válasz a kérdésre.
Nem kizárt, lehetséges, ugyanis kettő zip fájlt van a birtokomban.
Az egyiknek a neve:
HUNGARY_MAP_byFRANK007_v0.9.1H.zip
a másik:
HUN_MAP_by_V0.9.1.zip