A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Első:
Szemüveget a bírónak..!
Második:
Ha nem ismered a mód előéletét, akkor miért kell hülyeségeket kitalálni hozzá ?
1.
Mi ebben a szétesés ? Kizárólag akkor van szétesés, ha valakinek nincs esze megtalálni a readme-t és megfelelően elindítani a játékot... ja hogy te még azt se találtad meg..
2.
Zárt bétában is teszteltem a módot, sok-sok órán át teszteltem, mégse találkoztam ilyennel, legközelebb inkább képet vagy videót is csinálj.. de erős a gyanúm, hogy csak a géped nem túl erős..
3.
Ez mód összeakadásnak tűnik, egyéni hiba, nem a mód-é..
4.
Az alapjátékhoz képest semmi lassulást nem tapasztaltam, egyik városban se. Egyébként nincs benne Debrecen a Frank féle térképben.. de ha ott nálad lassulások vannak, akkor az biztos a mód hibája
Néhány fal tényleg előfordulhat még, de már rengeteget kiszűrtünk és javított Frank.
De basszus, ezek nem kritikák, csak szimplán hülyeségeket sorolsz fel..
Úgy van, írj olyan játékokat amiknek milliós költségvetései vannak (dollárban), majd hasonlítsd össze egy hobbimóddal amit ingyen, a szabadidejében csinál valaki..
A TSM az alaptérkép kiegészítése, annak az arányait használva, az MO térkép városai és az-azokat összekötő utak nagyobbak és részletesen kidolgozottabbak mint az alaptérképben.
Összegezve:
Az alapján amit leírtál, te szerintem te nem a Frank féle térképet próbáltad..