A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szép estét!
Elsőnek is megjegyezném azok számára, akik kedvelik a sablonnal leütni az esetleges gondok felhozását. A README/OLVASSEL fájt egyértelmű használatát fizikailag képtelenség mellőzni! És igen, van külön profilom, Robi néven fut.
Első:
Alap szabály hogy bármiféle program/eszköz vagy akármi felhasználási cikk mellé kötelező egy ilyet mellékelni, kivéve abban az esetben nem, ha ez a felhasználási útmutató más módon elérhető!
Második:
Bármiféle szellemi mű alkotója, megkreálója azzal a kizárólagos joggal bír hogy saját művét ott és akkor a személyi tulajdon mindenféle védelmével ellátva módosíthatja úgy ahogy akarja. Ebbe beletartozik, ingó és ingatlan, kézzel vagy kézzel nem fogható fogalom/eszköz.
Ezt kiegészíti az is hogy ha ez közszórakoztatás célját képviseli, az esetleges problémákat ő/ők maga/maguk kell kijavítsa/kijavítsák attól függően hogy egy vagy több személyről van-e szó.
Namár most. Az eddig felfedezett hibák a következők.
Ezek a hibák több okból is létre jöhetnek.
1.
A térkép totális szétesése. Egy gigantikus méretű Magyarország térkép töltődik a komplett, az az teljes EU térkép helyére, MO kivételével az össze város és helység nevet törölve!
2.
Néhol a Főváros területén épületek tűnnek el vagy fel a semmiből. Ez bár működési hibát nem eredményez, érdekes látvány egy 8 emeletes lakóház mikor eltűnik vagy épp emgjelenik.
3.
Töltés közbeni kifagyás, .exe hibára való hivatkozással a tálcára dobás.
4.
Indokolatlan lassulás a Főváros és egyébb városok területén, például Debrecen.
Ez eddig 4. De még tesztelem a mapot. Bár volt még egy olyan hogy pár, ismétlem PÁR! Úton valamiben elakadtam, amit nem láttam. Egyszer a kerék beesett az útba. Ezeket az utakat nem írtam fel mert másodszor nem történt meg. Ez nem a mód hibája lehetett.
A kirohanás teljességében megérthető, minden alkotó szellemi termékét megvédi, és ez a helyes mert azt jelzi hogy foglalkozik vele.
Viszont a kritika azért van hogy ha valami még nem tökéletes akkor jelezze annak hibáit. Ha valamiről nem lehet kritikát írni, abba belekötni is képtelenség.
Példa a Half Life 2 mint játék, vagy a Transformers mint film. Az meg hogy pár kisgyerek miért nyikorog, teljességében hidegen hagy, ugyanis ez nem tartozik bele abba ami egy cseppet is érdekel.
Viszont kinézetileg, és megvalósításilag bizony meg kell mondjam hogy a MO térkép mód Jobb eddig bárminél a TSM-en kívül amit épp az imént próbáltam ki. Környezetileg talán még jobb is mint a TSM. Mivel ott nincs sok egyedi modul a rendszer elemek között, legalbáb is amit eddig láttam.
Szóval a hangualt 10/10, kinézet 10/10 a pár hiba miatt a játék menet 10/9.