A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Üdv megint.
1 meglátás, 1 reakció és egy-két mellékes. :)
1.
kisfüsinek szól a meglátás. Ha nem tudsz valakinek segíteni, inkább ne reagolj rá, vagy ha mindenképp válaszolni akarsz, keress neki megoldást, vagy irányítsd egy olyan oldalra ahol megoldást találhat.
Mert a reagod nem csak hogy lealacsonyító de burkoltan degradáló is volt.
Ezzel a hozzáállással igen hamar felépíted a negatív hangulatot magad körül. Nem hiszem hogy szeretnéd.
Tudod a bunkó magatartást nem csípik az emberek.
Reakció.
Feltettem a TSM-et. Nagyon tetszik, nagyon tetszetős és dekoratív. Kifejezetten jó.
Megjegyzés.
A MO térképnél nem votl semmilyen térképet módosító objektum feltelepítve, így a működésének negatív mellékhatásai kifejezetten irritálóak voltak. Főleg hogy indokuk sem volt rá. Természetesen eredeti játék, teljes patch és DLC-vel kitoldva. Ergo a készítője még fabrikálhatna rajta, mert a térképet ezekszerint haza tudja vágni, és ezt a hibát már több helyen is jelentették de természetesen a készítő nem javította ki.
Helyette inkább minden mást belehajigál de nem foltozza. Nos, majd talán valaha a jövőben megtörténik, addig is csak másodrangú minőség. MO egyébként is fölösleges a játékban, hiszen az áraik nevetségesek. Hát igen, élethű lett. :D
Megjegyzés.
A rózsaszínre váltó textúrára mi is a gyógyír? Lemaradt a hsz vége. Nem a pótkocsi a kamion maga csinál ilyet.
Másik. Nem ez de kapcsolódik hozzá. Van egy ilyen Mega Tuning mod nevű extrábbik módosítás amivel a kamionokat igazán át lehet dolgozni.
Ebben viszont találtam pár objektumot amik élénk piros színnel jelennek meg és nincs vagy hiányos a textúrájuk. Ez mirért van? Mi hiányzik belőle?
Ez után végig néztem eddig vagy 50 oldalt de nem találtam megoldást. Talán itt valaki tud.