banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
    Nem sűrűn kommentelek képeket, de a tied mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Félre ne érts, nem bántásból véleményezem a képedet, pusztán jobbító szándékkal egy észrevételt szeretnék tenni.
    A fórumon írt hozzászólásaidból / képeidből ítélve, arra lehet következtetni, hogy vélhetőleg igen fiatal korod ellenére próbálsz realisztikusan játszani a program nyújtotta virtuális fuvarozás világában, ami dicséretes.

A szélvédő mögötti vásári céllövöldére emlékeztető látványelemeket még megértem, hiszen ízlések, és pofonok.....

Ellenben a realisztikus játékmenethez méltatlan egy olyan kép, amin az látszik, hogy egy rendszám nélküli szerelvénnyel, a belvárosban, féloldalasan a díszburkolaton, abszolút szabálytalanul parkolva várod a visszfuvart. :)

Oké, oké, tudom, hogy fiatal vagy, nincs még jogsid, se tapasztalatod, stb, ezért is írtam, hogy nem bántásból írtam ezeket a dolgokat.