banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • CsiziTrucker
    Köszönöm a fejtágitást!
    Akkor már én is megosztok egy két informáciot!
    Kicsicsázott kamionokat már nem egyet láttam, főként Skandináv, és benelux területen nap szinten 40-50et biztos lehet látni.
    Főként scániát, volvo és dafot szeretik! Scániákon nagy részén tuning kipufogó van, igy nem teljesitik az euro 5ös normát csak a 3ast de ott nem szólnak érte!
    Németországba ez 1000-2000euros büntetés aztán lehet menni a servizbe!
    Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta.
    Magyarországon mi nem látunk ilyeneket, mert nyugati kamionok nem jönnek errefelé csak egy két állatszállitos holland!
    Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!
    Kilátással kapcsolatban igazad van semmit nem lehet kitenni a szélvédőre a legtöbb nyugati országba!
    De a napellenző méretére, és hogy az oldalsó függöny mennyire takarja a kilátást arra nincs szabály.
    És, hogy kinek mi a csicsás azt ne firtassuk szerintem. Minenkinek megvan a saját stilusa!