52658
-
Mandoki72 #35751 Hali. De, csak kerestem a megoldást hogy megoszthassak skineket a fórumozókkal.
http://data.hu/get/7359342/MAN_TGX_Magyar_Himzesmintaval.7z
-
Bazsio #35750 Nyugaton és Délen kamionozok Európában mert Keleten nagy a Hav.
Esik de jobb mint a havazás
Sorozatban 5-ször megyek Egyesült Királyságba
Lopakodó mod
Jók a gépek! -
#35749 *nézki (bocsi elírtam ) -
#35748 Jól nézni *-*. Ha jól tudom abba lesz az új DAF is. -
#35747 Hangulatos az új növényzet. Várom már a kövi patchet.
Jók a képek/járgányok! -
#35746 -
peti178 #35745 Szorgosan dolgozik az SCS az 1.9-en :)
Nem semmi le a kalappal előttük!
http://blog.scssoft.com/2014/01/theres-always-something-to-improve.html -
#35744 Igen pont ezért kérdeztem mert letöltöttem a CsiziTurcker által javasolt modot és tetszik.
Szerintem maradok ennél főleg ha JPM lehet nem is kompatibilis 4.5.6-al. -
Bazsio #35743 Nem szeretem, a Renault-ot de azért jó néz ki a tied. -
zorba3333 #35742 Én Jazzycat új "trailer and cargo" pakkját használom a TSM 4.5.6 alatt.
A játékom eredeti dobozos, 1.8.2.5 frissítéssel, DLC nélkül.
Az említett csomagot itt éred el:
Trailer and Cargo pakk by Jazzycat
158 új fuvar, 8 új cég különböző nagyvárosokban, és valamivel több mint 1000 (igen, ezer) festés.
Kiválóan működik az új TSM verzióval, illetve az 1.8.2.5 játékfrissítéssel.
A Steam-es verzióval való kompatibilitásáról, illetve a DLC-vel való együttműködésről nem tudok nyilatkozni.
Ami viszont jó hír, hogy a pakk együttműködik a PROmods 1.52-vel is, tehát akár Északra is szállíthatsz.
(Ugyanezt a csomagot ajánlotta neked CsiziTrucker "kolléga" is a 35736. sz. hozzászólásában.) -
#35741 Szia!
Igen igen! Valóban ezt kerestem! Köszi szépen! Ha szabad érdeklődni te mit használsz TSM 4.5.6-hoz? -
zorba3333 #35740 Az általad keresett pakk neve Just Play Mod (JPM)
Ezt a csomagot a TSM mapot fejlesztő srácok készítették kimondottan a térképhez.
A JPM utolsó verziószáma az 1.7beta nevet viseli.
Eredetileg a TSM 4x alá lett tervezve, de működött TSM 4.1.2 alatt is.
Az utolsó TSM 4.5.6 alatt már nem használom, így azt nem tudom megmondani, hogy az említett verzióval még kompatibilis-e, vagy már nem az.
A kiegészítőt itt éred el:
JPM 4.1.7b
-
#35739 Hmmm,Magnum Legend ;) -
#35738 Hogy én hogy utálom ezt a share mods és társai file megosztókat! Várjak 20 mp-t , de utána se történik semmi. -
#35737 Köszi szépen!
Bár amit én használtam abban nem voltak új cégek.
Na meg is lesem ezt a modit. :) -
CsiziTrucker #35736 Hali!
http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-v2-1-1-add-on-with-new-companies/ -
#35735 Sziasztok!
Volt valami olyan trailer pack vagy trailer skin pack ami TSm-el jól együtt működött! Ha valaki tudja akkor egy linket dobjon legyen szíves.
Köszi.
Ui: Szépek a járgányok srácok! -
Gábor55 #35734
Szép gépek srácok! -
Suba1993 #35733 Attól függ, hogy milyen erős a motor és, hogy mekkora a súly. -
#35732 "pl Fehérvár Tatabánya 35 liter??"
Ez sok, vagy kevés? (én nem vagyok kamionsofőr, nem tudom, mit eszik a valóságban egy kamion)
A szaggatással kapcsolatban, nekem sem egy erőgépem van, Core i3+NVGT650Ti Boost mellett 8 giga RAM-mal kimaxolva fut 1920x1080-ban, igaz, a scaling csak 100%-on van; városban, esőben, nagy forgalom mellett esik csak le 25-30-ra az FPS, de azért úgy még bőven játszható, általában inkább 50-60 közt mozog (Vsync be van kapcsolva) -
kisfüsi #35731 Hosszú* Bocs, már este van :D -
kisfüsi #35730 Jó estét! holnap indulás Angolba :) Hosszó Gabi, Punky -
Csabi2007 #35729 Igen be van pipálva nálam ez alap így valósághű.. Egyébként gondoltam erre, hogy ezért telik lassabban csak így sokat kell sötétbe esőbe vezetni bár az esőt lelehet teljesen minimalizálni.. ( Nem zavarna csak ha esik az eső írtó módon szaggat amúgy jól fut ) Csak sajnos a játék optimalizáltsága egy rakás .... Kár érte.. ÉS egyébként ha az üemagyagfogyasztás valós az lehet egy kamionnál, hogy pl Fehérvár Tatabánya 35 liter?? -
A31 #35728 ismerkedem a képfeltöltéssel
-
#35727 Szép jó estét
Jó gépek/képek
Németben lesz az éjszaka :/:
-
A31 #35726 mandoki
nem tudnád nekem ezt a skint linkelni vagy elküldeni vhogy? nagyon bejön ez a népi motivum :D
köszi -
Mandoki72 #35725 Köszi az elismerést.Ezt még egy másik fórumba készítettem egy kamion szépségversenyre
de még a castingba se került be. -
Mandoki72 #35724 Köszi az ötletet. -
#35723 Az idő szándékosan telik lassabban, hiszen a térkép méretaránya is más, mint az alapjátéké.
Az üzemanyag is szerintem ezért fogy lassabban, de nézd azért meg, hogy a beállításoknál a realisztikus üzemanyag fogyás be van-e pippantva. Amúgy meg, ha nincs saját kamion, véletlenszerű, hogy a gyors fuvart mennyire teletöltött tankkal adja be (de a tankolást úgyis a munkaadó fizeti gyors fuvarnál) -
Csabi2007 #35722 Na beis raktam! :) Amúgy még nincs saját kamionom csak azt szeretném megkérdezni miért van az, hogy alig fogy az üzemanyag és az idő is sokkal lassabb mint nem magyar mappal?? -
#35721 Szép estét! :-)
-
Hungarykum #35720 Ez megvan nekem is csak én kiszedtem a módból a kamiont és meghagytam a kerekeket.
Így nem kell azért aggódni, hogy gubanc lesz bármivel is. -
Bazsio #35719 Jóóóóóóóó, azt a helyet én is szeretem a pályán
Na megyek a másik fuvarral
A Paradicsom könnyebb [Minden kóceráj 30t.]mint a gumiabroncs [40t]
-
#35718 Igaz magyar ember vagy.Nagyon bejön ;) -
#35717 -
Mandoki72 #35716 Időközben rájöttem hogy megint megszivatott egy mód.
EZ a gép Mercedes_Benz_Actros_MPIV_by_DANZ_alfa.scs ha be van rakva akkor hozzáteszi
a képen látható +3 darab felnit minden márkánál,és így ki lehet egyenlíteni a kamiont,hogy az eltérő magasságú félpótkocsikkal, síkban legyen a szerelvény.
-
Mandoki72 #35715 -
#35714 -
hencsei #35713 Sziasztok valaki segitene? Vettem egy logitech driving force kormányt de a válto nem müködig . Mi lehet a baj? -
#35712 Igen, Fehérvár miatt mondtam ;)
Sokat dobnak a hangulaton az Alba Volános meg a Volánbuszos Ikarusok (szerintem).
Ilyen, és innen tölthető (mondtad, hogy Restacarról húztad a magyar mapet, így gondolom regisztrálva vagy):
AI Ikarus - skinnable