Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv. Ha Vajo a házigazda nem problémázik a képek miatt, akkor mi sem tesszük.

Egyébként ha jól megnézed a netes felületek kb 50%-a kép (a facebook-tól kezdve a hírportálig)
Ide ne tegyél fel képet, mert tégedet is megszólnak... 😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Üdvözlök mindenkit,
gondoltam teszek fel pár képe a gépemrõl amit most hajtok. (Megpróbálom Spoilerbe tenni, ha nemsikerülne elnézést kérek érte.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelenlegi gépem

Stig95
Bocs de már magad égeted...

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Teljesen hidegen hagy a dolog, és a véleményed is.
Tulajdonképpen van jobb dolgom is, mint hogy, ilyen "problémákon" fennakadjak.
Biztosan igazad van, de 2-3 kép jobban feldobja a csoport hangulatát.
DE, megértettem és a közeljövõben nem fogok ide posztolni több képet.

További szép napot!

Holnap ki foglalkozik a képeddel? Nézz vissza, hogy egy hét alatt hány képet tettek fel és minek? Nem mûvészi foto egyik sem, kevés az amelyik megismételhetetlen, kis hányaduk hordoz ugyan információt, de legtöbbjük csak helypazarló.
Ettõl függetlenül lehetne úgy kezelni a dolgot ahonyan mások, máshol már megtették, külön topikot nyitottak a képeknek, mint itt pl az OFF topik. Képeket csak ide lehetne tenni és a foto iránt érdeklõdõt könnyen át lehetne irányítani.
Vannak un. informatív képek, ahol pl egy probléma demonstrációjaként szerepel a kép, ezek is ide kerülnének úgy, hogy a jelen topikban egy utalás lenne róluk.
Sokkal jobb lenne, ha inkább értelmetlen balesetes, textúrahibás, és sorolhatnám képek lennének ezen a fórumon? 😊 Mert gondolom, hogy Te abban látnál fantáziát. 😊

Már raktál fel ennél sokkal jobbat korábban és mit gondolsz hányan emlékeznek rá? Kevesen...
Ahogy gyûlik ez a sok kép, egyre kevésbé számít, pillanatnyi öröm annak aki felteszi és annak aki imád lájkolni ha kell, ha nem. A másodperc törtrészei ezek, ezért kapod fel a vizet?
AudiQuattro
Nem kell nézni a topikot,senki nemfog hiányolni.

Különben meg jó kép/gép.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Én kérek elnézést akkor, hogy felraktam a képet!
Remélem nem okoztam ezzel neked semmilyen problémát... 😊

Egyébként téged ez miért zavar? 😊

Lassan döntetlen lesz a meccs. ezt a képet, vagy nagyon hasonlót, ami egyébként elég semmitmondó, sablonos, kb. annyiszor lehet látni ebben a topikban ahányszor szerepel az - eltûnik a pót fuvar közben, ilyenkor mi van? - bejegyzés.....
Az élménybeszámoló, ha nem irodalmi mûrõl van szó, nem hülyeség és hiányzott is eddig. Én pl még hezitálok a DLC megvételén, mert az eddigi infók alapján ez is döntetlen.<#circling>

Szia,

A pótos eltûnését már kérdezték a forumon egy párszor, és a megolás 99%-ban az volt, hogy nem eredeti a játékod és amiatt tûnik el, mert az 1.3.x-es patchnél (lehet nem pont ennél a verziószámnál) vmi hiba volt és az eredeti játéknál is elõfordult, de azt gyorsan javították is.
jutiput
Szia! Bocs, hogy megszólítalak, de nem arról van szó, hogy mit szabad és mit nem , de a rengeteg kép feltöltése ide nem igazán jó ötlet és a fórum szerintem erre való, amit most Te is tettél , mégpedig az, hogy leírod a problémádat, hát ha van olyan fórumtárs , aki tud segíteni! Én úgy tudom, hogy kamionba utas mód nincs, csak buszhoz, ha valakinek kedve van busszal utasokat szállítani a változatosság kedvéért! A pót eltûnése az már nem egyszerû kérdés, mert lehet , hogy attól van, hogy lejár a fuvar idõ, bár ez nem biztos!Üdv!<#integet2>

sure
Na, mivel se képet, meg úgy látszik, "élménybeszámolót" sem szabad már betenni a topikba, ezért szeretnék két kérdést feltenni, hátha valaki tud segíteni.

1. Az mitõl van, hogy eltûnik a pótos?
2. Utas mód van?

Isten nem bottal, hanem VMware.

jutiput
Üdvözletem!
Csatlakozok az elõttem szólóhoz! Sok kis primitív emberke van itt, ne idegesítsd magad! De egy biztos , hogy ezt a fórum oldalt sokan összetévesztik a képcsarnokkal, mint már írtam párszor, de a fülük botját nem mozdítják! Miért nem lehet a képeket máshova felrakni és ott kedvére nézegetheti, aki akarja! Nagyon unalmas már, hogy van aki inkább a hozzád hasonló szöveget olvasná, mint azt nézni, hogy ki hányszor és hol ment vécére vagy kávézni! Nagyon uncsi már!!!! És azt hiszem, hogy nem az én,<#wave> vagy a Te beírásod nem ide való, hanem a képek inkább! Kár hogy némelyik annyira korlátolt, hogy nem érti ezt meg! EZ EGY FÓRUM ÉS NEM KÉPTÁR! Üdv.

Had világosítsalak fel korlátolt fórumtársam:
1. Mind az, hogy sok és hogy rizsa, ait teszek, csak nézõpont kérdése. Téged, úgy tûnik, speciel zavar, de másoknak esetleg érdekes informácókkal szolgálhat, esetleg elõsegíti egy döntésében, akármiben.
2. az, hogy mitõl hülye, azt valószínüleg te sem igazán tudod megmagyarázni, ugyanis ahogy valakik képekkel fejezik ki tetszésüket a játékban kifejlesztett kamionjáról, a szép tájról, stb. úgy valaki egy leírásban teszi meg ezt.
3. Tehát ezeket nem látva, csak saját magadból kiindulva inkább korlátolt, buta és másokat bántó megjegyzést, tahó beszólást teszel, semmint, hogy egyszerûen tovább lapozol és nézegeted a színes képeket.

Megjegyzem, ha vissza akarok görgetni egy korábbi megjegyzéshez, nyilván a fórumtársak által megosztott képeiken keresztül kell megtegyem. És tettem én akár egy szót is az esetleges kényelmetlenség miatt? Nem, hanem magamban elismeréssel néztem a kamionjuk kialakítását, fényezését, a tájat és a beállítást, ahogy megörökítették kedvenceiket.

Javaslom, ha fórumokon, társaságban, bárhol megfordulsz, próbáld kicsit a szociális érzékeidet, a türelmedet és alkalmazkodóképességedet kicsit elõtérbe helyezni. Megéri. Ha moderátor vagy, jobb, ha most kitiltasz, ilyen ember által kezelt fórumban részt venni nem akarok.

És ha idáig volt türelmed és ráadásul el is tudtad végig olvasni - bocs, hogy képet nem tedtem be lazításként - akkor <#gunyos1>

Elsõ vidi a DLC-bõl.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Luspy
Magyarország

Nem unod még a sok hülye rizsát? <#whatever>
Új szerelvény 😊
gigamen
Nem tudom, mennyire megy neked az angol, de a linkelt oldalon - köszönet Zozyknak a 31539 bejegyzés miatt -, de mintha azt olvastam volna, hogy a korábbi ilyen mod-okat ki kell szedni/nem elfogadni a továbbiakban. Bocs a pontatlanságért, de mivel nekem semmilyen nem volt fenn, így nem szenteltem nagyobb figyelmet a leírás ezen részének.

Aki izgalomra vágyik, erõsen ajánlom Észak-Afrikát. Távol vannak a pihenõhelyek, tele van sebességcsökkentõ táblákkal - és hozzá trafikpaxokkal - a távolságok nagyok, amit a fáradtság gyorsabb eljövetele eredményez, tehát ahol lehet, hajtani kell, mint a barom, de az idióta elõzgetõk és lassan haladók, valamint a táblák keményen közbeszólnak. Én két fuvarból kétszer épp, hogy elértem a pihenõt, de így is beszereztem bírságot. Az emelkedõk és lejtõk is odafigyelést eredményeznek, a tempomatot el lehet felejteni. A gép pedig ezek miatt károsodik, 3-5 % alapból összejön. Aztán ott van az Atlasz hegység. Na, az betesz. A meredek emelkedõk és a hajtûkanyarok rakott kõkerítéssel bezárva megizzasztják az embert, a keskeny utakról nem is szólva. És ha lépésben haladva a pót nem találkozik egy másik autóval, el is kerülhetjük a baleset okozta bírságot. A visszapillantóból folyamatosan sasolnom kellett, hogy a hátsó kerekek hol sodornak. Szóval ott délen van izgalom rendesen.
Sziasztok.Az új TSM 4.1-hez bent kell lennie a 4.x és a 4.03-as verziónak is a mod mappában? Vagy mehet önmagában is?
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Elvileg nem kell. Én azért annyit tennék, hogy a dokumentum/eurotruck2 könyvtárból a save alkönyvtárat valahová telepítés elõtt kimenteném. De nekem is egybõl felismerte.
Sziasztok. Megrendeltem a DLC-t a mai nap folyamán, és az lenne a kérdésem hogy új profilt kell kezdjek hogy tudjam használni a DLC-t vagy elég ha csak feltelepítem, és nem is kell uj profilt készíteni?
Csak azét kérdeztem, mert igen, ívekben kissé darabos. Nem ismerem a kormánnyal irányítást, de nekem egérrel, a megfelelõ érzékenység és sebességfüggõ aszinkronitás beállítása mellett szépen, egyenletesen irányítható, még az átmeneti íveket is szépen le lehet követni. A körbenézés szintén folyamatos az egérrel, így valósághûbben érezhetem, hogy a kabinban ülök.
ronso
Ahogy elnézem a videot klavival..

Sakkoo.......Baszkiiii

Pozsony-Split,Tsm,legújabb foltokkal:Marha jó meló volt😮)
...
Ja igen, még egy. Az mp3 kiterjesztésû számokból elkezdett mazsolázgatni, azaz volt, amit nem tudott lejátszani és ugrott a következõre, ha azt sem az azt követõre. Pedig ezeket még ugyanazon a napon lejátszotta. Most elkezdtem õket ogg kitejesztésûre átkonvertálni, mert úgy veszem észre, eddig ezekkel nincs baja. Olvastam valami memória túlcsordulásról, de a 3 GB DDR3 elégnek kellene lennie. Mindegy, csak úgy megemlítettem. Persze, gondolom mp4-et is választhattam volna, de mivel az elsõ rész az ogg-ot részesítette elõnyben...
A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek, éerdemes böngészni, akinek még nincs tele a programja mod-okkal.
akarom mondani: "youtube-os"
Nos, további tapasztalatok az új kiterjesztett tékép beutazása során. Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idõvel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévõ linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elõ. Más hibára még nem leltem.
A sivatag tetszik, a házak eléggé natívak, a miliõ rendben van és a vezetõk is eléggé sajátságosak (elõznek velem szemben, nem engednek ki, stb.) Ebben a térkép mod-ban már nem olyan steril a környezet, nem minden tidy. Vannak megdõlt táblák, karambolozott autók a padkán kívül, városokban félig az úton, félig a járdán parkoló autók, homokfújta burkolatok, több pályamunkák - és egyszer mintha egy flaskát a szája elõtt tartó gyalogost is láttam volna, de éjszaka volt és épp csak a szemem sarkából figyeltem fel egy pillanatra, de a testtartása az embernek olyasmi volt. Valamint észleltem, hogy újonnan kialakított szakaszon, fizetõkapunál lévõ pihenõben igencsak pontosan kell beállni, hogy felugorjon a pihenésre invitáló ablak. Ez nem gond, de mivel valamelyik vezetõtársunk említette az unalmasságot, talán némi gyógyír a panaszra, hogy szõrözni kell a beállással.
Már nem mod, de ami ez elsõ és ebben a részben is tetten érhetõ, hogy az autópálya leágazásoknál a molinón lévõ tábla két lefelé mutató nyillal mutatja az egyenes irányt és ennek ellenére olykor csak egy vezet tovább. Ez meg szokott tréfálni, fõleg, ha jönnek hátulról.
joy-al

Oliverius
Akkor legközelebb fordítva csináljuk mi megyünk sörözni a google meg csak keresgéljen! 😊

Irány Csákvár, de elõbb beugrok a nagyihoz.

Alien69
Köszi! <#worship>
(google-t hívtam sörözni, de nem jött. Milyen barát az ilyen???)<#vigyor3>

Oliverius
Azért van a google barátunk, hogy az ilyeneket megtaláljuk.
De itt van tessék: https://hu-hu.facebook.com/ETS2magyar?sk=notes

Alien69
Van valahol "térkép", ahol pl a kamion kereskedõk fel vannak tüntetve? <#vigyor3>

Misuka963
Elismerésem <#taps><#eljen>

bullseye9
Like, különösen a második kép lett ütõs. <#eljen>

sure
Véleményem szerint csak map meg esetleg rakomány modok bizgerálása után lehet gond mentés visszatöltéssel; mindig piros felkiáltójelesek a mentések, illetve figyelmeztet a program egy-egy mod kivétele/beszúrása után, de saját tapasztalatom szerint a realistic traffic meg realistic physics mod semmi befolyással nincs a játékmenetre/mentés visszatöltésre.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Éjszakai járat 😊

Hi, mivel irányítod a járgányt?
pxxl
'estét 😊

hirtelen felindulásból elkövetett 2 „fényezés” teszt jelleggel 😊

carbon

rusty

All hail the double x!

TaRka0107
Üdv!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Helló

Ha a frank fél magyar mappot tolod megtudnád mondni, hogy melyik a legfrisebb verziója és azt honnan tudom leszedni? (Mert nekem egy július végi verzió van.)

Válaszodat és segítségedet elõre is köszönöm.
Eddig mûködik az új map v4.x. Most hagytam el Livornót, húzik le rómába a napfényes tengerpart mellett végig. Ötletes volt Livornóban a 360 fokban körbeforgó színes multireklámok a 2x2 pályás út közepén magas oszlopokon. pl: PSVita reklám. De tetszett a Toscana tartomány kezdetét jelzõ útszéli emblémás tábla is. Jó lesz ez...