A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
frank007 #35264 kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:
6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.
Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)
Szia! Látom, néha érdemes benézni ide a fórumra!
Azt hogy érted, hogy a településneveken kivül nem sok különbség van más térképekhez képest? Te vagy az egyetlen (pedig a küldöldi fórumokat is figyelgetem), aki ezt mondja! A legtöbb játékos pont az ellenkezőjét mondja! Milyen érdekességekre gondolsz???
Kurvák vannak, keresd meg őket!
Hepe hupás utakat rakok be, ahogy megmondod, hogy kell megcsinálni!
Balesetből több is van a kelleténél, elég, ha bemész egy körforgalomba!
A szűkös lerakókról meg csak annyit, hogy volt olyan telephely, ahol 10 percig szenvedtem, hogy be tudjak állni!
Mi legyen még? Vulkánkitörés, vagy cunami?