52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AXmen
    Hali!

• Bazsio
    Szkineznél nekem is?
    Nem nagy dolog csak annyit kellene, hogy a Scaniamon a két ködlámpa fölött kellene felirni, hogy Topline.
    Ennyi az egész. Előre is köszönöm.
  • Debilon
    ha a cd kulcsot a steamben aktiváltad, akkor automatikusan frissít
  • BigdaweM12
    hello! engem leginkább a rendszám készítés érdekelne. egyik az hogy egyedit akarok (tudom van már a játékban magyar rendszám) de az mégse olyan élethű
  • norbee46
    Sziasztok!

Készítettem egy "próba" skin-t és nagy nehezen meg is óhajtott jelenni a játékban. Az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a napellenző feletti kis sáv és a tükrök külseje más színű? (volvo 2012) Mert én arra gyanakszom hogy véletlenül egy olyan dds-t választottam a kicsomizott file-okból ami 2 színt használ.

A Segítségeket előre is köszönöm!
  • Tuningtrabi
    Hali!

Nem.
    A játékban kiírja, hogy van új frissítés.

Innen le tudod tölteni a frissítéseket.
    eurotrucksimulator2.com
  • Krisz1117
    Hali.
    Ha eredeti a játékom, van Steam-em, de nem ott vettem, akkor is frissíti automatikusan a játékot, ha kijön valami újítás?
  • Mandoki72
    Szép napot. Legalábbis így indult.
    aztán jött a szürke ködös idő.

Ui : Köszönet retouchernek a Volán buszokért. (szép festések lettek )

• kiskamionos17
    ilyenre gondoltam igaz már most cf-es dafok vannak révész bácsinak de a játékhoz még nincs olyan

kép
  • kiskamionos17
    arra kellene ami alapból benne van a játékba daf xf 105 a pótkocsit meg át tudom küldeni.
  • V43 1105
    Normális elfogadható minőségű modelled van? Vontató, pótkocsik, kerekek, rendes template, 3d file hogy lássam térben mit művelek .. ?
  • kiskamionos17
    szia!
    Révész Trans-os szerelvény sajnos nincs benne de nagyon megköszönném ha csinálnál mert én próbáltam de nem megy és amikor írtam ide még csak nem is válaszoltak rá! :)
  • V43 1105
    Sziasztok,

Jó régen jártam már erre, talán vannak még köztetek olyanok, akik emlékeznek rám .. bár játszani sok kedvem nincs, skinnelni annál több.. ha valaki szeretne festeni valamit akkor szóljatok aztán izzítom a Photoshoppot .. :-)

Pl ..

• akos25
    Jó estét!!! :-)
    [IMG][/IMG]
    Szép gépek/képek kollégák... :-)
  • norbee46
    nagyon ütős!
  • gigamen

Tsaba01-egész jól mutat ez a T szériás szerelvény!
  • fs9pilot
    Legalább ne hazudnál! .... Van money trainer...
  • Skypack
    Azért az durva, hogy a gold olcsóbb, mint a sima :D
  • szgabe
    Igen, ha annyira fontos, biztos megér egy kis pénzt. Ja bocs pénzhez se tudok crack-et, de egy keveset adnak munkáért.
  • Shimo
    vagy ez :)
  • BhityHD
    Ez minden verzióval megy.
  • szilveszter86
    Helo valaki tudna egy 1.8.2.3 versiohoz cracket ????? fontos lenne kösz!!!!!
  • Misuka963
    Ámen ;)
  • Bazsio
    Na máma is lenyomtam másfél fuvart
    A jégkrémes fuvar másik felénél Johny jól teljesített a Svájci határtól Brno-ig ahol lehetett mindig 90-nel mentem mert kicsit késésben voltam de végül estére lecsatolás előtt 50 percel hamarább odaértem

A két fuvar között bevágodott egy 45 orás pihenő

Másik fuvar Brno-London
    Vasárnap hajnalba elindultam vele

Szép Cseh táj

Utána a Német határon itatunk és utána mára elég volt

• hotwheels
  • The Best
    Hali szerintetek melyik alváz a jobb?
  • Bazsio
    Köszönöm amit mondtál lehet, hogy jól néz ki vagy csak azért mondod mert...... nem sértés
    A Scania-ról még tudom mi hiányzik a két ,,ködlámpa fölött,, egy olyan felirat, hogy Topline akkor még jó
  • lammaer
    Teljesen igazad van és maxmálisan egyetértek. Annyira irreleváns hogy hány város meg hány ország van, tökre egykaptafa az egész, semmit nem ad a játékélményhez nekem sem.
  • highdanger
    Felőlem elmehetnek akár Kínáig is, úgyis egy darab *ar lenne az egész a 80% autópálya + 200 ugyanolyan város miatt... nem tudom mit lehet rajta olyan sokáig csinálni a ctrl+c ctrl+v gyári mapon.
  • JohnBart
    Tavaly szeptemberben meginterjúvolta egy YouTube-felhasználó Pavelt, akkor azt mondta a főnök, hogy szeretné, ha egyszer az ETS2-ben (vagy egy ETS3-ban) eljutnának Moszkváig a térképpel. Mérget persze ne vegyünk rá, hogy egyhamar így is lesz, tette hozzá. :D
  • Tsaba01
    Köszi, már átalakítás alatt van!

#35184 Igen, saját pót. :)
  • Misuka963
    Az volna az igazi ha a kelet régió volna benne szépen kidolgozva (Románia,Bulgária,Törökország,Oroszország meg a FÁK) :)
  • Szabi #35195
    sokáig akarják még fejlesztgetni az ETS2-t, mivel a "vártnál" jelentősen többen veszik a játékot és a dlc-ket is :)
  • bertino
    teljes EU benne lenne, tokjo lenne, szamomra tobb nem is kene, hiu abrand talan... :D
  • Szabi #35193
    igen, elméletileg észak felé indultak :)
  • vajo
    Lesz. :)
  • bertino
    lehet tudni, lesz mas fele terkepbovites a jovoben ?
  • maujuri #35190
    DLC? Kelet európa felé térkép bővítés. Lengyelország, Magyarország...
  • leskó apa
    sziasztok én is üzöm a játékot már lassan egy éve én is frissitettem a játékot meg a DLC-t csak nem tudom,hogy mi az gondolom valami extra féleség,
    Kérhetnék egy rövid tájékoztatót akinek megvan,hogy mi is ez.
    Köszönöm a válaszotokat
  • Tockos
    Sziasztok!Kérhetnék egy save-t a magyar mappal/profillal/.Nagyon jó lenne.Koszi