banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #35252
    kijátszottam magam a Magyar mapon.
    Kis szösszenet róla:

6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
    Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
    Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
    Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
    Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.

Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
    Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)

Ajánlom az orosz térképet. Hosszú egyenesekkel, balesetekkel, alig beférős lerakókkal..
    Russian Map