Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször ezzel kezdtek, mert azért mégis csak lengyelek, meg mi is vettük szépen a játékot, de írták hogy utána elindulnak felfelé 😊
"Nulla tenaci invia est via"
A 2. kép helyszínét megkerestem, tényleg eléggé jól elkapták a valós verziót.
http://goo.gl/maps/TcZBA
http://goo.gl/maps/TcZBA
TSM Map Version 4.x
- TSM Map Version 4.03
- TSM 4.0 Justplay Mod
- TSM Map Version 4.03
- TSM 4.0 Justplay Mod
Sziasztok! Ezeknek a módoknak a letöltési linkjét elküldené nekem valaki? Ami müködik is. Elõre is köszi😊
Képecskék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
///M I Love BMW. :)
Sziasztok.Van olyan program amivel kamion belsõt tudok csinálni ,majd berakni a játékba?Ha van,akkor mi a neve?Jó lenne ha magyar lenne de jó az angol is.Tudnátok egy linket küldeni ahonnan le tudom tölteni?
Elõre is Köszi.
Elõre is Köszi.
A pótkocsi kerék melyik modban van vagy privát? 😊
Rakodás 😊 

Jó ez a pálya nagyobbítos ötlet. De keveslem. Oké hogy Lengyeleknek így (is) hálálkoznak de Olaszországot, Spanyolországot is bõvíthetnék/csinálhatnák. Sõt!! Szívesen látnám Északi részeket is (Svéd,Finn,Norvég)
De jó is volna... <#whatever>#whatever>
De jó is volna... <#whatever>#whatever>
<#eljen>#eljen>
..:: DLC: Euro Truck Simulator 2: Going East! ::.. képek <#ravasz1>#ravasz1> <#papakacsint>#papakacsint> <#eljen>#eljen>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Szép napot !
tõlem is pár kép !
nem biztos hogy jól rakom fel !!
készülõben
[/url][/img]
[/url][/img]
kicsi torlódás 😊
hurrá már csak a lámpa és mehetek 😊)
[/url][/img]
tõlem is pár kép !
nem biztos hogy jól rakom fel !!
készülõben
[/url][/img]
[/url][/img]
kicsi torlódás 😊
hurrá már csak a lámpa és mehetek 😊)
[/url][/img]
Kollégák aki Svédország felé jár szívesen megkínálom egy üveg sörrel, hétvége alkalmából<#pias>#pias>
Üdvözlök mindenkit.
Információt szeretnék kérni, hogy mi minden történt 20-a óta, mert azóta nem volt alkalmam néznii a fórumot, és kicsit hosszú lenne visszaolvasni annyit.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Információt szeretnék kérni, hogy mi minden történt 20-a óta, mert azóta nem volt alkalmam néznii a fórumot, és kicsit hosszú lenne visszaolvasni annyit.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Sziasztok.Van olyan program amivel kamion belsõt vagy külsõt tudok illetve mindkettõt csinálni,majd berakni a játékba?Ha van,akkor mi a neve?Jó lenne ha magyar lenne de jó az angol is.Tudnátok egy linket küldeni?
Elõre is Köszi.
Elõre is Köszi.
Köszi. Mûködik.
Írj a fájlnév elé 8-10db "z" betût, hogy így nézzen ki:
zzzzzzzzzzTSM_map....scs
Nekem is volt ilyen problémám és ezt a megoldást itt javasolták. Bevált.
zzzzzzzzzzTSM_map....scs
Nekem is volt ilyen problémám és ezt a megoldást itt javasolták. Bevált.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Pontosabban a kiterjesztett térkép alsó részére nem látható és nem lehet rázoomolni se.
Hali!
Fel raktam a TSM map 3.5-s modot és nem jelenik meg a kiterjesztett térkép. Van valakinek megoldása erre. (Felbontásom: 1152*768, ha nagyobbra veszem, akkor sem látszik). Köszi.
Fel raktam a TSM map 3.5-s modot és nem jelenik meg a kiterjesztett térkép. Van valakinek megoldása erre. (Felbontásom: 1152*768, ha nagyobbra veszem, akkor sem látszik). Köszi.
Lerakodás Drezdában 😊 

ha minden jól megy jövõhéten elkészül teljesen a DLC és várhatóan 20.án jelenik majd meg!

"Nulla tenaci invia est via"
Reggelt !
A restcarra most regiztem !
levél nem jött !!
és nem tudok letölteni 😞 ! miért ?
ezt irja ki :
- Hiba
Nincs jogosultságod ennek az oldalnak a megtekintéséhez.
A restcarra most regiztem !
levél nem jött !!
és nem tudok letölteni 😞 ! miért ?
ezt irja ki :
Nincs jogosultságod ennek az oldalnak a megtekintéséhez.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
sziasztok kérdésem lenne!
a chatre hogy tudok embert felvenni ?
megrendeltem az euro truck 2 eredetit és hétfõn jön ki és egyböl megyek fuvarozni 😊
© Mandoki72
a chatre hogy tudok embert felvenni ?
megrendeltem az euro truck 2 eredetit és hétfõn jön ki és egyböl megyek fuvarozni 😊
© Mandoki72
gigamen - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
<#eljen>#eljen>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
szívesen
Köszi <#worship>#worship>
http://www.mediafire.com/download/hob10ck1bl3clby/XenonModV5_ByMartinAircraft.rar
<#worship>#worship>
Napot.. <#wave>#wave> Tudna valaki adni egy normális xenon módot? Ami nem annyira durván kék, de az sem baj ha az aszfaltra vetített fénye nem kék hanem ugyanúgy sárga, csak az izzó világít kéken. <#help>#help> Köszönöm! <#worship>#worship>
Hátha valaki (más is) vágyik rá...kicsit belenyúltam a fényviszonyokba, úgyhogy ezzel a moddal csak 23h és 1h között van teljes sötétség, amúgy meg teljesen élhetõ.
...:::: LETÖLTÉS :::...
...:::: LETÖLTÉS :::...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Bocs hogy hülye vagyok, de azt írja hogy nem nyitható meg " archive"ként. 7ZIPet használok lehet ez a baj?