52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • joceruza
    Ment egy privi!
  • hotwheels
    :)
  • joceruza
    Megpróbálom! Köszi!
  • szotyi12
    Saját pót? :O
  • JohnBart
    Regisztrálj még egyszer, és utánajárok. ;)

Van pár bannolt IP-nk, de zömük statikus tudtommal, tartományból meg csak az oroszokat tiltatta Boxer az előző oldalunk szétvágása után, szóval érdekes a dolog.
  • Misuka963
    Még ráfér egy kis hollandosítás ;)

punky: Szokásos

Bazsio: Fasza
  • NicoKoko759
    Ezt telepítsd és jó lesz. Nem lesz piros lámpa (elvileg).
    http://sharemods.com/k2hu7l73w3ya/MegaStore_V2.0.7z.html
  • Bazsio
    Na mára hoztam egy érdekes történetet
    Esti fuvar megyünk Lyon-Brno-ba Jégkrémet hát nem tudom a pótkocsin nincs hűtő így adták ha baj lessz vele akkor nem én vagyok a hibás.

A Lyoni kivezető úton mivel találkozok

Jól kente a 50-es táblánál 70-nel csaptattuk az éjszkába de aztán másfelé ment

Bocs ha túl élethű voltam
  • joceruza
    Sehogy sem akar jó lenni! Az összes variációt kipróbáltam,de nem akar összejönni!

Biztos hogy 1.8.25-höz jó a mod?
  • AXmen
    Estére...

• joceruza
    Nagyon szépen köszi!
  • NicoKoko759
    Szervusz! Hangold össze a kasztnit az alvázat és a hűtőrácsot! Akkor megoldódik a problémád. Figyelj arra, mi van írva a dolgokhoz. Pl, mindegyik (majdnem mindegyik) vége legyen XXL Luxus, ilyenek. Én is beleestem ebbe 2 hónapja, de így megoldottam. Remélem tudtam segíteni.
  • Bazsio
    Hát marad így mert az előző ősz mod fizika mod nélkül is meghal így avval van a baj aztán amikor lapáttal kell közlekedni akkor berakom a wintermodot.
  • ronso
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Nem tudom hányan használtok tuning modot és hogy valaki tudna-e segíteni.
    EZT a modot szedtem le és raktam be minden egyes részét a modok közé. Ha a "gyári" fülkét és alvázat használom akkor semmi baja,de ha a "tuning"-ot akkor ez van:

Nekem nem működik úgy ahogy
    ezen a videón van.

Ha tudnátok segíteni,nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm szépen!
  • norbee46
    Értelmesebb Ai-k Yes! (Már az őrületbe kergetnek ezek az AI-k) :D

Köszi az infót!
  • Szabi #35171
    "hamarosan" jön majd az 1.9-es frissítés

- újradolgozott kamion fizika
    - javított kamion és vontatmány stabilitás
    - javított felfüggesztés
    - értelmesebb AI :D
  • Bazsio
    Vagy úgy mert régebb nem csinálta csak a tegnap este amikor beraktam mind a ketőtt.

• sure
    Nem vagyok regisztrálva...még valamikor Karácsony előtt küldtem reg kérelmet, de azóta sem kaptam visszajelzést. Korábban a linkek még megnyíltak, csak a csatolmány nem volt elérhető.

Átküldjem privátban az email címet, amivel regisztrálni szerettem volna, meg a publikus IP-met?
  • hotwheels
  • Axtros
    A DVD-s verziót annyi gépre rakod fel, amennyire csak akarod, de a kód aktiválása során ellenőrzik, hogy egy adott kód már van-e aktiválva, vagy sem. Ha nem nagy számban találnak egy adott kódhoz aktiválást, akkor nem lesz baj. Például az interneten terjedő kódokat előbb-utóbb letiltják, azokat, amelyeket már nagyon sokan aktiváltak. A DVD-s verziónál nagyobb a szabadság, mint a steam-esen, mivel itt előfordulhat, hogy törlőd, mondjuk gép újrahúzás miatt.
  • norbee46
    Hát egy próbát meg ér hogy kikapcsold real physics-et. Ha utána is elhalálozik akkor vmi más van.
  • Bazsio
    Letöltöttem egy ősz modot és ahogy elindítom a játékot egyből meghal vajon attól, hogy használom a real phisic modot?
  • Tsaba01
    Nem is rossz szerelvénybe :)

• NicoKoko759
    Köszi szépen Neked is, többieknek is a segítséget! :)
  • Redapple
    Még csak telepíteni sem kell. Egyszerűen átmásolod az egyik gépedről a másikra a könyvtárat. Indítás után kérni fogja a serialokat (alap+DLC) és ennyi.
    Patcheléshez sem kell netre menni vele. Patch letölt, bemásol a játék könyvtárába és elindít, majd örül.
    Ha a profilod és a mentéseket/modokat is akarod használni a másik gépen, akkor a dokumentumok mappából a Euro Truck Simulator 2 mappát is átmásolod szintén a doksi mappába.
  • NicoKoko759
    Szóval akkor nézzük csak! Tehát simán telepíthetem rá a frissítéseket mindkét gépre. Netre kiengedve csak a javítás idejére lesz a tesómén, az enyém lesz állandóra és a WOT is csak nekem lesz/van. Akkor a helyzet itt is az, mint a többi eredeti játékomnál. Ha nem egyszerre használjuk, nincs gond gyakorlatilag.
    Pff, 2100 a Gold? :O Jó, hogy múlthéten vettem 4990-ért. :D
  • fs9pilot
    Hát igazából nem tudom... Lehet... Több gépre nem próbáltam, de pl. Steam-en nem lehet több gépre 1 kódot aktiválni. DVD -verziónál igazából nem tudom hogy van. :) Én csak abból indulok ki, hogy sok játéknál meg van határozva hány gépre lehet használni a kódot. Ilyen pl. a StarForce védelem is. Na de mindegy, akkor nem szóltam. :)
  • fs9pilot
    Innen vagy innen

Vegyük meg! Ne sajnáljuk már érte azt a kis összeget...

• SimaSuna #35158
    576.hu-ban most 2100ft a GOLD....
  • Redapple
    Jogilag igazad van, de!
    Gyakorlatilag annyi gépre rakja fel amennyire akarja, pláne ha nincs regisztrálva a World of Truck oldalon.
    (Ha regisztrálva van, akkor is elég ha az "egyéb" installal nem megy arrafelé)
  • Szentis fiu
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, pacheltem a játékot a 1.7.0-ra és kér aktiváló kódot. Azt honnan tudom mgszerezni mert addig csak demoban tudok játszani.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • fs9pilot
    Sajnos nem! 1 kulcs = 1 gép!
  • NicoKoko759
    Srácok, lenne egy kérdésem. A játékot bármennyi gépre aktiválhatom, ha egyszerre csak egy fut belőle? DVD verziós. Felraktam magamnak, de testvérem is használná néha-néha a saját gépén.
  • Tücsök2008
    Halihó, újra megjöttem, már én is új géppel, BOLDOG ÚJÉVET!!! :D
  • unikey0828
    Facen válaszoltam
  • Krisz1117
    Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy letöltöttem a Megastore mod 2.0, 1.5, stb verzióit. Nagyon szép, és jó is, csak a kamion elején, oldalán, hátulján van az a sok hely, ahova lehet rakni lámpákat, stb, nekem ott nem ad ki semmit.

/Tehát rákattintok a "szürke karikára", beállítom azt, hogy jelenjenek meg a "piros karikák", elő is jönnek, de ha rámegyek egy pirosra, hogy oda szeretnék tenni valamit, tiszta üres a bal oldal, nem látok semmilyen lámpát, kis táblákat, stb.
    A kamion hátsó lámpáit is lehet tervezni, helyzetjelző, fék, irányjelző, tolatólámpa, ott is vannak hasonló lehetőségek, de ott se látok semmilyen lámpát./

Kipróbáltam több kamionon is, valamin egyáltalán nem ad hozzá semmi új lehetőséget, valahol pedig megvan minden, csak az ilyen kiegészítős helyeken üres a bal oldali rész, ahonnan lehetne válogatni.

Szóval ez miért lehet?
  • jutiput
    Szia !
    Köszi szépen, nagyszerű munka!Üdv!
  • ronso

• vajo
    Köszi.
    #35142: Szintén köszi.
    #35144: Köszi.

Próbáltam valami kamionos feelinget alkotni. Meg itt az új év, kell a változatosság. :D