52658
-
#35187 Ment egy privi! -
#35186 :) -
#35185 Megpróbálom! Köszi! -
szotyi12 #35184 Saját pót? :O -
JohnBart #35183 Regisztrálj még egyszer, és utánajárok. ;)
Van pár bannolt IP-nk, de zömük statikus tudtommal, tartományból meg csak az oroszokat tiltatta Boxer az előző oldalunk szétvágása után, szóval érdekes a dolog. -
#35182 Még ráfér egy kis hollandosítás ;)
punky: Szokásos
Bazsio: Fasza -
NicoKoko759 #35181 Ezt telepítsd és jó lesz. Nem lesz piros lámpa (elvileg).
http://sharemods.com/k2hu7l73w3ya/MegaStore_V2.0.7z.html -
Bazsio #35180 Na mára hoztam egy érdekes történetet
Esti fuvar megyünk Lyon-Brno-ba Jégkrémet hát nem tudom a pótkocsin nincs hűtő így adták ha baj lessz vele akkor nem én vagyok a hibás.
A Lyoni kivezető úton mivel találkozok
Jól kente a 50-es táblánál 70-nel csaptattuk az éjszkába de aztán másfelé ment
Bocs ha túl élethű voltam
-
#35179 Sehogy sem akar jó lenni! Az összes variációt kipróbáltam,de nem akar összejönni!
Biztos hogy 1.8.25-höz jó a mod? -
AXmen #35178 Estére...
-
#35177 Nagyon szépen köszi! -
NicoKoko759 #35176 Szervusz! Hangold össze a kasztnit az alvázat és a hűtőrácsot! Akkor megoldódik a problémád. Figyelj arra, mi van írva a dolgokhoz. Pl, mindegyik (majdnem mindegyik) vége legyen XXL Luxus, ilyenek. Én is beleestem ebbe 2 hónapja, de így megoldottam. Remélem tudtam segíteni. -
Bazsio #35175 Hát marad így mert az előző ősz mod fizika mod nélkül is meghal így avval van a baj aztán amikor lapáttal kell közlekedni akkor berakom a wintermodot. -
#35174 -
#35173 Helló mindenkinek! Nem tudom hányan használtok tuning modot és hogy valaki tudna-e segíteni.
EZT a modot szedtem le és raktam be minden egyes részét a modok közé. Ha a "gyári" fülkét és alvázat használom akkor semmi baja,de ha a "tuning"-ot akkor ez van:
Nekem nem működik úgy ahogyezen a videón van.
Ha tudnátok segíteni,nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm szépen! -
#35172 Értelmesebb Ai-k Yes! (Már az őrületbe kergetnek ezek az AI-k) :D
Köszi az infót! -
#35171 "hamarosan" jön majd az 1.9-es frissítés
- újradolgozott kamion fizika
- javított kamion és vontatmány stabilitás
- javított felfüggesztés
- értelmesebb AI :D -
Bazsio #35170 Vagy úgy mert régebb nem csinálta csak a tegnap este amikor beraktam mind a ketőtt.
-
#35169 Nem vagyok regisztrálva...még valamikor Karácsony előtt küldtem reg kérelmet, de azóta sem kaptam visszajelzést. Korábban a linkek még megnyíltak, csak a csatolmány nem volt elérhető.
Átküldjem privátban az email címet, amivel regisztrálni szerettem volna, meg a publikus IP-met? -
#35168 -
Axtros #35167 A DVD-s verziót annyi gépre rakod fel, amennyire csak akarod, de a kód aktiválása során ellenőrzik, hogy egy adott kód már van-e aktiválva, vagy sem. Ha nem nagy számban találnak egy adott kódhoz aktiválást, akkor nem lesz baj. Például az interneten terjedő kódokat előbb-utóbb letiltják, azokat, amelyeket már nagyon sokan aktiváltak. A DVD-s verziónál nagyobb a szabadság, mint a steam-esen, mivel itt előfordulhat, hogy törlőd, mondjuk gép újrahúzás miatt. -
#35166 Hát egy próbát meg ér hogy kikapcsold real physics-et. Ha utána is elhalálozik akkor vmi más van. -
Bazsio #35165 Letöltöttem egy ősz modot és ahogy elindítom a játékot egyből meghal vajon attól, hogy használom a real phisic modot? -
Tsaba01 #35164 Nem is rossz szerelvénybe :)
-
NicoKoko759 #35163 Köszi szépen Neked is, többieknek is a segítséget! :) -
Redapple #35162 Még csak telepíteni sem kell. Egyszerűen átmásolod az egyik gépedről a másikra a könyvtárat. Indítás után kérni fogja a serialokat (alap+DLC) és ennyi.
Patcheléshez sem kell netre menni vele. Patch letölt, bemásol a játék könyvtárába és elindít, majd örül.
Ha a profilod és a mentéseket/modokat is akarod használni a másik gépen, akkor a dokumentumok mappából a Euro Truck Simulator 2 mappát is átmásolod szintén a doksi mappába. -
NicoKoko759 #35161 Szóval akkor nézzük csak! Tehát simán telepíthetem rá a frissítéseket mindkét gépre. Netre kiengedve csak a javítás idejére lesz a tesómén, az enyém lesz állandóra és a WOT is csak nekem lesz/van. Akkor a helyzet itt is az, mint a többi eredeti játékomnál. Ha nem egyszerre használjuk, nincs gond gyakorlatilag.
Pff, 2100 a Gold? :O Jó, hogy múlthéten vettem 4990-ért. :D -
fs9pilot #35160 Hát igazából nem tudom... Lehet... Több gépre nem próbáltam, de pl. Steam-en nem lehet több gépre 1 kódot aktiválni. DVD -verziónál igazából nem tudom hogy van. :) Én csak abból indulok ki, hogy sok játéknál meg van határozva hány gépre lehet használni a kódot. Ilyen pl. a StarForce védelem is. Na de mindegy, akkor nem szóltam. :) -
fs9pilot #35159 Innen vagy innen
Vegyük meg! Ne sajnáljuk már érte azt a kis összeget...
-
#35158 576.hu-ban most 2100ft a GOLD....
-
Redapple #35157 Jogilag igazad van, de!
Gyakorlatilag annyi gépre rakja fel amennyire akarja, pláne ha nincs regisztrálva a World of Truck oldalon.
(Ha regisztrálva van, akkor is elég ha az "egyéb" installal nem megy arrafelé) -
Szentis fiu #35156 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, pacheltem a játékot a 1.7.0-ra és kér aktiváló kódot. Azt honnan tudom mgszerezni mert addig csak demoban tudok játszani.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
fs9pilot #35155 Sajnos nem! 1 kulcs = 1 gép! -
NicoKoko759 #35154 Srácok, lenne egy kérdésem. A játékot bármennyi gépre aktiválhatom, ha egyszerre csak egy fut belőle? DVD verziós. Felraktam magamnak, de testvérem is használná néha-néha a saját gépén. -
Tücsök2008 #35153 Halihó, újra megjöttem, már én is új géppel, BOLDOG ÚJÉVET!!! :D -
unikey0828 #35152 Facen válaszoltam
-
Krisz1117 #35151 Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy letöltöttem a Megastore mod 2.0, 1.5, stb verzióit. Nagyon szép, és jó is, csak a kamion elején, oldalán, hátulján van az a sok hely, ahova lehet rakni lámpákat, stb, nekem ott nem ad ki semmit.
/Tehát rákattintok a "szürke karikára", beállítom azt, hogy jelenjenek meg a "piros karikák", elő is jönnek, de ha rámegyek egy pirosra, hogy oda szeretnék tenni valamit, tiszta üres a bal oldal, nem látok semmilyen lámpát, kis táblákat, stb.
A kamion hátsó lámpáit is lehet tervezni, helyzetjelző, fék, irányjelző, tolatólámpa, ott is vannak hasonló lehetőségek, de ott se látok semmilyen lámpát./
Kipróbáltam több kamionon is, valamin egyáltalán nem ad hozzá semmi új lehetőséget, valahol pedig megvan minden, csak az ilyen kiegészítős helyeken üres a bal oldali rész, ahonnan lehetne válogatni.
Szóval ez miért lehet? -
#35150 Szia !
Köszi szépen, nagyszerű munka!Üdv! -
-
vajo #35148 Köszi.
#35142: Szintén köszi.
#35144: Köszi.
Próbáltam valami kamionos feelinget alkotni. Meg itt az új év, kell a változatosság. :D