52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bazsio #35259 Ti szoktátok nézni K.Zoltánt mert én igen, általában inkább azt nézem mint játszok az úgy nekem jobb mert változatos az olyan igazi nem egyhangú. -
:D köszi :)) -
Jaaa értem :)
Nem rossz a Gartner sem ;)
-
áá nem, csak próbálgattam, hogy néz ki jól! :) :D
-
Milktrader-es lesz ? :)
-
Köszi az orosz mapos tippet! -
-
kijátszottam magam a Magyar mapon.
Kis szösszenet róla:
6-7 napot folyamatosan játszottam rajta (napi 1-2órát) de a magyar település neveken kívül nem sok különbség van más mapokhoz képest.
Pótkocsik felvételére néha 5 percet írt a játék, néha 6órát...furcsa volt, bár lehet vmelyik mod okozta ezt.
Láthatatlan fallal sem találkoztam. Sajnos kurvával sem, de még egy lopott aknafedővel sem. Hiányzott a kátyús, hepe hupás út. Továbbá nem láttam balesetet, nem volt "szűkös" lerakó sem. A parkolók lehettek volna lebetonozottak. Hiányzott meredek emelkedő, lejtő.
Budapestet jó volt bejárni, bár nem lehetett az országház elé leparkolni (leönteni egy mázsa szart...)
Út mentén csak a fényképező urak voltak jelen, nem volt KPM, nem volt érdekesség a térképen.
Nem szitkozódás, nem ócsárolás, csupán egy vélemény, kritika.
Örülök, hogy Frank megcsinálta, megcsináltad. Marha jó a térkép, csak néha kicsit unalmas, hogy semmi nem történik. Talán a regényem után történik majd valami a mapon :)
Ajánlom az orosz térképet. Hosszú egyenesekkel, balesetekkel, alig beférős lerakókkal..
Russian Map
-

Vajo : szép lett
-
Bazsio #35250 

-
Sofőr26 #35249 Ezt kérdeztem,mert ismerős volt a szöveg,de a hangját nem ismertem fel. -
Amerika lázban :)
-
Hogy érted hogy ugyanezeket a szövegeket mondja? Igen, ez Jáksó Laci. -
Sofőr26 #35246 A GPS hangja nem Jáksó Laci? Mert Ő is pont ugyan ezeket a szövegeket mondja. -
Nagyon jó pofa!
És szépen is vezetsz! -
gaba60 #35244 Üdv !
Telepítve van az Euro Truck Simulator 2 v1.8.2.5s (DLC Going East).
Ezt a két modot: TSM-Map_4.5.4a és AwibMap1.4.8V1.1
szeretném egyszerre futtatni.
Külön - külön mennek.
A kérdés, hogy próbálta e valaki egyszerre ?
Köszi -
fs9pilot #35243 Akit érdekel, annak itt egy kis videó. :D Saját munka. (720p -re kell tenni!)
-
Debilon #35242 a kódot a steam is elfogadja, ha nem akarsz szívni az állandó manuális frissítéssel -
vajo -

-
vajo #35240 -
Na csak meg próbáltam és nem jó. Az a helyzet hogy a vontató színét nem tudom változtatni csak napellenző tükör és kilincs. De azért az is furi hogy pirosból sárga lett.
-
Köszi majd holnap rá próbálok. -
Fogj egy kétszínűt dds-t és fesd be az egészet pirosra. -
Egy színű festést szeretnék, csak egyszerűen nem találom a gyári egyszínű dds-eket. -
RGB színeket kell hasZnálni a dds fájloknál ha az alap skineket módosítod.Egyszínű a festés amit be akarsz tenni? -
Azt kellene kipróbálnom hogy 1 színű dds-re kellene megcsinálnom újra a skin-t, és megnézni újból játékban hogy mi újság napellenző tükör és kilincs terén. Csak nem találom alap színeket. -
Keress egy 4 színű skin-t nézd meg melyik szín tartozika napellenzőhőz és azt módosítsd, ha esetleg nem menne küld el privátban megpróbálok ránézni. -
Szia!
Nem töltöttem le, hanem a játékból szedtem ki. Az upgrade-ban vannak azok a 2 és 3 színű festések és lehet véletlenül pont egy ilyenbe botlottam bele. Szerinted? De az alap szineket meg ott nem találtam. -
Valószínűleg olyan skin-t töltöttél le amelyen az a paraméter ami a napellenző színére vonatkozik, az fix.
Próbálj meg olyan skint keresni ,letölteni aztán módosítani amely a kívánt napellenző színt tartalmazza.
Pl:ha neked zöld színű napellenző kell akkor a skin amit módositasz eredetileg is zöld legyen és ez módosítás után is megmarad. -
Krisz1117 #35230 Debilon, Tuningtrabi, köszi a válaszokat!
Magában a játékban aktiváltam a kódot, szóval akkor marad a manuális frissítés. -
laca95 #35229 akciós a
Euro Truck Simulator 2 kiegészítő: Going East
1 240 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20912/euro-truck-simulator-2-kiegeszito-going-east.html
és a Euro Truck Simulator 2 Gold 2 080 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold.html -
Dévid112 #35228 Napot, Estét kinek mi :D
Jó lett a fórum témája lehet hogy nem most változott de most értem ide! :D -
AXmen #35227 Hali!
-
Bazsio #35226 Szkineznél nekem is?
Nem nagy dolog csak annyit kellene, hogy a Scaniamon a két ködlámpa fölött kellene felirni, hogy Topline.
Ennyi az egész. Előre is köszönöm. -
Debilon #35225 ha a cd kulcsot a steamben aktiváltad, akkor automatikusan frissít -
BigdaweM12 #35224 hello! engem leginkább a rendszám készítés érdekelne. egyik az hogy egyedit akarok (tudom van már a játékban magyar rendszám) de az mégse olyan élethű -
Sziasztok!
Készítettem egy "próba" skin-t és nagy nehezen meg is óhajtott jelenni a játékban. Az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a napellenző feletti kis sáv és a tükrök külseje más színű? (volvo 2012) Mert én arra gyanakszom hogy véletlenül egy olyan dds-t választottam a kicsomizott file-okból ami 2 színt használ.
A Segítségeket előre is köszönöm!
-
Tuningtrabi #35222 Hali!
Nem.
A játékban kiírja, hogy van új frissítés.
Innen le tudod tölteni a frissítéseket.
eurotrucksimulator2.com -
Krisz1117 #35221 Hali.
Ha eredeti a játékom, van Steam-em, de nem ott vettem, akkor is frissíti automatikusan a játékot, ha kijön valami újítás? -
Mandoki72 #35220 Szép napot. Legalábbis így indult.
aztán jött a szürke ködös idő.
Ui : Köszönet retouchernek a Volán buszokért. (szép festések lettek
)