A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
NicoKoko759 #34986 Ötleteim összefüggéstelenül. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is lenne pár egyszerű (nem vezetéssel kapcsolatos) ötletem a játékkal kapcsolatosan. Hátha valaki kapcsolatban a fejlesztőkkel, és elhinti az ötletet. :) Szóval ma megjött a Gold játékom. Igen ám, de a régi mentésem szerettem volna megtartani úgy, hogy a garázshelyek legalább maradjanak meg. Sajnos nem lehet, ahogy a nevet sem megváltoztatni. Arra gondolok pl., hogy elkezdtem a játékot Hamburgban, most itt a DLC-s verzió, kezdtem egy újat Debrecen szép városában. De ha jön egy újabb DLC, ami mondjuk közelebb van a lakhelyemhez, mint Debrecen, akkor ismét kezdjek egy új profilt? Valaki ezt elmondhatná a fejlesztőknek, hogy lehessen módosítgatni a dolgokat. Lehetne még fuvarlevél, valósághoz közeli váltó, főleg fizika, vezetékeket rákapcsolni a szerelvényre. Vagy a frissítésekkel ne vesszenek el a régebbi kamionok, amiket felülírnak. Hanem egyre bővülne. Aztán lehetne még a térképet bőven fejleszteni Oroszország felé is ( bár azt olvastam, hogy erre van egy halvány remény), évszakok változását integrálni- hozzá a megfelelő fizikával, lehetne tachográf, zsaruk, okosabb AI, ,,lakatlanabb helyeken"(mondjuk Szibériában), lehetne támogatott a túlméretes szállítmány támogatása (gondolok itt arra, hogy az AI érzékelje a villogót, a nagyobb szélességet-hosszúságot.Lehetne reálisabb az út méretezése. Néhány felhajtó-lehajtó olyan a játékban, hogy szólóban elég bevenni, nem rakománnyal. Főleg Angliára igaz ez szerintem. Aztán még lenne pár ötletem, de egyszerre elég ennyi. :D