Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom 90km/h-val mentél <#hehe>#hehe>
Dresdenbõl újraindulás 😊

Elsõ fuvar :

Köszönettel tomi161996 õ csinálta ez is meg a Scaniat is
Hali munkába állt a cég második gépe :

Mindegy milyened van fent - pláne így, hogy az 1.4.8-as - ....fel tudod telepíteni a 12-est.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Ezzel csak egy a bajom nekem fent van az 1.4.8 -as verzió és arra nem tudom feltenni az 1.4.1 -rõl - 1.4.12 patchet. Most töröljem le és rakjam fel az 1.4.1 -et, hogy frissíthessem az 1.4.12 -re? Nem örülök reinstall 1.4.1 -re és úgy frissítés 1.4.12 -re akkor inkább hagyom 1.4.8 -on.
Estét! 😊
Gis80s, akos25, szgabe, és a többiek 😊 <#eljen>#eljen>
gigamen - <#eljen>#eljen> már csere érett volt <#idiota>#idiota>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Az EuroCombi projectrõl egy rövid videó:
Azért látsz Magyarországon is egyre többször ilyen hosszú "skandináv" szerelvényeket, mert Magyarországon is elindult - sok más uniós országhoz hasonlóan - az EuroCombi program.
Az unióban is kezdik felismerni, hogy a gazdaság gyorsabb ütemû növekedéséhez elengedhetetlen a közúti fuvarozás meggyorsítása. És mivel az üzemanyag árak növekednek, illetve igen erõs gépkocsivezetõi hiány van, továbbá konvergálni kell a "minél több árút szállítani, minél kevesebb energiával" ezért sok uniós országban - nem csak nálunk - 2013-tól teszt jelleggel, elõre meghatározott útvonalakon elkezdték tanulmányozni a 25 méteres szerelvények uniós országok közlekedésére gyakorolt hatásait.
A programban - vagyis ma még csak kísérletben - több nemzetközi szállítmányozói cég vesz részt, például a Dachser vagy a Schenker.
Kétféle szerelvény típusnak történik jelenleg a tesztelése. Az elsõ a képen is látható dupla-difis pótós és félpótkocsis kivitelben, illetve a normál traktor, amely félpótkocsit húz és egy tandem pót van utána kötve. Az elsõ megoldással fõleg az északi országokban lehet találkozni, az utóbbi inkább csak speciális esetekben használatos, elõre meghatározott útvonalakon.
Természetesen ezek a szerelvények - még Svédországban sem - nem közlekedhetnetek lakott településeken belül, ezeket általában hosszú távú autópálya fuvarokra használják, ahol a lerakók városok külsõ kerületeiben találhatóak, közel az autópályákhoz.
A képen látható szerelvénynél egyébként a félpótkocsit tartó (húzó) dupla tengelyes, nyereggel ellátott vontató csak egy kisegítõ eszköz, azt kihúzva a félpót alól már egy normál nyerges vontató is elhúzhatja a félpótot, ha erre szükség van. A dupla difis gépes rész pedig "önjáró", így lehet esetenként a városokba is bevinni az árút.
Az unióban is kezdik felismerni, hogy a gazdaság gyorsabb ütemû növekedéséhez elengedhetetlen a közúti fuvarozás meggyorsítása. És mivel az üzemanyag árak növekednek, illetve igen erõs gépkocsivezetõi hiány van, továbbá konvergálni kell a "minél több árút szállítani, minél kevesebb energiával" ezért sok uniós országban - nem csak nálunk - 2013-tól teszt jelleggel, elõre meghatározott útvonalakon elkezdték tanulmányozni a 25 méteres szerelvények uniós országok közlekedésére gyakorolt hatásait.
A programban - vagyis ma még csak kísérletben - több nemzetközi szállítmányozói cég vesz részt, például a Dachser vagy a Schenker.
Kétféle szerelvény típusnak történik jelenleg a tesztelése. Az elsõ a képen is látható dupla-difis pótós és félpótkocsis kivitelben, illetve a normál traktor, amely félpótkocsit húz és egy tandem pót van utána kötve. Az elsõ megoldással fõleg az északi országokban lehet találkozni, az utóbbi inkább csak speciális esetekben használatos, elõre meghatározott útvonalakon.
Természetesen ezek a szerelvények - még Svédországban sem - nem közlekedhetnetek lakott településeken belül, ezeket általában hosszú távú autópálya fuvarokra használják, ahol a lerakók városok külsõ kerületeiben találhatóak, közel az autópályákhoz.
A képen látható szerelvénynél egyébként a félpótkocsit tartó (húzó) dupla tengelyes, nyereggel ellátott vontató csak egy kisegítõ eszköz, azt kihúzva a félpót alól már egy normál nyerges vontató is elhúzhatja a félpótot, ha erre szükség van. A dupla difis gépes rész pedig "önjáró", így lehet esetenként a városokba is bevinni az árút.
Kurva kölkök.
Csak aludtam egyet Amsterdamban.

Csak aludtam egyet Amsterdamban.

Egyre többször látok ekkora szerelvényeket Magyarországon!
Például ma reggel is láttam eggyet az m1-esen Tatabányánál.

Például ma reggel is láttam eggyet az m1-esen Tatabányánál.

jó gép<#eljen>#eljen> eltudnád linkelni nekem?
Telephelyen 😊 

Sziasztok! Miért van az, hogy az új volvo released-hez csatolt skineket tetszés szerint megcsinálom, és vásárlás után ahogy kilépek a szervizbõl csak szürke alapon fekete pontos festés lesz? A válaszokat elõre is kösz!
Nem, de hamar elhúztam nehogy eltiporjon egy Boeing.<#hehe>#hehe>
idõközben megvan Köszi!
Nem értem mit is szeretnél mondani!
Köszi 52% (eddig ez a legmagasabb)!
Ezt a linkelést elrontottam. Bocs. 😊
sziasztok valaki aki ért a skinezéshez csinálna nekem egy trigó fixes man-t és egy pótot?ha igen nagyon köszönöm! 😊
Egy gyors skin, nem a legjobb, ha lesz ihlet kitalálok valamit.
Gis80s - csak így tovább
hotwheels - cserés lett az MAN?
Gis80s - csak így tovább
hotwheels - cserés lett az MAN?
Kemény...<#eplus2>#eplus2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Van hogy néha egy kis õrültségre vágyom, akkor ilyenek születnek.. 😄 Az 1 % sérülés meg már EPIC 😄
GTA V (*.*)
Én is oda mentem.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
És amúgy ma történt az eset!
De már nyomom a kis Daffal! <#hawaii>#hawaii>
De már nyomom a kis Daffal! <#hawaii>#hawaii>
Nem nagyon én Groningen be mentem!
És a sort is 20 autóig számoltam utána nem...
De elõször be se akart indulni...
És a sort is 20 autóig számoltam utána nem...
De elõször be se akart indulni...
Akkor ezért állt tegnap a sor Groningen felé...
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Kést lett! 😊 Mostantól mehet a bérfuvar a SANO-nak 😊

Hali találkoztam egy Premiummal elõzés közben a cél elõtt 10 perce!<#szomoru1>#szomoru1> :
És most ezzel a géppel kell elvinnem a fuvart :
Jó gépek / képek !
És most ezzel a géppel kell elvinnem a fuvart :
Jó gépek / képek !
Angliai kiruccanás...<#vigyor>#vigyor>
Gyönyörû naplemente
Anglia...
Tankolás és szunya<#pias>#pias>

Gyönyörû naplemente
Anglia...
Tankolás és szunya<#pias>#pias>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
ez melyik map?