52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • lammaer
    Sziasztok,

Felraktam a lent említett railway cargo modot, a profilban aktiváltam is, de nem látok egyetlen fuvart se, ami ilyen jellegű cuccot adna. Van még valami teendő?

(ui magyarul használom a játékot, esetleg lehet az a baj hogy a mod csak angol?)
  • kukubenko66
    A TSM map egy ideje 4 fájlból áll, mindegyiket aktiválni kell.
    Ma jött ki új verzió:
    http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-3/

royal828:
    Nem tudok olyan modról, ami azt befolyásolja, hogy ha északra mész akkor hó esik és ha délebbre, akkor eső.
    Van kimondottan tél mod, abból is ma jött új verzió:
    http://ets2.lt/en/winter-mod-v-4-0/
    Ha mégis kipróbálod, akkor arra figyelni kell, hogy ennek saját fizikája van és ha van esetleg aktív realistic physics modod, azt a tél mod idejére le kell tiltani.
    Hóláncot is lehet rakni a kerekekre:
    http://ets2.lt/en/3d-hq-chains-for-winter/
    Ez pedig egy kerék mod MAN-hoz:
    http://ets2.lt/en/man-wheel-pack/
  • Bazsio
    Na még javítottam rajta így nekem is jobban tetszik úgy érzem még jobban is megy

• BhityHD
    Nem off az. Nekem se jönnek be az amcsi vasak. Nem hajó kell, hanem kamion.
  • Petyaarc
    Üdv! Megnéztem a linket, és sejtettem, hogy mi lesz benne. DAF nem volt a tesztben, de ez már csak kötekedés. Jók a scaniák, de Te sem vennél az alkalmazottaidnak ilyen drága kamiont, hiszen itt európa közepén nincs kihasználva. A Spárok használják, ott akad egymillió kilóméteres is, ami pöccre indul, pedig azt aztán kínozzák rendesen! De egy közepes maszek nemfog 10 évig használni egy kamiont. Mellesleg Misuka963 a "szar" amcsi kamionokba nem ritka a hatmillió kilóméter... De ez már off, privátban folytassuk.
  • norbee46
    Igazán nincs mit. Az ember ott segít ahol tud.
  • mzsolti21
    400-al be van írva régóta, de szerintem modok akadnak, vagy passz. "modok akadnak" hát nincsenek is modok, csak 1 térkép
  • BBSTi
    Igen, emlékeztem, hogy valahogy a PC memória méretétől függ a beírt érték, de sajnos nem pontosan, így azt írtam, amit az én számítógépemhez javasoltak.... Nekem ugyanis 8 GB van benne. Köszi a kiegészítést, nem vettem kötekedésnek, sőt, ugye, ahogy tartja a mondás, jó pap holtig tanul
  • AXmen
    Az új szekerem!

• Bazsio
    Na mindegy első fuvar

Innsbruck-Rotterdam
    Tudom, hogy utáljátok az én féle stílusom a karácsonyfa stílus de attól még kicsit egyszerűsítettem.
  • Apocalipto
    Nekem nem, a betöltőcsík végén bedob a menübe, de egyből ki is fagy. A 4 mod közül melyeket kell engedélyezni?
  • Misuka963
    A majom amcsiknak csak a pofájuk nagy.Nem tudnak azok semmit.Sőt az amerikai csőrösöket még veszélyesebb vezetni,mert nagy magad előtt a holttér a megnyújtott motorház miatt :I
  • royal828
    Köszi szépen kukubenko66 és BBSTi :)
    Szinte mindent felraktam amiket mondtatok, kivéve a Scaniásat. MAN párti vagyok :) Majd szétnézek biztos akad arra is valami.
    A játékban alapból van hó? Vagy tartalmazza azt bármelyik mód? Vagy külön kell beraknom? Nem akarom, hogy állandóan hó legyen, csak néha szakadjon le, ha északabbra járok vagy ilyesmi. Köszi :)
  • Bazsio
    De milyen érdekes már a kamion témára visszatérve, hogy a nagy amerikai kamionok (amit apámmal nem tudok elhitetni, hogy azok nem annyira jók) mer az alváza kétszer nagyobb mint eu-s kamionok mégis a motruk gyengébb a legnagyobb ilyen 620-650 le.Ez attól van, hogy nem tudnak az amerikaiak kamiont tervezni.Ja és még nagyon környezetszennyezőek ott nem nagyon ismerik a Euro 5-öt se nem az ADblue tankolást.
  • akos25
    Az új gépem:
    [IMG][/IMG]
  • Misuka963
    Vojjj az a Scania :D
    A Daf sem rossz :)
  • BhityHD
    Erre számítottam. Én csak utas voltam 1-szer H18-ban ,de azzal nem volt semmi gond. Igaz, az terepre van.
  • norbee46
    Az 1200-as érték csak akkor dukál ha 4Gb-nál több ram van a gépben.
    Egyébként 400 az érték. (nem kötekedés!)
  • hotwheels
  • BBSTi
    Szia!

Próbáltad már az MM_Pool_Size dolgot?

Kattints jobbklikkel az asztalodon lévő ETS2 ikonra, majd tulajdonságok, ott pedig a cél mezőben a
    "C:Program Files (x86)Euro Truck Simulator 2inwin_x86eurotrucks2.exe" után üss egy szóközt (SPACE), majd írd be ezt:
    -mm_pool_size_1200
    hátha segít.
  • mzsolti21
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy egyszerűen nem tudom használni az 50k Scania-t.
    Először a TSM map mellé raktam be de mindig kifagyott.
    Most elkezdtem a magyar mapot, csak a map van bent. Még nagyon az elején vagyok ezért csak beraktam a modok közé de még úgy is kifagy a játék, hogy nem vettem még meg. Semmi más mod nincs mellette, csak a Scania és az 50k addons.
    Van erre esetleg valamilyen megoldás? Vagy tudnátok ajánlani más Scania-t?
  • kukubenko66
    TSM-hez nem kell új profil, működik a már meglévővel is. A mostani profilom elég régi, 100 ezer km felett járok vele és amióta ezzel játszom, jött frissítés a játékhoz és a TSM-hez is. Csak kicseréltem a fájlokat a mod mappában az újabbakra és onnan folytattam, ahol tartottam. Játékverzióm: 1.8.2.5

A magyar térkép valóban nem működik a már meglévő profillal, ahhoz újat kell kezdeni.
  • Redapple
    Valószínűleg te is a fejlesztők azon kis tréfájának vagy az áldozata, amivel azokat lepik meg akik virágbolti verzióval szeretnék megkímélni a pénztárcájukat.

Persze ha mégis esetleg eredeti a játékod, akkor valami egyéb oka van a dolognak, de ilyenről még nem olvastam sehol legális programmal kapcsolatban.
  • aurél64
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. az lenne a kérdésem hogy mi okozza azt a problémát hogy bizonyos szakaszonként egyszerűen eltünik a pótkocsi a vontatő mögül?
    előre is köszi!
    Verzió:ETS2:1.7.1-1.8.2.3

• AudiQuattro
    Párszor már utaztam ilyennel,ha ilyet látsz menekülj :D
  • Apocalipto
    Kár hogy sem a TSM, sem a magyar map nem működik a jelenlegi profillal. 70 ezer km-t aszért nem dobok ki a kukába.
  • kukubenko66
    Szia és BÚÉK !

Összeszedtem pár dolgot, ezekkel bővítheted a játékot.

http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-2/
    Népszerű térképmod, óriási bejárható területtel.

http://ets2.lt/en/scania-r2008-multimod-3-0/
    Scania mod, nekem személyes kedvencem. Ha Scania-párti vagy esetleg, akkor ezt ne hagyd ki.

http://ets2.lt/en/tailers-and-cargo-pack-v2-1/
    Trailer mod, a leírásban szerepel, hányféle új trailert lehet húzni.

http://ets2.lt/en/military-cargo-pack-v1-2/
    Katonai járműveket lehet szállítani, például terepjárókat, rakétavetőket, tankokat.

http://ets2.lt/en/railway-cargo-pack-v1-1/
    Vasúti dolgokat lehet szállítani, például sínpárokat, leselejtezett tartályt vagy akár 70 tonnás mozdonyt.

BBSTi írta a R3D 2-t és a Hungarian Truck and Trailer Pack-ot és ezekkel kiegészítve valóban sokkal élvezetesebbé és változatosabbá tehető a játék.
  • BBSTi
    Ja még annyi, hogy a mentésed nem veszik el, ha teszel be modot, sőt ha kiveszel, akkor sem, csak hibaüzenetet küld a játék, hogy nem találja a hiányzó modot. Ilyenkor elindítod a mentést és a modban szereplő dolgok egyszerűen eltűnnek, a játék megy tovább.
  • BBSTi
    Szia!

Térkép modok között úgy tudom a TSM map-ot és a ProMods mapot használják a legtöbben. Ezekben már szerepel Franciaország és Dánia is, a kamionnal fel kell menni a hajóra, picit több a másodrendű út, stb. Én a TSM 4.5-öt használom, amikor leszedtem, ez volt a legfrissebb. Ezenkívül érdemes letölteni a RED 2 nevű modot, ettől élettel telibb lesz a környezet, valamint nekem van bent egy Megastore 1.8 és egy Hungarian truck and trailer pack mod is és ennyi, több nem is kell szerintem.
  • hotwheels
    ;)
  • kamionos dzsó
  • royal828
    Sziasztok, szép estét!

Először is BÚÉK mindenkinek.
    Új vagyok még itt, előre is köszönöm a türelmeteket.
    Nagyon tetszik ez a játék, 2-3 napja játszom, 8as szinten vagyok, kb 115ezret gyűjtöttem eddig össze. v1.8.2.5s, ezzel a verzióval játszom.
    Lenne pár kérdésem. Szeretnék egy nagyobb eu-s mapot, Svédország, Spanyolország, Portugália, keleti irányban több magyar város. Tudnátok ebben segíteni? Illetve, hogy milyen módokat célszerű még felrakni? Szeretnék többféle kamionokat, új típusokat, és új gyártmányokat is. Szuper lenne, többféle szállítmányt vinni, mert a mostaniakat kezdem unni :) Tudnátok ebben segíteni? Elkezdtem böngészni, de elvesztem a rengeteg mód között. Illetve ami fontos, hogy kompatibilisek legyenek egymással. Még annyi, ha rakok fel módokat, a mostani mentésem elveszik?
    Nagyon szépen köszönöm ha segítetek nekem :)
    További szép estét!
    Üdv!
  • hotwheels
  • Axtros
    Megbízható, persze, de mihez képest?!
    Meglátszik, hogy nem dolgoztál vele! :)
    A nyugati típusokhoz viszonyítva mindig is gyenge volt. Bár licenc alapján gyártották - először MAN, majd később DAF alapokon - de mivel a magyar ipar nem volt képes előállítani megfelelő minőségben az egyes részelemeket, ami a kívánalmaknak megfelelő lett volna, így önmagában hosszú távú fuvarozásra nem volt megfelelő. (A motor gyakran megadta magát, a kabin rozsdásodott, a váltót kb. 100.000 km-enként kellet cserélni, stb.) Persze, jobb volt, mint a Roman Diesel, vagy a ruszki hulladékok (persze minél keletebre mész, annál rosszabb minőséggel találkozól), de ettől még magyar viszonylatban is gyenge konstrukció volt. A Hungarocamion-nál is a csókos sofőrök elkerülték a RÁBÁ-t, és inkább választották a Mercit vagy a Volvo-t. (Illetve ami még volt típus ilyen-olyan mennyiségben.) Érdekes módon 1988-tól, a 380-as Iveco-k a hűtőosztályhoz kerültek, mivel ezek voltak a megbízható kocsik, RÁBÁ-t nem találtál ott. De ilyen volt később a veszélyes árú és ruhás szállításokkal foglalkozó osztályok is.
    A "vasorrú" RÁBÁ-kal aztán ki is halt a típus, mivel már a végképp nem felelt meg a kor követelményeinek.
  • BBSTi
    Erre megoldás volt egy sprickás flakon meg egy rongydarab, a pihenők alatt simán meg lehetett takarítani a mászókát és a lámpatesteket
  • Lack
    Magnumnál ( fedőneve: tyúkól XD )hatalmas mínusz a külső mászóka azaz tyúklétra ami nem mindig tiszta. Pl. a többi gépnél egy ujjal kinyitod az ajtót és a kapaszkodók az utastérben vannak. Ez apróság biztos vannak szembeötlőbb hátrányok, előnyök. Annyira nem értek hozzá.
  • BBSTi
    Fater 6 évet húzott le a Magnummal, sokat jelentett nála, hogy 2008 végén szerzett egy "Selejt! Gyártásba nem vihető" feliratot és kitette a szélvédőre
  • Misuka963
    ;)
  • Bazsio
    Nem mondtam, hogy rossz csak az esetek nagyrészében a Svédek jobbak és aztán úgy tovább.Van akinek tetszik a Renault van akinek pedig nem attól függ az igaz, hogy mire kell pl. hiába veszel rövidtávú zárt pótkocsi szállítmámyozásra Scania R730-at vagy Volvo FH16 750-et. Oda elég lehet a Renault is.De amikor elkell vinni egy Mozdonyt akkor oda kell a Svéd acél és lóerő.
  • Misuka963
    A Waberer's-es franchise cégeknél meg van ami szem szájnak ingere.
    Én pont a jó múltkorában láttam egy II-es Magnumot mega oldalfalas Wabis Schmitz-el.
    Amúgy a Wabinál mega,normál,dobozos Schmitz-ek,mega Schwarzmüllerek és néhány régebbi Krone SDP pótkocsi is megtalálható :)

Bocsi a dupláért :)