banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • BBSTi
    Szerintem a Waberer's azért rendel innen-onnan vontatókat, mert egy gyártó sem tudna hirtelen 3000 kamiont leszállítani egyszerre. Ha jól láttam, a pótkocsi flottájuk sem csak Schmitz-ből áll, de ez csak a saját véleményem.
    Abban, hogy a melyik jobb vontató, nekem csak faterom tudna segíteni, személyes tapasztalatom csak utasként nem elég. A 2005-ös Scania R420 nem tetszett belülről, a 2-es szériás, 2006-os Magnum igen, de az meg gyenge volt és állandóan szervízbe kellett vinni. Az 1999-es évjáratú DAF-ra rá volt írva, hogy 430-as, de arra azt mondta az öreg, hogy az fel lehet piszkálva úgy 520-ra, annyira megy rakottan is, egész tűrhető fogyasztás mellett, igaz, azt meg a kora miatt eladták. A régebbi FH12 Volvóban alig fértünk el, nem tudom, hogy az újabb mennyiben változott lakhatóság terén. Amivel az öreg összességében meg volt elégedve, az a 450 lovas, új fülkés, manuális Renault Premium volt.