52658
-
#34867 a fekete felnikel be tudnád linkelni?
köszi :) -
#34866 -
#34865 -
BhityHD #34864 Azért a románoknál van ám sok Renault. A Daf meg a kamionok Dacia-ja. -
Bazsio #34863 Mondjuk azt én is tudtam csak kisérlet volt,hogy ti hogy vagytok vele. -
#34862 Mert szépek, mert jók és kb a legszebb kamionok. :-)
De ha megfigyeled igazából is így van. A Kamionok nagy része ezt a 3 márkát takarja, ott van még majdnem ennyi, de kicsit kevesebb számban a Man, meg a daf, de a többi elenyésző mennyiség. -
AXmen #34861 BUÉK mindenkinek!
-
crodgok3 #34860 -
Bazsio #34859 Miért van az, hogy mindenki Volvot,Scaniat és néha MB-t használ? -
Bazsio #34858 Tényleg jobb lett a pót Füsi. -
kisfüsi #34857 Új pótkocsit kapott :) -
Jazzdobos #34856 Akkor valaki privátban tudna ebben segíteni? -
BhityHD #34855 Az a hiba, hogy nem vetted meg a játékot! Warez kérdéseidet privátban tedd fel. -
Jazzdobos #34854 Sziasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy fel raktam a játékot hozzá a Hungary map 0.9.1H és állandóan kilép és hibát ír igazából a játékig nem jutok el. Mi lehet a hiba nincs fent patch mert akkor meg nem engedi az aktiváló kódot. Valaki tudna segíteni? -
#34853 R3D honnan tudom letölteni?
Még egy kérdés.
Hol tudom állítani a fényezést,hogy ne matt legyen,hanem olyan legyen mint a valóságos fényezés. -
mardal #34852 Köszi.
Ki is próbálom. -
#34851 Én g25 el nyomom.
Leírom..
Winben a logi beállításiban..
Én úgy lőttem, be hogy az alap beállítás az ets2-é. A többi game ugye külön filéban van beállítva.
Overell effects strenght 100%
Spring effects Strenght 61%
Damper effects strenght 46%
pipa nincs bent!
Centering spring strenght 100%
report combined pedals pipa bent van!
900 fok a kormányzási szög
Allow game to adjust settings pipa szintén bent
bent a játékban meg nem állítottam semmit, az gyári beállítás.
Próbáld ki így szerintem így elég fasza..
Remélem tudtam segíteni. -
#34850 Aha! Akkor tulajdonképpen megfesteted a Color dds-t azt annyi.
Nekem az a bajom, hogy ha a bent lévő scaniát megfestem, akkor ugye paint shopban meg tudom vásárolni azt a festést. De akkor a normál colorrol veszi a maszk színét. Ha azt megváltoztatom , hogy kiru legyen az én kamionomra, akkor az összes ai-n is lecseréli :-) Az meg elég hülyén néz ki..
Nincs valami mód erre, hogy ne így legyen? :-)
Köszi egyébként!
Szép gép. -
mardal #34849 Sziasztok
Aki g25-öt használ az nem tud nekem mondani egy jó beállítást.
Beállítgattam mindent de még nem az igazi valahogy. -
BhityHD #34848 Mindjárt elolvadok! Olyan szép lett! -
fs9pilot #34847 Hát vajo... ne haragudj, nem akarlak megsérteni... De szerintem hagyd abba az R3D fejlesztését is... Felesleges csinálod, ez a BRUTÁL ENVÁJÖRNMENT kegyetlen, veri az eddigi összes munkád! -
#34846 Szia.
Nekem ez a kamion (R2008) ai között nincs bent, és az üveg mögötti részt nem festettem. :) -
#34845 Punky!
Hogy tudod, festeni a scanianak a maszkját, úgy hogy az ai maszkja ne legyen ugyan olyan színű?
Jahh és az üveg mögötti rész, hogy festhető, hogy szintén ai-nál ne változzon?
Előre is köszi. -
AXmen #34844 -
Axtros #34843 Akkor szedjétek ki belőle a hasznos ötleteket és tegyétek bele a sajátotokéba. -
#34842 -
vajo #34841 Én leszedtem. Szerintem nagyon jó, csak ajánlani tudom. A RED elbújhat mellette. :DDDDD -
#34840 úristen...megyek lehúzom magam a wc-n...
semmi brutál effectet nem láttam a RED-hez képest.
ja de brutál gáz a kamion hangja, vezetési stílus 1-es :/ -
#34839 Elővettem a játékot pár órára!
-
Hungarykum #34838 A videó alapján semmi különbséget nem látok ez és a RED2 között. -
Apocalipto #34837 Az a váltó XDDD -
highdanger #34836 :D:D:D látom stewen bosszút állt:D brutal-environment-hd-graphics -
szgabe #34835 promod féle skandinávia -
BhityHD #34834 Ez melyik map? -
#34833 Egy kérdés ehhez. Ez ugye a Multi vagy milyen mod az ets2.it ről.. Ha nagy kabinra váltok van egy felírat ami nem a dds-ken van szerintem mert egyszerűen nem tudom megtalálni. Igaz minden jelszavas, így egy másik módból vett templattel írtam felül benne a UPS-es festést.
Szóval a kérdés az, hogy melyik file tartalmazhatja azt a feliratot, hogy agy kabinos is lehessen a gép? Esetleg tipp valakitől? -
#34832 Megérkezett az új trakink :-))
-
Bazsio #34831 Ha már nem láttok engemet akkor bár itt van
Az év utolsó fuvarja
Wroclaw-Manchester
Felébredek és mi van hát havazik
Lecsatoltuk a pótot és megyünk haza üresen Innsbruckba. -
tomi0113 #34830 [center] -
#34829 #34796 - köszönöm! :)
#34797 - nem rossz ötlet! :D
#34828 - nagyon szép! :) -
vajo #34828