A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Krisz1117 #34403 Krisz hiba-összefoglaló rovatja következik:
Áááá
Amióta vannak buszok, ill nagyobb kamionok, pótok a játékban (részben modok miatt) folyamatosan veszélyérzetem van a kereszteződésekben.
Ma is, és már régebben is volt pár alkalommal, hogy nekem piros van, kanyarodik egy AI busz/kamion és nekem jön.. Hát kösz, b...
Következő, amit bírok, hogyha megyek egy autó után, bekanyarodunk mindketten egy utcába és a kanyar közepén befékez..
Hasonló a szereposztás, amikor autópályán egyel kevesebb sávra szűkül a szakasz, vagy fizetőkapu után amikor 5-6 kapuból egyszerre jönnek ki az autók.. Kijön elém, mondván lassan gyorsulok, oké, gyere gyere, de akkor is befékez, mert épp észreveszi, hogy ja, van más is az úton rajta kívül, de persze akkor már javában az én sávomba van és ott áll és vár valamire...
A harmadik, hogy minek van 30-as sebességkorlátozás egy olyan szakaszon, ahol akár 10 perc múlva F1-es futamot lehetne rendezni, mert nyílegyenes szakasz van, sehol semmi építkezés, stb.. Aztán jön egy 50es tábla, ahol az AI-k érdekes módon sokkal többel mennek, régen párszor már megbüntettek emiatt, hogy oké, sebességkorlátozás, felvettem az AI-k sebességét, és Büntetést kaptál! Kösz, ennyit az egyenjogúságról. Aztán röviddel az 50es tábla után jön egy 110es, hátha vannak hiperhajtóművek a kamion hátulján..
Krisz hiba-összefoglaló rovatát olvastátok.