Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a hsz-ben is a trágár szavak vannak. Legalább ebbõl visszavehetnél, mert ez nem egy tajparaszt fórum. Ha gondod van vele, akkor privátba írd meg neki ezt, ne a fórumot szennyezd ezekkel a trágár szövegekkel.
Amúgy meg, tegyél fel képeket nyugodtan. Tedd SPOILER tagok közé, írd oda hogy ezek képek, és aki akarja megnézni, aki nem - nem. 😊
Így:
Kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán így aki nem akarja nézni, azt se fogja zavarni. 😉
///M I Love BMW. :)
Mindenesetre ki lehetett volna fejteni, hogy miért másodrangúak, és miért szarok!
A kezdetekkor csak megörökítettem az újabb trailereket és a skineket!
Talán az volt a baj, hogy nem volt utólag agyon ps-ezve, nem volt elmosva a háttér, és kiemelve a téma, vagy rossz volt a kompozíció?
Biztos vagyok benne, hogy jópár olyan trailert akasztottam már fel amirõl itt még senki sem látott hallott, gondoltam érdekes lehet!
Highdanger-nek hála nem fogok többet tölteni!
Audi Quattro-s Norbika meg bassza meg a rohadt kurva anyját...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Daf xf105 super space cab Forever
Egy oldalról töltöttem le a játékhoz kamiont.
Peterbilt 387 típusú.Az lenne kérdésem,hogy ezt hol találom?Néztem a boltokat,de egyikben sem találtam.
Köszönöm elõre is a segítséget! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Könnyû Fokozat: Nekem semmi bajom a képeiddel, csak ha teszel fel képeket, akkor egy hozzászólásba rakd õket, és ne mindegyiket külön... :-)
Rengeteg képem van, szándékosan nem a legjobbakkal kezdtem!
De ha leszopod a faszom ígérem abbahagyom!
Szeretem ezt a képet!

erre gondolok !!! help !!!!
hát......... megpróbálom körül írni <#nevetes1>#nevetes1> na szóval van egy olyan mod hogy a lámpa úgy világit mint a valóságba........
a lámpa körül nincs ez a kör csak a bura világit aki tudja honnan lehet leszedni kérem küldje el mert nekem megvan valahol de nem találom sehol <#conf>#conf>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22