banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sure
    Ejha, vannak itt olyanok, akik élőben fuvaroznak, aztán este vagy X nap után, fuvarból hazaérve még ETS2-znek kicsit? Vagy esetleg nyugalmazott/pályát váltott kamionsofőrök? Bár igaz, a Lock On-t is nyomták anno valódi kecsói MiG-29-es pilóták...
    Nekem csak "úrvezetőim" van, soha nem vezettem 9 személyes mikrobusznál nagyobb járművet, de magát a vezetés-élményt szerintem jól, kellemesen adja vissza ez a szim. És van benn elég bizgentyű meg funkció, amiket ismerni és használni is tudni kell, de nincs is túlbonyolítva. Frank magyar mapje különösen realisztikus szerintem, nem csak a részletes grafikai kidolgozottság miatt, hanem az idő múlása és a távolságok is sokkal realisztikusabbak. Igaz, fuvart így az elején (3-as szint) nagyon kell kajtatni, a max. 5 perces lejárati idős fuvarokat elcsípni türelem és szerencse kell, remélem azért ez változik, ahogy minél többet felfedezek a mapból.

Alapvetően azért nem _annyira_ rossz az AI, mint sok más játékban (dehát ugye ritkán vigasztalja az embert, hogy a híg f0s tetején úszik a kemény sz@r ), az agyatlan előzéseik, aztán meg megtorpanás tud kellemetlen meglepetéseket okozni. Az alap AI kicsit irrealisztikusan gyorsul és fékez, ezen sikerült valamennyit javítanom valami "Scanreg Realistic AI mod" letöltésével és beiktatásával (ez mellesleg egy rakás új kocsit, meg tuningolt kamionokat is betesz). Az agyatlan előzések tulajdonképpen szintén jellemzőek a valódi életre is.