52658
-
Krisz1117 #34303 Genovától északra vezető autópályán levő első fizetőkapu után történt, mikor újra elindítottam a játékot, az automatikus mentés jött be ugye, ott a térkép azt mutatta, hogy Korzikán vagyok. :D
Betöltöttem a sima mentést, és újra elindultam a fizetőkaputól, lassan, 20-30km/h-val, és most nem történt semmi gond. :) -
metaxx #34302 Valószínűleg hibás a map. Tölts be egy, egyel korábbi mentést és próbáld újra. Ha megint csinálja, válassz másik útvonalat, és/vagy töröld a map-ot. -
Krisz1117 #34301 Segítséééég!!! Leestem a világ pereméről! :D Olaszországban jöttem egy fizetőkapu után, tegnap ott mentettem el, most folytattam volna, elindulok, 20-30m után pedig ez történt! Felmegy 500-3000 km/h-s sebességre, minden totálkáros és nem tudom mi van! -
#34300 Ez az én képem te gyökér ETS1-ből.Még itt cigánykodik,hogy lopja más képét -
Hippo0315 #34299 Frank féle magyar térkép merre lelhető fel? Honnan lehet letölteni? -
Varga Lacee #34298
így nézek ki jelenleg :) -
vajo #34297 Egész jó lett szerintem. :) Az árnyékokon még lenne mit javítani, de hatalmas fejlődés. :D -
Hungarykum #34296 Ez csak az új béta -
vajo #34295 Ez ETS1 :) -
szotyi12 #34294 Tudnál erről a pótkocsiról egy linket küldeni? -
Rollerboy94 #34293 kis nosztalgia,
-
Kamionos Dévid #34292 Bocs a dupláért! Remélem ez jó lesz :)
Na akkor kollégával pihenőt tartunk :)
Gratula mindenkinek -
tomi0113 #34291 [center] -
Kamionos Dévid #34290 Kollégával pihenőt tartunk :)
Gratula mindenkinek -
kisfüsi #34289 Estét! :) Grat mindenkinek! -
#34288 Oh, hello Főnök, ugye nincs harag a visszapillantó miatt?
Büfé több helyen is található, a dinnyéshez hasonlóan főleg a kis útszéli pihenőkben, de eskü nem azér borultam fel, mer lecsusszant egy pihenőnél pár feles... -
#34287 Éhes vagy? :-) -
#34286 helló a magyar mapba a büfé merre található ? -
devid13 #34285 Hat indulas elot meg egy kis kavet iszok es indulok :D remelem nem lesz baleset a ho miat
Amugy szep gepek sracok -
#34284 Köszi, ki fogom ezeket próbálni. Esetleg olyan mod nincs, ahol a diffi hangját is hallani, és a kerekek gördülési zaját? A fülkében a valóságban ezeket is hallani. -
#34283 Ezeket csak úgy hétfő estére... (régebben lőtt képekből is mazsoláztam)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"-Halló, Főnök? Izé...van egy kis gond, letört a bal tükör..."
AI koma beszorult a vasúti átjáróba. Vajon mi baja lesz?
Természetesen semmi, 18+ minősítésű kéne legyen a játék, ha a törést és a sérülést rendesen leszimulálnák.
Üvegtigris (pár HSZ-szel lejjebb téliben is látható)
-
#34282 Szép Estét:)
Pihenő az M1-esen:
Szép gépek srácok - -
#34281 Frank mapja nagyon ott van, elképesztően helyén van szinte minden. Még a meg nem nevezett faluk is szinte felismerhetőek, a vasúti átjárók, ipartelepek szinte mind a helyükön vannak.
Lehet, hogy ez már az előző verzióban (8.5-öt próbáltam korábban) is így volt, avval nem mentem sokat a láthatatlan falak miatt.
Egy kis ízelítő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tatabánya
Esztergom
Visegrád
-
#34280 Map 100%-os kijátszásával kapcsolatosan, a szürke, de be nem járható területek beleszámítanak? A Trucksim modban is van sok olyan terület, ahova vagy nem lehet bejutni, vagy ha át is mentél rajta, nem sárgult be. Mondjuk azon q mapon nem mentem annyit, hogy a 100% akár csak közel lett volna, de a standard mapet bejártam teljesen, minden benzinkútra, kereskedésbe, kis zugba bementem, nem volt egy centinyi szürke rész se már és 99 egész kilencven-valamennyi százalékon állt.
Aztán valamelyik peccs megoldotta, harminc-valahányas szintnél visszaszürkült a térkép... (eredeti a játékom). Na ekkor majd megütött a guta, de nem kezdek ezért új profilt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki lehet hozni egyáltalán kerek 100%-ra az alap játékot? A választ spoilerben kérem...(ja és "képet, vagy meg se történt
Poznannál meg van egy fizetős kapu, ami nem enged át. Már jónéhány peccs óta benn van. Igazándiból nincs neki párja (vagy a DLC-ben található...), azért nem nyílik szerintem.
Itt:
Megpróbáltam átsurranni egy másik mögött, fennakadtam.
Aztán mikor odaért egy AI kamion, leengedett.
-
#34279 -
devid13 #34278 Lettoltotem egy winter modot es mindenki belem jon ez miert van? -
#34277 kössz már találtam -
Bal0924 #34276 Mi a különbség a 2 Scania között? (ami eddig is benne volt és az új között) -
#34275 van valaki aki youtube videót készít az útjairól ? -
devid13 #34274 Bocsi a duplaert -
devid13 #34273 -
devid13 #34272 Frissen a gyarbol a fuvarokat bongeszve varok :)
[IMG][/IMG] -
Bal0924 #34271 Sziasztok
A Norton miért tiltja le és törli a Patch-et?
Valami tipp? (telepíteni fogom tudni mert letiltom míg telepítem, de jó lenne tudni) -
#34270 -
#34269 fasza
+1 -
#34268 Irány Ercsi! :)
-
Axtros #34267 Le van írva az update oldalon.
Fixed crash with new Volvo in UK -
#34266 -
Rollerboy94 #34265 Úton Düsseldorfba
amúgy valaki megtudná mondani mit tud a 1.8.2.5 az 1.8.2.3-hoz képest ??
-
#34264 valakinek meg van a Debrecen útvonal ?