A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #33928 A játék logikai motorja véletlenszerűen rendeli a fuvarokat a cégekhez, és nem ciklikusan. Ennek köszönhetően nincs azonos ismétlődés a fuvarok terén, ezért van az, hogy előfordul, hogy 2-3 fuvar alatt még csak szembe sem jön a saját festésű félpótod, nem hogy vontathatnád azt.
Az is egy megoldás, amit írtál, hogy megcsinálod a többi félpótkocsi típusra is a festésedet, de megcsinálhatod azt is, hogy duplikálod a saját festésű félpótokat.
Az előző leírásomban írtam az "a" "b" végű mappákról...
Nos, ezen logika mentén egyszerűen megtudod csinálni, hogy a saját festésedet használó félpót is duplikálva legyen, csak a félpót típusához tartozó leíróba kell beírni a festésed elérési útvonalát, és a végére a dds nevét, ami tartalmazza a festést.
Természetesen ezt meg kell csinálni a normál, az "a" és a "b" végű mappák esetén is.
Sőt ezt a logikai sort kiegészítheted c, d, stb végű almappákkal is, csak ebben az esetben a TSM mapon belüli elérési útvonalat is ki kell egészíteni, valamint a hozzárendeléseket is módosítani kell.
Így leírva bonyolultnak tűnik, de ha belenézel a fájlokba látni fogod, hogy nem egy bonyolult dolog.
Festések:
Nem kell külön szerkesztő mód a festésekhez, elég egy olyan trailer pack amiben eleve kétoldalasak a festések.
Ajánlom Nordish, és Bora páros munkáit.
Kiváló minőségű trailer pakkokat készítenek, és nem keverik őket, tehát nincs akadás a módokon belül.
Külön pakkjuk van a Schmitz, és külön a Krone félpótokhoz.
Sajnos nincs naprakész kiadása a pakkjuknak, de rendesen működik 1.7.1 alatt.
Annyi, hogy Warning sorokat ír a log fájlban a régi textúraformátum miatt, de kifogástalanul működik.
Ha maximalista vagy, és esetleg nagyon zavarnak a Warning sorok, akkor valamilyen képszerkesztőben rá kell menteni a textúrákra, és újra bekonvertálni ETS 2-be, majd visszatenni a mod mappába, de szerintem nem éri meg a macerát, hiszen nincs működésbeli probléma.
Sajnos linket nem tudok adni, mert gőzöm sincs, hogy anno én melyik oldalról töltöttem le, így rá kell keresni.
Az enyém már nyomokban sem hasonlít az eredetire így azzal nem sokra mennél, meg sok privát cucc is van már benne.