52658
-
#33863 Oksa. Akkor türelem. :) Egyébként kíváncsi vagyok az AI viselkedésre mert az tényleg szörnyű amit jelenleg művelnek. -
metaxx #33862 Igen steames korai béta -
Suba1993 #33861 Az oldalukon csak az 1.7.1-es a legutóbbi sajnos -
#33860 Szerintem steam-es mert saját lapjukon még nincs fönt. -
Suba1993 #33859 De ugye ez nem a béta steam-es változat, mert sehol nem találom ezt a frissítést?
-
zorba3333 #33858 A legelterjedtebb kiegészítő a TSM map.
A legfrisebb verzióját itt éred el:
TSM 4.1.2a
A fejlesztők által kimondottan a TSM térképhez készített kiegészítőt innen töltheted le:
JPM 4.1.7
(Ez a csomag tartalmaz valós cégneveket, szállítmányokat, új fuvarokat, AI járműveket, valós cégfestéseket a pótokra, stb)
A telepítése mindössze annyi, hogy a kicsomagolt fájlokat bemásolod a mod mappába, majd játékon belül a profilok/szerkesztés menüpontban engedélyezed őket a jelölőnégyzetek kipipálásával.
TSM 4.x Demo + install tutorial
Mivel a TSM memóriaigénye magasabb, mint az alapjátéké, ezért szükséges plusz memória hozzárendelése a játékhoz.
Ezt a következőképp tudod megtenni:
Jobb klikk az indítóikonon, tulajdonságok, majd a felugró ablakban a Cél: mezőben lévő elérési útvonal végén nyomj egy spce-t, majd mennyiben van 8Gb RAM a gépedben, akkor:
-mm_pool_size 1200
Amennyiben 8Gb-nál kevesebb, akkor pedig ezt:
-mm_pool_size 400
Ezután Alkalmaz, majd ok, és máris jöhetnek a remélhetőleg eseménymentes kilométerek.
Hazai vonatkozásban Frank007 jóvoltából készült egy nagyszerű Magyar térkép.
Ezt innen tudod letölteni: (A letöltéshez regisztráció szükséges)
Hungary map
(Ne tévesszen meg a 4.8 kompatibilis kiírás, fut 1.7.1 alatt is.)
Mielőtt telepíted feltétlen olvasd el a csomagban található leírást!
-
metaxx #33857 Hú, srácok, határozottan jobban viselkedik az A.I. az 1.8.2.-es update-el. Nem hittem volna, hogy menthető az a tömény butaság, de sikerült. Töltsétek nyugodtan. TSM-nek még mindig nem zavar be. -
#33856 Sajnos nem sokban,sztem ez nem teljesen ilyen formájú :S,csak kicsit átszabták az előzőt és kész.Napellenző,első lámpa,hátsó ledes lámpa,elején a 2 oldalt lévő nem tudom micsoda,beltér. -
#33855 Ez miben különbözik az eddigi Scaniatól ? -
#33854 Tölthető az 1.8 as patchel az új streamline.
-
bomba1986 #33853 sziasztok kb egy hete vettem meg a steamen a játékot.... tudnátok valami jó mapot ajánlani hozzá ami kiegészíti még országokkal az eredeti térképet? előre is köszönöm! :) -
Tommyka21 #33852 Sziasztok!
Ez a modot vki próbálta esetleg: http://ets2.lt/en/peterbilt-389-final-version/??
Mi a véleménye??
Köszi!
Szép napot! -
Varga Lacee #33851 legközele, ha Szászországba megyek, meggondolom, milyen hamar jöjjek vissza mert cefet drága volt a komp :) -
#33850 Elég jó lett.Franchise-os Wabisnak el is mehetsz ;)
Punky,vajo: Nagyon szép svéd acélok ;) -
#33849 Csináltam a "saját cégemnek" pótot:-))) Waberer's alapok azért befigyelnek, de inkább magamnak dolgozom :-) Hogy tetszik?
-
vajo #33848
-
#33847 -
#33846 Szép estét mindenkinek... :-)
Egy kis eső:
[IMG][/IMG]
Szép képek/gépek fiúk... :-) -
devid13 #33845 sziasztok letrehoztam ezt a csoportot fbn aki szeretne csatlakozni az jelezze! es igazolom
https://www.facebook.com/groups/181449715389118/ -
Vajo, Misuka963 - :)
Luspy, AttilaRO - -
AttilaRO #33843 sziasztok tolem is 2,3 kep/
-
#33842 keressél a berakott modba olyat,hogy economy_data.abból hiányzik a forint adatok -
Teroitin #33841 Beraktam egy két módot és azóta eltűnt, mint választási lehetőség a HUF valuta. Az egyik benzin áras módra tippelek, de sehogy nem tudom vissza állítani, Euróban nekem fura es nem mindig vagyok tisztában az értékével mivel nem használom. Hogyan tudnam vissza rakni?
Köszönöm a segítséget! -
Tommyka21 #33840 Hali!
Ezt a modot próbálta már vki??
Véleményt szívesen olvasnék.
Köszi!
http://ets2.lt/en/mega-pack-v2/ -
Mandoki72 #33839 A múltkor találtam ezen a letöltő helyen http://ets2.lt/en/category/combo-skin-packs/page/4/
ezt a MF Cargo pack-ot de nem tudom kicsomagolni mert a jelszó nem az vagy nincs.
Nem tud valaki egyet ami erre is jó?
-
#33838 Szasztok!
Lehet már tudni, hogy az 1.8 patch kb. mikorra várható? -
zorba3333 #33837 Íme néhány oldal a teljesség igénye nélkül:
ETS 2 kiegészítők (1)
ETS 2 kiegészítők (2)
ETS 2 kiegészítők (3)
ETS 2 kiegészítők (4)
ETS 2 kiegészítők (5)
ETS 2 kiegészítők (6)
-
Tücsök2008 #33836 Sziasztok ismét én vagyok :) A rádiókat köszönöm, betettem.
Hoztam egy képet magammal, nálam ilyen gyengusz a grafika bár ennél valamivel jobb de steam-re ilyet csinál -_-
http://prntscr.com/28lxic
A módokról csak annyit hogy honnan lehet leszedni? Mert még nem találtam :) Utolsó kérdésem és többet nem kérdezek és nem kérek :DD -
sewy21 #33835 szia, ha jól értelmezem, akkor 1.8-as patch-el jön a streamline? vagy ez valami mod csak? mert elég cifra dolgok vannak a kamion konfigurálása menüben, legalábbis a videó alapján... -
Mandoki72 #33834 Köszi. Időközben elkészült a hűtős verzió is.
-
#33833 Nagyon király ;) -
vajo #33832 Luspy, Punky: Ezek a szép kamionok! :) -
#33831 Jó reggelt! :)
-
retoucher #33830 -
tocsi54 #33829 Hát sajnos 28 napig nem használhatom a dolgot, remélem addig nem felejtem el.... -
fs9pilot #33828 Nincs mit! :) -
tocsi54 #33827 Köszönöm a segítségedet! -
Robin22 #33826
-
fs9pilot #33825 Szia!
Először is, mentsd el másként a feltölteni kívánt képet! Tehát ne png formátum legyen, hanem jpg! Ha ez megvan, akkor menj fel az alábbi oldalra: http://www.abload.de/
Ha ez is megvan, kattints a "Bilder von der Festplatte hinzufügen" gombra (egy házikó az ikonja), a felugró ablakban tallózd ki a kívánt képet, vagy képeket. Ha megvan, akkor láthatod hogy feltöltésre készen állnak a kiválasztott képek. Ez után, nyomj rá alul a zöld "Abload!" gombra. Ekkor elkezdi feltölteni a képet/képeket, ha ezzel is megvagy, akkor a görgess lefelé, és ahol látod hogy felsorolja a beilleszthető linkeket, ott a "Direktlink"-et válaszd. Másold ki, majd gyere ide a fórumra. A hozzászólás dobozkába kattints bele, majd alul, a kék "Kép Beszúrása" gombra klikkelj, a felugró ablakba pedig illeszd be a kimásolt linket, és kattints az OK gombra! Ha megvan, akkor a hozzászólás elküldése után megfog jelenni a kép itt a fórumon! :) Ha több képet töltöttél fel erre a képtárhelyre, akkor mindegyiknél ugyanúgy a direktlinket másold ki! Azonban ha már a fórumba akarok beilleszteni őket, akkor értelemszerűen, mindegyiknél külön rá kell nyomni a "Kép Beszúrása" gombra, és a kimásolt linket beilleszteni, le okézni, másolni az újabb direktlinket, visszajönni ide, kép beszúrása gomb, link beilleszt, oké... és így tovább. :) -