banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • milos620
    Szép napot Mindenkinek!

Az új patchal kapcsolatban még annyit szeretnék megemlíteni jó hogy módosítva lettek az üzemanyag fogyasztások.Gondolom ti ezt már jóval korábban tudtátok csak nekem új mert nem rég kezdtem újra nyomni a pedált.
    Régebbi ets2 verzióval játszott az ember és az öko vezetés minden rubrikáját kitöltötte, akkor kb elérte a 31 liter/100km-es fogyasztást és az fix is maradt függetlenül a közlekedési viszonyoktól,útviszonyoktól,rakomány súlyától stb.

Egy Volvo 750Le autóm van és Pozsonyból indultam tegnap este 16tonna szennyező anyag volt az árú a km óra állásom 8916km volt a felrakón, Calais-nál szintén rögzítettem, akkor 10383km.1467km-et mentem addig(amúgy Aberdeenbe ment a cucc).Üzemanyag mennyiség a tankban a felrakón 896 liter volt,Calais-ba meg 477 liter maradt(elfogyasztott üzemanyag 419 liter).Az átlagfogyasztásom így 28,5 liter/100km ami egész jónak mondható.Kölnben értem el az autó lcd kijelző szerint a minimumot a 28,2 literes átlagfogyasztást, de persze az mindig változik pontosabban a pillanatnyi üzemanyag fogyasztás függvényében.Angliában egy kicsit változott a helyzet mert ott 31,19 liter lett az átlagom.Mint a kontinensen mint a szigeten pályán mentem.Amit észrevettem hogy a német pályán amellett, hogy jól lehet haladni gazdaságos is más ország pályáihoz viszonyítva.

Kíváncsi lennék azért azon autók fogyasztásaira amit pedálrendszerrel vezetnek,mert én billel vagyok és nálam vagy teljes terhelés vagy üresjárat van csak és arra hogy én mit tudok majd kihozni 25 tonna súllyal.

Persze ez csak egy apróság mármint a fogyasztás mert gondolom itt már mindenkinek milliói vannak,kit érdekel az az 1-2 liter :)
    Azért ezt is jó ha figyelembe vesszük egy plusz élmény talán.
    Ráadásul versenyezhet az ember magával, hogy minél kevesebbet hozzon ki a fogyasztásból.

Most jönne jól az i-see(Volvo) vagy az active prediction(Scania),
    másképpen gps alapú tempomat amivel 5-11%-os üzemanyag megtakarítás érhető el.Jó lenne, ha betennék a játékba. :)