Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis kindertojás
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy amikor a vajo féle skinezést próbálom csinálniakkor bemegyek a "vehicle"-be ott miért nincs semmi? :/ mit kell csinálnom hogy olyan legyen mint neki?

frank007 Apa! Nem tudom, hogy csináltad, de nagyon eltaláltad a hangulatot. 😄 Ez, hogy saroktól sarokig megyek, pirostól pirosig, közben 10 emeletesek, és jellemzõ épületek, közlekedési és hirdetõ táblák, mesés. Gratula. Csak így tovább. Hatalmas pakk 😄

mani13
Oké már meg van <#falbav><#falbav>

mani13
Lehet ,hogy hülyének néztek de ez a játékmodult ,hogy kell kiválasztani mert az a baj .hogy csak Bécs várost adja be.

Ha Steam-es a játék, akkor elõször a Steam-et indítsd el mindig. Ne a játék exéjével induljon el a kliens is! Elõször a klienst, utána meg magát az ETS2-õt. Így elvileg lesz rádiód. Hogy miért így van, ne kérdezd, szerintem Steam -es marhaság. Nekem így mûködik.

1. Steam indítás
2. Megvárod még betölt a Steam
3. Steam -en belül, a "Könyvtár" -ból, vagy az asztalra kihelyezett parancsikonnal indítod.
4. Elvileg van rádiód.

Ha pedig nem Steam-es a cucc, akkor nem tudom. <#idiota>

///M I Love BMW. :)

sziasztok a hungary mappal szeretnék játszani de nem megy mert mikor odaérek a leadó helyre mindig kifagy a játék ez miért van?

Laci78

Szabi
szerintem fölösleges bonyolítani, indítsd el simán valamilyen média lejátszóban 😉

"Nulla tenaci invia est via"

wollnerd
"A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!" Bakker....<#falbav><#falbav><#falbav>
<#worship>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ebben tudnátok segíteni?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28715
Szabi
esetleg olvasd el a leírást...

wollnerd
Akárhogy csinálom, mindig csak a Bécs marad a városválasztásnál! Full új profil és csak a def.zip és a magyar.zip aktiválva!! Pedig meg vagyok bizonyosodva hogy jót szedtem le, és mindig ez van!!!<#csodalk><#confused><#falbav>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

7r1v1um
Én az észak-líbiai környezettel is teljesen elégedett vagyok:

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

NEM AKAR VALAKI A FRANK ÁLTAL KÉSZÍTETT MAGYAR MAP-HOZ EGY ÚGYMOND"MAGYAR TRAILERS-PACKOT"ÖSSZEHOZNI?ÉN MEGCSINÁLNÁM DE TÖREDELMESEN BE KELL VALLANOM,HOGY HÜLYE VAGYOK HOZZÁ.

PSN-ID:SanyaBoss

Ide figyelj Frank!
Ez a map amit csináltál, hát hogy is mondjam k*rva jó!
A magyar reklámtáblák, az utak, a pályalehajtók, a telephelyek és a kisebb városok is baromi jók!
A bugok eltörpülnek a pálya feeling-je melett, komolyan úgy érzem, mintha tényleg kamiont vezetnék a f*s magyar utakon!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Csak gratulálni és sok sikert tudok kívánni a fejlesztésben és remélem, ahogy a térképen is láttam, kicsiny városkámban is tudok majd fuvarozni, melyet Körmendnek hívnak!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
egyetértek 😄 az Iveco tényleg sz**, akkor megint Scania,DAF vagy MAN 😄
Scania kereskedõ van a mapon?

Scania , John Deere FAN !!!

Nekem is volt ilyen gondom.Tegnap nekem is javasolták,hogy nézem át a módokat.Elsõre rá is találtam melyik okozta ezt a nem látszik a teljes térkép gondot.A Vajó fél színt léptetõ mód okozta a galibát.

Nekem nem 😄 csak ha felkapcsolom a lámpát akkor esik le az fps.Jó map,csak még sok a hiba :S keresztezõdésnél fal,benzinkútra nem tudtam bemenni 😄

Én is kipróbáltam a frank által készített magyar map-ot.Szerintem nagyon jó lett.Úgy hogy egy NAGY gratula neked Frank.Nagyon jó fílingje van a játéknak így.Végre Magyar helységek,táblák,reklámok.Hát nem lesz semmi mire az egész országot megcsinálod az biztos.De remélem lesz majd szerencsém kipróbálni majd egyszer azt is.Õõõõ tényleg nem akar esetleg valaki egy úgymond"Magyar trailers-packot"összehozni?Olyan trailereket amiket többségében Magyarországon húzkodnak a kamionok.

TSM 3.5-nél a "Volvo V8 1000hp Engine by GameCheatTuts.scs" nevû 1000 lóerõs Volvo motor mod okoz olyan gondot, hogy nem látszik a teljes térkép (1.4.8-as patch alatt). Ha még találkozok ilyen problémát okozó mod-al, leírom ide!

Addig is jó fuvarozást mindenkinek! <#wave>
RiCSi1234
Zabálja a vasat rendesen a Hungary map.. 😞

GTA V (*.*)

kcsbubi
Nem. De gondoltam szabadon feltölthetõ más megosztóra is. És itt belinkelni. <#fejvakaras>

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Szabi
na és engedélyt kértél-e? 😄

<#ijedt> <#worship><#worship> <#rinya>

kcsbubi
Felraktam a data.hu-ra.

hungary_map_v0.8.5

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

ronso
Én viszatértem egyenlõre TSM hez,mai elsõ lerakó..

Sakkoo.......Baszkiiii

Most néztem akkor már nem kell el vinni 2 percen belül az elsõ fuvart és már lehet tankolni is? csak mert az olvas el nagyon fontos-ban nem volt beírva 😊
Szabi

Az új magyar map jó az 1.4.8-hoz?

No mentem én is egy kört Frank mapján, volt olyan, hogy az autópálya lehajtón egyszer csak nekimentem egy láthatatlan falnak, illetve volt a kezdõ cég kapujában egy hátsó keréknyi lyuk, alig tudtam átmenni rajta <#nevetes1> Ezenfelül elkövettem azt a hibát, hogy az elsõ fuvart az Iveco Hi-Way-jel tettem meg.... A térkép ugyan még gyerekcipõben jár, de RETTENTÕ JÓ volt, személy szerint nem tudom, mikor fogok visszatérni a másik mentésemhez, annyira jól esett MAGYAR földön, MAGYAR rendszámmal kamionozni. Viszont az Iveco egy jó nagy rakás sz..... és akkor még finom voltam, idegesítõen lassú az irányjelzõ, nagyon béna hangja is van, ráadásul ritka rossz a motor hangja is, maradok a Scania-nál.
RESPECT Frank!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#worship><#worship>
RiCSi1234
Ez jó, köszi.

GTA V (*.*)

Akkor van magyar map 1.4.8-ra?
Ha van valaki egy linket pls.

én ezzel szedtem le és nem kellett regisztrálni 😊
Franknak,mint mindenki,köszönöm.

ronso
Sajnos Érd környékén nálam folyamatosan a keresztezõdésekben láthatatlan betonfalba ütközöm és nem tudom leszállitani a fuvart....

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Mert europát tedd át hunra és lessz magyar nekem is ezért fagyott ki elõször
Viszont ezt itt besz.....am..😊

Sakkoo.......Baszkiiii

az mért van hogy leszedtem 1.4.8-ra a mappot amikor új profilt csinálok csak a magyarország háttér van és csak Wein a kezdõ város xDD (kb az ország dél keleti részén van) utána meg szintén magyar ország alap és az alap térkép városok nélkül????
Frequency
Nálam nem volt semmi probléma.

ronso
Én elviszem az elsõ fuvart és mikor gyors melót kezdenék kidob az asztalra...

Sakkoo.......Baszkiiii

Amugy meg many thanks mert az a 2 perc 1.11 alatt az tiszta orgazmus volt. 😊
Nekem fagy mint az allat. Az 1.11 alatti "2 perces" verzio ment. Most 1.48 alatt meg vagy. File-k a MOD konyvtarban, uj profile. Ha a def-t es a magyar zip-et is kipipalom akkor fagy, ha csak a magyar zip-et akkor meg ugye az eredeti utvonal halozatot latom
Frequency
12 órás éjszakai mûszak után leszedtem Frank munkáját,még mindig az államat keresem az asztal alatt!
Az eredeti térképen sosem gyönyörködtem így a tájban.Csak furi hogy csupa lopott kocsi járja az utakat,mert egynek sincs rendszáma <#buck> További sok sikert a map befejezéséhez!Türelmetlenül várom Gyõr régiót <#awink>

<#eljen> <#eljen>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

LeWyTy
Én még úgy sem raktam képet.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nagyon szépen köszönjük frank007 a HUNGARY_MAP-ot. <#taps> <#eljen> <#worship> <#wink>

ÜDV
Ott, már rég regisztrálva vagyok. Tartok egy pár cuccot a fiókban. Egy katt, és már ott is landol a fájl, ha nem akarnám most leszedni/nincs idõ rá, és nagy méretû.
Neked is köszi! Regisztráltam ide is oda is és meg is szereztem a mapot <#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen>
Köszi, már jön is <#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps>
Boxer HUN
De tényleg fiúk... ennyire fáj a regisztráció??? Csak egyszer kell, utána már nincs vele gond...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Köszi. <#worship>

BBSTi: Igen, kell.
Oda is kell a regisztráció?
a másik link:

HUNGARY_MAP
Boxer HUN
Ugyanazt kapod így is, úgy is... 😄

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)