A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #33157 Na, végre hazaértem.....
Akkor lássuk sorban a dolgokat......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Abban az esetben, ha olyan frissítést teszel fel, amelyik bármelyik korábbi verzióról frissíti a játékot az utolsó, jelen esetben 1.7-re, akkor nem kell külön feltenned az 1.4.8-at, mert az összesített csomagban benne vannak az előző frissítések is.
(Javaslom, hogy az alábbi linkről valamelyik 490Mb-os csomagot használd, így biztos, hogy minden frissítésed a helyén lesz.)
Az aktuális lehetőségeket itt találod:
ETS 2 frissítések
- Miután frissítetted a játékodat készíts egy új mod mappát, de ne felejtsd el a meglévőt valamire átnevezni előtte, hiszen két mod mappából nem fog tudni egyszerre olvasni a játék.
Az újonnan készített mod mappába másold be a letöltött térképpakkból a két tömörített állományt úgy, hogy nem bontod ki őket.
- Ezután indítsd el a játékot, készíts egy új profilt, de ne felejtsd el az Európa opció helyett a hungary.mbd-t kiválasztani.
- Miután ezekkel megvagy, a jobboldali ablakban pipáld ki a két jelölőnégyzetet, majd hagyd jóvá az "Alkalmaz" gombbal.
- Elvileg, így működnie kell a térképnek, hiszen szinte mindannyian játszunk / játszottunk a térképen, így biztos, hogy nem a módosítással van a baj.
#33148 (Stormbird )
Köszönöm az elismerést!
Amikor időm engedi szívesen segítek bárkinek amiben tudok, mint ahogy teszik ezt itt sokan mások is rajtam kívül, hiszen nem kerül semmibe, másnak viszont esetleg sikerül általa megoldania egy problémát.
A spoiler használata mondhatni már egy beidegződés, hiszen több, főleg IT fórumon is íratlan szabály, hogyha olyan hozzászólást írsz, ami nem ugyan nem off, de a témakörön belül egy adott felhasználó kérdésére válaszként íródik, vagy hosszabb, mint a fórumokon megszokott szöveghossz, akkor rejtve kerül bejegyzésre.
Így nem zavarja azokat sem, akik nem szeretnek sokat olvasni, és a fórum összképét sem bontja fel egy kisebb "regény" méretű hozzászólás.
Megszoktam... :)
A képekkel nekem nincs bajom, csak egy észrevételem.
Többször, többek által lett már kérve, hogy ne a nagyméretű .png kiterjesztéssel kerüljenek feltöltésre a fórumra a képek, mert egyrészt a fórummotor nem "szereti" ráadásul alacsonyabb sávszélességű netkapcsolat esetén sokkal lassabban is tölt be az oldal, másrészt sokan vannak itt a közösségben olyanok, akik mobilnetes kapcsolattal használják a fórumot, így nekik a rengeteg nagyméretű .png miatt egyrészt nehezebben töltődik be az oldal, másrészt sokkal nagyobb adatforgalommal kell számolniuk.
Többek között ezért is lett javasolva .png helyett a .jpg formátum használata.
(Mielőtt szó érné a ház elejét, Én nem használok mobilnetet, tehát nem hazabeszélek, pontosabban írok, csak tudom, hogy sokan vannak közöttünk akik viszont ezt a megoldást használják.)
Igen a Restacar oldalára regisztrálni kell, és csak ezután tudsz letölteni onnan.