Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Az SCS Software-tõl mutasson bárki olyan játékot, ami ekkora támogatást és bizalmat élvezett a játékos közösség részérõl. Folyamatosan fejlesztik, megállás nélkül. Aki nem tesztel nekik bétát, az inkább ne nyilatkozzon baromságokat, mert fogalma sem lehet arról a munkáról, ami folyik náluk.

...de mit is magyarázkodom!!!??? <#wilting>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Épp ezért vettem meg végül én is a játékot, hogy játszhassak a legújabb verzióval, hátha belekerülnek az általam felfedezett hiányosságok <#nevetes1>
Köszi a bíztatást! A játék már 1.4.8-on van. Tehát, ha végre sikerül mûködésre bírnom, már ez alatt fog futni! <#vigyor2> Már szerintem közel vagyok a célhoz. Az én pályámat azért sokkal nehezebb felkonvertálni erre a patchre, mert én minden alap várost töröltem, és ezt eleinte nagyon nem szerette! Ha jól tudom a TSM mapban megmaradtak a régi városok...
Boxer HUN
Frank védelmében,.. és neki elsõsorban.

Így sem, és úgy sem játszanának a pályával, mert 1.4.1-tõl már nem támogatja azt a pálya formátumot. Jómagam, és még sokan itt a közösségbõl nem támogatjuk a warezt, és jelenleg úgy néz ki, hogy csak azzal lehet tolni, már akinek meg van az a patch. Az ép eszû játékosok a legfrissebbel játszanak. (ezért már elõre látom, hogy menni fog az anyázás. Bocsáss meg érte anyám...). Szóval egy cseppet se bánkódj ha egybõl nem sikerült. Segítséged lesz a közösségünkbõl, de akár a fejlesztõkkel is tudunk majd kontaktolni ennek érdekében.

Én is szívesen tolnám már, de folyamatosan kapjuk az SCS Software-tõl a béta csomagokat, tehát részemrõl és JohnBart részérõl ez lehetetlen dolog lenne, hogy lefelé frissítsünk.

Biztos vagyok benne, hogy jó lesz a map amit készítesz. <#eljen>

Ne rohanjunk annyira elõre! Eddig az elkészült mapot kéne benyomni ez alá a "modder-barát" patch alá!
vagy ki kapcsolod 😊 😄
a légféket

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Hajrá Frank, én türelmes vagyok, várom a full Magyaroszág mapot tõled <#worship><#eljen><#taps>
Most már rájöttem, hogy mi volt eddig a hiba, meg is oldottam! <#vigyor2> Ez a "okos"' patch összefûzte az én pályámat az alap térképpel, tehát pl. dunaföldvártól 200 m-re már kezdõdött Innsbruck és minden területre, amit én még nem építettem be, betöltötta az alap map-et. Most meg a városválasztó térképrõl eltünt minden város <#conf>. De mint mondtam, szeretem a kihívásokat! <#boxer>
Kövezzetek meg, de én rozsola79-el értek többé-kevésbé egyet. Nem értem én sem az SCS-t, itt az 1.4.8-as Euro Truck Simulator, most már egész jól játszható, én is megvásároltam, 32 éves fejjel is leülök félórára majomkodni vele, ERRE egy csomó olyan dolog hiányzik belõle, ami egy másik SCS termékben alap... Például forgózsámolyos és tandem szerelvények, vagy az említett, egy cégnél alkalmazottként való kezdésû játékmenet.... Illetve a kiegészítõk teljes hiánya, a közkedvelt videómegosztó oldalon van egy csomó holland, illetve más országok kamionos találkozóinak felvétele, bakker a sok bisz-basztól nem is látszik a kamion <#nevetes1> Onnan lehetne ihletet meríteni, nem kiadni German, Scania, meg Extreme Trucker aljátékokat. Csináljanak egy rendes ETS-t, ami ezeket a játékokat és ötleteket ötvözi és akkor nem sajnálok érte 7-8, de akár 10 ezer jó magyar forintot sem.... Biztos vagyok benne, hogy a mostanság elég gáz NFS játékokat magasan verné, ami 10 ropi felett van, ugyebár...
Nem fogom hagyni magam elhiheted. Ne alkosson rólam véleményt egy nyomi. Az ilyeneket kellene kiszûrni, és nem lenne gond. Ennyi.

///M I Love BMW. :)

Mi van mostanában....
Boxer HUN
Itt meg mi a pina van... <#wilting>

Vajo,... együtt érzek veled. Na lehet takarítani... <#vigyor>

Csíp a pisi vagy mi van? 😄

"Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel."

Jaj de kemény gyerek valaki. 😄 Látod, erre mondom, hogy mindig jön valaki aki játsza az agyát, fikázza a fórumot, oltja a társaságot, és nem utolsó sorban jön a fantasztikus intelligenciájával. Hiszen egy aberrált állat, aki rak ki képet a kamionjáról, és ír hozzá egy címet. Gratulálok. Ismét egy okos embert köszönthetünk köreinkben.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Scania-hoz van egy ilyen, amirõl látod, hogy hogy is állsz.

http://ets2.lt/en/air-pressure-bar-on-in-scania-display-v2/
Ez a légfék jelzõje. Azt jelzi, hogy egyre kevesebb a levegõ. Egy idõ után meg is fog állni a kamion, amikor szinte teljesen elfogy. Állj meg és várj, amíg visszatöltõdik.
Van mikor elindul mikor jelzi, nyomd sokáig van hogy fél 1 perc után tûnik csak el.
Esetleg még azt megkérdezném.
Láttam,hogy voltak próbálkozások facetrack-kel.
Freetrack-kel mûködik a játék?Elég lenne szerintem az egy ledes megoldás is.
Tanker56
Hát nem az, mert elindul simán a kamion. Ha üresben nyomom a gázt, akkor se tûnik el.

Vagy hagyd alapon, ahogy eddig volt. És írd át a data fájlt, hogy ne sctorokat töltsön hanem a mapot (.mbd). És úgy talán jó. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

1.3.1-re nem is próbáltad,próbálod megcsinálni?
TaRka0107
1.4.8 nem béta patch! Ha már legújabb patch akkor csak nem lesz szarabb tõle a játék mint elõtte volt!<#szomoru2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szia, a légfék ikonja lesz szerintem, elvileg nem is indul el a kamion ha megjelenik ez az ikon.
Üresbe nyomd a gázt hogy termeljen levegõt néhány mp és utána eltûnik az ikon.
Tanker56
Hello!

Egy kis segítség! Az mi lehet amit a képen bekarikáztma pirossal? Minek a jele? (1.4.1.es újítás, mert azelõtt nem volt ott.) Nem a kézifék, mert az a másik oldalt mutatja.

A leghosszabb ugye Pozsony-Aberdeen lehet, vagy fordítva, egyszer már láttam is ilyet, de nem tudtam felvenni éppen akkor. És még mindig lehet kerülni egy jó nagyot 😄
Ja! Komppal együtt.
A leghosszabb amivel én találkoztam, az azt hiszem kb. 32h volt (Bratislava-Liverpool)
A játékban milyen hosszú a leghosszabb fuvar?
Le lehet tiltani Steamen, hogy automatikusan frissítse a játékot ? Hadd döntsem már el én, hogy melyik verzióval szeretnék játszani. Az 1.4.1-bõl 1.4.8 lett, de nekem béta patch nem kell ! Profilváltásnál ki is lépett a játék, amit 1.4.1 alatt nem csinált. Rakhatom újra az egészet. Pffff

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Én érdekes módon már 25 szinten vagyok de eddig egy szavam se panaszom sincs se a játékra se az irányításra pedig még nem is kormánnyal vezetek hanem billentyûn nyomom, full eredeti és érdekes hogy nekem semmi bajom vele sõt élvezem minden egyes percét a játéknak, én is elõször hackelt játékkal próbáltam de rájöttem, hogy érdemesebb megvenni és akkor nincs kód probléma meg hol találok neki kódot.... Szóval érdemesebb megvenni mint törttel játszani. ( Vélemény nem szidás )

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Még anynit hogy:

1. Nem olvastam a fórum szabályokat, de ha nincs warez egy adott fórumon - márpedig itt többen kérik, az admin is, hogy ne legyen - akkor miért nem lehet megérteni azt, hogy ilyenekrõl itt nem beszélgetünk...?

2. 54-es szinten vagyok, nem változott még szintenként a kamionom viselkedése, igaz nincs is átmaszekolva a program...

3. Egyetlen egy szimulátor sem lesz egyenlõ a valósággal, soha az életben, amit még a leginkább szimulátornak neveznék az az Il-2 Sturmovik, 2001 óta folyamatosan fejlesztik a mai napig, még most sem tökéletes, de egyelõre jobbat még senki sem tett le az asztalra. És annak is több verzióját meg kell vásárolni. Ha így vesszük az ETS2-nél ETS-tõl indulhatunk ki, a GTS-en át, a fejlõdés a GTS óta is fényévekben mérhetõ.

4. Ennek játéknak az "üzleti" modellje nem a ténylegesen vett szimulációnak a része, ha ilyen dolgokkal szeretnél játszani, akkor valami menedzselõs, városépítõs programot is kereshetsz magadnak, vagy küldj javaslatot a fejlesztõnek, vagy maszekold meg, de utóbbi nem fog érdekelni senkit.
Azóta is próbálom átrakni 1.4 alá, de egyszerûen feketére vált a képernyõ miután kiválasztottam a kezdõvárost és kilép! <#falbav> Már minden lehetséges def fájlt átírtam, úgy, ahogy kell és a térképet is sikerült átkonvertálnom 1.4 alá! Lehet, hogy megvárom a tsm mapot és ott lecsekkolom, õk hogy csinálták!
Ha olyan lazán meg lehet oldani, akkor hajrá. Lehet játékot csinálni, ki lehet adni. Lehet jobbat csinálni.

Furcsaság? 11-es szinten nem vágod oda 12-esen meg igen? Ne röhögtess 😊
Ördögpalanta62
Ha veszel egy autót,vagy pc-ét és tele van gyerek hibákkal,gyártási problémákkal akkor inkább lopatsz egyet?

Pattogás ? Jó vicc.
Nem bíztattam senkit sem a warezolásra. Én is megvettem a játékot , csalódtam.
Csupán azt annyit mondtam , hogy mindenki eldöntheti azt , hogy miként szerzi be a programot. Sajnos nagyon sok kifogás van az ETS 2 -vel kapcsolatban amit akár egy-egy ügyesebb programozó lazán megold.
Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel. Mi ebben a " nagy dolog " ?
Tetszik vagy nem , több országban is téma az ETS 2 körüli furcsaság. Ha az SCS komoly cég lenne , akkor gondolt volna a további fejlesztéseket illetõen a felhasználók véleményére is.
Nem akarok " forradalmat ". Talán nagy bûn , ha azt szeretném , hogy egyre többen írjanak az SCS-nek ötleteikrõl amelyek felmerülnek. Talán ezzel mi ( játékosok ) is nyerhetnénk.
Akinek G25,G27 kormánya van,hogy lõtte be az ffb értékeket?
Csak ugye az újonnan berakott állítások végett kérdezem.
1. Ha fikázod minek játszol vele? Köteleztek rá?

2. Stabilabb a crackelt? Mirõl beszélsz? Nem egy modot használok, és láss csodát, semmi gondom a programmal.

3. A vezetésrõl meg inkább ne beszéljünk. Korlátnak csapódik? Hogy? Nem értem, hogy nálam akkor miért nem csapódik korlátnak, borul fel, csúszik ki? Velem kivételezett az SCS és IP alapján Engineer Sample -t adott ki nekem?

4. Szerintem inkább ne hangoztasd a warez dolgaidat. Örülünk neki hogy nem vetted meg, inkább hackeltél rajta.

5. A szimulátor az a vezetésre van értve többnyire. Ahol nem tudsz 500-al kanyart bevenni, szimulálva van (most már) a légfék, visszagurul a kamion emelkedõn, szimulálva van a tehetetlenség, a nyomaték, a váltás. Még ha néhol kicsit butuska is.

Mutass nekem, egyetlen olyan szimulátort, ami elsõre hibátlan, tökéletes, és húdef*sza lett, és jóval drágább mint az ETS. 7 éves korom óta foglalkozok szimulátorokkal, és biztosra mondhatom, hogy ilyet nem fogsz tudni mutatni. Játszál az átdolgozottal. Add ki ETS 3 -nak. Minden hónapban vannak akik jönnek pattogni?

Ha jól látom nem én vagyok az aki nyavalyog.
Meglehet , hogy sértem mások " lelkivilágát " azzal ha leírom az igazságot. Állítólag voltak olyanok , akik megkeresték az SCS-t minenféle módosítással , a válasz elmaradt.
Játszom az ETS 2 átdolgozott verziójával. Teljesen más.
Lopás vagy nem lopás , az külön téma
Ha fizetek valamiért , müködjön jól. Mit szólnál hozzá ha pld új számítógép vásárlásakor azt mondaná az eladó : " minden félórában kapcsold ki 5 percre ". Ha nem akarsz ilyen kellemetlenséget , akkor fizess még x forintot.
Lehet engem szidni , kitiltani , nem éredekel
Vagyunk páran akik darabokra szedtük az ETS 2 vezérlõprogramját és a saját izlésünk szerint átírtuk. Sokal élethûbb és sokkal élevezetesebb lett. A vicc az , hogy a legtöbb idõt a " kódtörés " vette el. Kb 1 hét alatt egy teljesen más játékot csináltunk.
Felteszem a kérdést : Mire vár az SCS ? Nem nagy dolog átdolgozni a játékot.
A dobozos játék általában a 4. szint elérése után érdekes jelenségeket produkál. Mindez eltörpül egy nagyon bosszantó jelenség mellett. Amint eléred a 12. szintet , a kamion furcsa dolgokat mûvel. Hasonlóan a GTS-hez egy 2 vagy 3 sávos autópályán egy enyhe kanyarvételnél a korláthoz csapódik. ( a GTS-ben általában felborult ). A vicc az , hogy nem megyek többel mint 50-60 KM/h és nem váloztattam semmit a kamionon. Mondja meg nekem valaki mi az oka annak , hogy ugyanazzal a kamionnal , ugyanolyan súly mellett a 11. szinten semmi gond , de a 12. szint elérése után szinte vezethetetlen a szerelvény
Nem volt kötelezõ vakon megvenned. 10-ezer km-t lemehettél ingyen és bérmentve. Innenstõl kezdve az egész nyavíkolásod felesleges. Ha nem tetszik akkor nem játszol vele és el lehet ballalgni.

Nem tökéletes játék, vannak hibái de attól még játszható + nem is drága.

TSM hétvégén kijön, szóval megoldható az új térképkezeléssel is.
Én az SCS-rõl írtam, a TSM német munka akár frank007 magyar mapja. Nem várható el és nem kötelezhetõ a gyártó arra, hogy az utólag mások által készített módosítások hibátlanul fussanak az általuk elkészített játékokkal. A csehek ilyen szintû mélyreható javítása mint az utóbbi megengedett és a mod készítõnek kell hozzá alkalmazkodnia, ez így van rendjén. Az viszont elvárható lett volna, hogy a játék 2012 októberében minimum a mostani 1.41-48-as szintjén jelenjen meg, nem így történt....
Hello!
Csehországban.

http://kismenyus.picturepush.com

Azt kihagytad,hogy van 1.4 javítással müködõ TSM MAP 3.0. Mert az is kacsa.A ruszkik próbálkoztak valami szarral ami ugyan meggyeget de igazából egy rakás búg halmaz.

PSN-ID:SanyaBoss

A warezról nincs mit mondani, az úgy ahogy van lopás!
Nekem lefagyás nélkül mûködik a vásárolt dobozos verzíó a mai napig, akár egy csomó modal, akár anélkül, nálad valami más baj van.
Igaz viszont az, hogy a játék túlságosan korán lett kiadva, mindenkinek akadozik és ezen csak az utolsó patch javított valamicskét és igaz az is, hogy kevésbé életszerû, mint pl a GTS, annál jobbat kellett volna csinálni nem egy visszalépést pl a játékmenet szempontjából.
Ki sokat markol, keveset fog - ez a mondás igaz a cseh csapatra, kevesen vannak, több jétékot fejlesztenek egyszerre és az eredmény önmagáért beszél....
Második videom, most Iveco Stralis Hi-Way.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Júúúúú héééééééééééj!! 😊 😊

PSN-ID:SanyaBoss

Valaki nem tud valamit Frank 1.4.1-es hungary map verziójáról? 😊
A " warez " témával kapcsolatban vannak érdekességek.
Bár az ittlévõk többsége warez-ellenes , kiváncsi vagyok , hogy mit szólnak az alábbiakhoz :
1. Az alapjáték ára X euro. Megveszed , telepíted és szomorúan tapasztalod , hogy állandóan lefagy vagy bosszantó hibákkal van tele. Megértem a kiadók tévedéseit , viszont érdekes , hogy alig telt el fél év a megjelenés óta , egy rakás javítás jelent meg, Érdekes , hogy a sok javítás ellenére a problémák megmaradtak.
2. Gondok vannak a módok készítésével. Aki megpróbált pályát készíteni , szomorúan csalódott. ( PLd Frank is ). Ha elkezdesz egy pályát , mire befejezed kiadják az 1.4 javítást ami teljesen átdolgozza a pálya felhasználását. Frank sokat dolgozott a pályán , hiába.
3. Ez a játék annyira szimulátor mint mondjuk Diablo féle szerepjáték. Az a vicc , miszerint pld Berlinben végzek egy fuvarral és a következõt pld Londonban kezdem meg , agyrém
4. Sehol sincs a világon olyan , hogy cserélgetik a pótokat. Talán jobb lett volna ha a GTS-hez hasonlóan alkalmazottként kezdenél egy cégnél , egy kamionnal , egy póttal és a cég adna munkát. pld : Befejezem a fuvart Prágában , üresen elmegyek Brno-ba , felpakolok és újraútrakelek. A kamion és a pót ugyanaz marad. Hasonló megoldás lenne jó a saját tulajdonú szerelvény esetében is.
5. Alig van lehetõség igazi " kamionos életet " élni. Lehetne például olyasmit beépíteni , ami sokkal életszerûbb ( hétvégi kamionstop , kötelezõ müszaki vizsga stb)
6. Az eredeti TSM pályák ugyanazokat a problémákat produkálja mint az eredeti . Kiadták a TSM 3.0. ami 1.31 javítással müködik. Idõkozben kijött az 1.4 javítás ami nem kezeli a TSM pályát. Érdekes , hogy a készítõk még nem " konvertálták " át.
Lehet virtuálisan " akasztani ". Mégis :
1. pénzt adsz egy olyan játékért , ami tele van hibákkal amelyek az egymásután kiadott javítások után is megmarad
2. nem nehéz kitalálni , hogy ez a sok hiba szándékos. A lényeg , hogy minnél több pénzt csaljanak ki. Pld : Kelet-Európai DLC amiért fizetni kell. De ha te akarsz saját pályát készíteni , kudarcra vagy itélve.
Ostoba kérdéseket tesztek fel.
Van crack és van 1.4 javítással müködõ TSM MAP 3.0
Ráadásul az átdolgozott és crack-elt verzió sokkal stabilabb. Sem az alappálya , sem a TSM nem fagy ki. + a különbözõ módokkal is sokkal toleránsabb.
Szeretem a kamionos játékokat , szívesen fizetek is érte , de a semmi kedvem pénzlehúzóknak fizetni. Majd ha számos probléma megoldódik és igazi szimulátor kapok , szívesen fizetek akár többet is.
Ördögpalanta62
http://store.steampowered.com/app/227300/

http://bc.vc/c8DHVR