Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jutiput
Szia! 1.1-re javítsd fel, de ne legyél ideges, mert azzal sem fog sokat menni, várni kell, hogy a készítõ " frank007" megcsinálja, hogy játszhatóbb legyen! Csak nyugi!! Üdv.<#integet2>

Nem patch-elt játék.

wollnerd
Akkor csak manuálisan tudod beállítani. Link

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Frequency
Fel patch-elt játékkal nem mûködik,csak 1.1-el.Frank dolgozik rajta...

Sziasztok!Egy kis segítség kéne.Tudom még csak próba verzió,de szeretném kipróbálni ezt amit a frank007 csinált pályát hungary_map_v0.8 ,de mikor a fuvart választanám midig kifagy a progi,de addig minden rendben van vele.Lehet ezen valahogy segíteni?Vagy inkább még várjak a végleges változatra.

7r1v1um
Nekem ezt írja, de lehet, hogy az összes 1.4-es újítást tartalmazza a lista:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Jó reggelt hivatalosan kijött az 1.4.8 javítás sok mindent nem ír róla de talán hasznát vesszük 😊
"License plate system corrections
Interior animation fixes
Fixes to several tuning parts acting incorrectly
Improvements in memory system for better stability under heavy load
Traffic lights system fixes"

A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest

Oké Krisztián, akkor nézem a lejárati idõt. De pontosan mit nézzek???
<#eljen><#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fáradtan de haladósan <#nyes>

ááá inkább kiállok egy kicsit <#wave>

Boxer HUN
És Frank, már dolgozik is gõzerõvel... <#vigyor>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN

Boxer HUN
Amúgy bármilyen óhaj, sóhaj, kérés vagy ötlet van, azt a RestaCar oldalán, a Fejlesztõi mûhely fórumban lehet egymásközt megosztani. (modderekre vonatkozik).

Köszi szépen!!!<#vigyor2>
Boxer HUN
Továbbítva. <#eljen>

Boxer! Azt meg lehet vhogy csinálni, hogy az általam nem használt szektorokba ne töltse be az alap mapot? A szerkesztõben már sikerült megoldanom, de játék indításánál szerintem azt csinálja, ezért fagy le. Összegyúrja a kettõt! Ha meg lehetne csinálni, hogy a többi szektort üresen hagyja, akkor szerintem mûködne. Te jóban vagy a fejlesztõkkel, nem tudnád megkérdezni tõlük? Lécci,lécci! <#help>
Most volt VGA cserém. Beszereztem egy Radeon HD7770-et, de a "renderelési százalék" fül továbbra sem állítható 125% fölé, pedig úgy tudom, hogy akár 400%-ig is fel lehetne nyomni.... Mi lehet ennek az oka? Magasabb százalékhoz dx10 kellene?

Boxer HUN
.. hajrá. <#hehe>

Tikal
teljesen egyetértek, egy játékot csinálnának már meg végre normálisan és nem fél évente kiadni valami szart, most épp valami buszos szarral ámítják a népet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A lejárati idõt figyeld.
Gyerekek! Biztos, hogy van olyan elsõ választható fuvar a Frankie mapján, amelyik 2 perc alatt teljesíthetõ??? Kb. 30-szor kezdtem új profilt, próbálkoztam gyorsrepüléssel is, akkor sikerült odaérnem 2 perc alatt, de akkor is kifagyott a következõ fuvarnál. Ha valakinek sikerült kamionvásárlásig eljutnia, írja már meg, hogy miként. Eddig csak a legelsõ fuvarral tudtam kóricálni a pályán akármeddig (amíg a benzin tart), és már kipróbálnám saját vassal is, amit kedvemre festhetek.
Elõre is köszi a segítséget
100 %-kal támogatlak, és 100 %-kal hiszem, hogy szorgalmadat, kitartásodat siker koronázza, és nagyon sokak kedvence lesz ez a map. Persze sokkal többre mennél, ha a gyári csapatból figyelne fel rád valaki és segítene, mert megérdemelnéd. Csak hát nem lehet könnyû elviselnie egy csehnek, hogy Magyarország az ETS 2 -ben szebb, részletesebb lesz, mint a Skoda hazája...
Boxer HUN
Jó a béta, de csak a zárt. Jobban ellenõrizhetõ és kontrollálható.
De talán csak most, ennél a javításnál terjesztették ki a publikumra is.

Bocs ha hülyeségetkérdezek, deérdemes bétázni (most, hogynyílt lett) vagy érdemesebb megvárni a végleges kiforrott frissítést (ha ezekután lesz a eddigi értelemben vett firssítés)?
Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.
És bocsesz még 1x ha hülyeeségetkérdeztem.
Errõl beszélek.

///M I Love BMW. :)

Boxer HUN
Az SCS Software-tõl mutasson bárki olyan játékot, ami ekkora támogatást és bizalmat élvezett a játékos közösség részérõl. Folyamatosan fejlesztik, megállás nélkül. Aki nem tesztel nekik bétát, az inkább ne nyilatkozzon baromságokat, mert fogalma sem lehet arról a munkáról, ami folyik náluk.

...de mit is magyarázkodom!!!??? <#wilting>

Épp ezért vettem meg végül én is a játékot, hogy játszhassak a legújabb verzióval, hátha belekerülnek az általam felfedezett hiányosságok <#nevetes1>
Köszi a bíztatást! A játék már 1.4.8-on van. Tehát, ha végre sikerül mûködésre bírnom, már ez alatt fog futni! <#vigyor2> Már szerintem közel vagyok a célhoz. Az én pályámat azért sokkal nehezebb felkonvertálni erre a patchre, mert én minden alap várost töröltem, és ezt eleinte nagyon nem szerette! Ha jól tudom a TSM mapban megmaradtak a régi városok...
Boxer HUN
Frank védelmében,.. és neki elsõsorban.

Így sem, és úgy sem játszanának a pályával, mert 1.4.1-tõl már nem támogatja azt a pálya formátumot. Jómagam, és még sokan itt a közösségbõl nem támogatjuk a warezt, és jelenleg úgy néz ki, hogy csak azzal lehet tolni, már akinek meg van az a patch. Az ép eszû játékosok a legfrissebbel játszanak. (ezért már elõre látom, hogy menni fog az anyázás. Bocsáss meg érte anyám...). Szóval egy cseppet se bánkódj ha egybõl nem sikerült. Segítséged lesz a közösségünkbõl, de akár a fejlesztõkkel is tudunk majd kontaktolni ennek érdekében.

Én is szívesen tolnám már, de folyamatosan kapjuk az SCS Software-tõl a béta csomagokat, tehát részemrõl és JohnBart részérõl ez lehetetlen dolog lenne, hogy lefelé frissítsünk.

Biztos vagyok benne, hogy jó lesz a map amit készítesz. <#eljen>

Ne rohanjunk annyira elõre! Eddig az elkészült mapot kéne benyomni ez alá a "modder-barát" patch alá!
vagy ki kapcsolod 😊 😄
a légféket

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Hajrá Frank, én türelmes vagyok, várom a full Magyaroszág mapot tõled <#worship><#eljen><#taps>
Most már rájöttem, hogy mi volt eddig a hiba, meg is oldottam! <#vigyor2> Ez a "okos"' patch összefûzte az én pályámat az alap térképpel, tehát pl. dunaföldvártól 200 m-re már kezdõdött Innsbruck és minden területre, amit én még nem építettem be, betöltötta az alap map-et. Most meg a városválasztó térképrõl eltünt minden város <#conf>. De mint mondtam, szeretem a kihívásokat! <#boxer>
Kövezzetek meg, de én rozsola79-el értek többé-kevésbé egyet. Nem értem én sem az SCS-t, itt az 1.4.8-as Euro Truck Simulator, most már egész jól játszható, én is megvásároltam, 32 éves fejjel is leülök félórára majomkodni vele, ERRE egy csomó olyan dolog hiányzik belõle, ami egy másik SCS termékben alap... Például forgózsámolyos és tandem szerelvények, vagy az említett, egy cégnél alkalmazottként való kezdésû játékmenet.... Illetve a kiegészítõk teljes hiánya, a közkedvelt videómegosztó oldalon van egy csomó holland, illetve más országok kamionos találkozóinak felvétele, bakker a sok bisz-basztól nem is látszik a kamion <#nevetes1> Onnan lehetne ihletet meríteni, nem kiadni German, Scania, meg Extreme Trucker aljátékokat. Csináljanak egy rendes ETS-t, ami ezeket a játékokat és ötleteket ötvözi és akkor nem sajnálok érte 7-8, de akár 10 ezer jó magyar forintot sem.... Biztos vagyok benne, hogy a mostanság elég gáz NFS játékokat magasan verné, ami 10 ropi felett van, ugyebár...
Nem fogom hagyni magam elhiheted. Ne alkosson rólam véleményt egy nyomi. Az ilyeneket kellene kiszûrni, és nem lenne gond. Ennyi.

Mi van mostanában....
Boxer HUN
Itt meg mi a pina van... <#wilting>

Vajo,... együtt érzek veled. Na lehet takarítani... <#vigyor>

Csíp a pisi vagy mi van? 😄

"Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel."

Jaj de kemény gyerek valaki. 😄 Látod, erre mondom, hogy mindig jön valaki aki játsza az agyát, fikázza a fórumot, oltja a társaságot, és nem utolsó sorban jön a fantasztikus intelligenciájával. Hiszen egy aberrált állat, aki rak ki képet a kamionjáról, és ír hozzá egy címet. Gratulálok. Ismét egy okos embert köszönthetünk köreinkben.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Scania-hoz van egy ilyen, amirõl látod, hogy hogy is állsz.

http://ets2.lt/en/air-pressure-bar-on-in-scania-display-v2/
Ez a légfék jelzõje. Azt jelzi, hogy egyre kevesebb a levegõ. Egy idõ után meg is fog állni a kamion, amikor szinte teljesen elfogy. Állj meg és várj, amíg visszatöltõdik.
Van mikor elindul mikor jelzi, nyomd sokáig van hogy fél 1 perc után tûnik csak el.
Esetleg még azt megkérdezném.
Láttam,hogy voltak próbálkozások facetrack-kel.
Freetrack-kel mûködik a játék?Elég lenne szerintem az egy ledes megoldás is.
Tanker56
Hát nem az, mert elindul simán a kamion. Ha üresben nyomom a gázt, akkor se tûnik el.

Vagy hagyd alapon, ahogy eddig volt. És írd át a data fájlt, hogy ne sctorokat töltsön hanem a mapot (.mbd). És úgy talán jó. 😄

1.3.1-re nem is próbáltad,próbálod megcsinálni?
TaRka0107
1.4.8 nem béta patch! Ha már legújabb patch akkor csak nem lesz szarabb tõle a játék mint elõtte volt!<#szomoru2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szia, a légfék ikonja lesz szerintem, elvileg nem is indul el a kamion ha megjelenik ez az ikon.
Üresbe nyomd a gázt hogy termeljen levegõt néhány mp és utána eltûnik az ikon.
Tanker56
Hello!

Egy kis segítség! Az mi lehet amit a képen bekarikáztma pirossal? Minek a jele? (1.4.1.es újítás, mert azelõtt nem volt ott.) Nem a kézifék, mert az a másik oldalt mutatja.

A leghosszabb ugye Pozsony-Aberdeen lehet, vagy fordítva, egyszer már láttam is ilyet, de nem tudtam felvenni éppen akkor. És még mindig lehet kerülni egy jó nagyot 😄