banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fagy53
    Azt jól csinálták meg, hogy az oldalra nézést kétféle módon teheted meg és ezért nem értem a problémádat.
    Én azt a funkciót kifogásolom, amikor "tökig" oldalra nézel a gomb benyomásával egyidőben, ez csak a nyomásig tartson és nem maradjon "beragadva"....
    A folyamatos oldalra fordulás úgy jó ahogy van, a hirtelen 90°-os fordulat van elcseszve, szerintem.
    Az elsőbségadásos helyzeteknél aktuális a "tökig" oldalra pillantás funkció ráadásul gyors egymásutánban, mindkét irányban. Amikor elindulsz akár kikanyarodva, vagy egyenesen, úgyis előrenézel és csak kisebb fordulásoknál, kanyarodásnál jön jól az a kis progi, a kanyarbanézés.
    Készült egyébként erre a "tökig" oldalra pillantásra egy mod, mert más is furcsállotta a gyári beragadós megoldást, de ez a mod nekem win 7-en nem működik, csak XP-n.
    Természetesen egy 900°-os kormánynál nem célszerű állandóan a gombot nyomni, de nem is kell a fent említett szituációk értelmében.