Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
s visza fele parizsba a magnum utan.adom at a soferomnak az iveco tAz alábbi modokat használom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig kell zongorázni, hogy melyik mod inkompatibilis ezzel a verzióval. Megfelelõ modokkal is HIBÁTLAN a program, ugyanúgy mint modok nékül. A képen látható modok közül (tegyük hozzá), sok 1.3.1 -es, és még sincs semmi bajom velük.
///M I Love BMW. :)
www.trucksim-map.com/2814-tsm-map-3-2-im-internet-illegal-unterwegs.html
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Most írták ki a hivatalos oldalon hogy az interneten terjedõ TSM 3.2 map (amit tegnap én is belinkeltem) egy illegális verziója a térképnek, amit valakik csak megpróbáltak bekonvertálni 1.4.1-be, és nem a TSM csapat készítette, így nincsenek benne hibák sem kijavítva, nem így fog kinézni az igazi, ja és persze nem kéne használni sem ha már illegális....
Elnézést mindenkitõl, én errõl eddig nem tudtam, azért linkeltem...
PSN-ID:SanyaBoss
"Mivel én csak az elsõ patch-et raktam fel ( még valamikor október végén), ezért lehet, hogy csak azzal lesz kompatibilis. 😊 De mivel a térkép struktúrájához nem nyúltak hozzá a 1.4-esig, szerintem az 1.3-assal menni fog, az 1.4-essel szinte biztos, hogy nem! 😞"
Valaki megtudná majd csinálni, hogy mûködjön 1.4- es verzióval?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ui.: Te aztán értessz hozzá, mert én már mindent végignéztem, és erre nem is gondoltam volna

[/url][/img]
Igaz hogy ez kamionosfórum, de lerobbant egy busz és hívtak hogy segítsem ki õket.<#help>#help>
'/automat/17/bddd85bce9607b21c88acddd9476b01536b427.mat'
ezt a két automat file potold és jó lesz
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amióta én is ETS2özök...
neked honnan van az a buszmegálló?
tök király 😄
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Van-e valakinek elképzelése mi lehet a hiba, vagy mit változtattak ezen a téren a patch folyamán.
A segítségeket elõre is köszönöm!

ha a textura gondokban és a fuvarírásban tud valaki segíteni,akkor írjon priviben összedobnék egy trailer pakkot,amiben javarészt,hûtõs,ponyvás,tartály pótok lennének.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Telepítettem a 1.4.1-es frissítést és azóta kb. a fuvar felvétele után 5 perccel a pótkocsi eltûnik és az egész fuvarnak vége van. Valaki tudna segíteni, hogy mi a probléma? Mit kell csinálni?
Üdv: Edem55
PSN-ID:SanyaBoss
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|