52658
-
#32381 Ez hogy? Valamelyik fan csinálta, vagy kaptál próbaverziót az új volvóból az SCS-től? -
BhityHD #32380 Innen... -
vajo #32379 Új gép. :D
-
#32378 -
Hungarykum: Jó lett -
Hungarykum #32376 [IMG][/IMG] -
-
#32374 Nagyon szépen köszönöm ! :) -
Apocalipto #32373 Klikk -
#32372 Köszi a választ ! :)
Még egy hülye kérdést szeretnék feltenni...
Ez az 1.6 honnan is tölthető le ? -
VERESS 96: Vagány -
vajo #32370 Érdemes most megnézni :DDDDDDDD -
BhityHD #32369 1.6 alatt jött be. Lényege, hogy minden sz@rt beállíthatsz egy screenshot készítésekor. Nem külön mod, hanem egy menüpont lett az 1.6 alatt. -
#32368 helló csak annyi hogy mo- kiegben van valahol scania kereskedés ? -
#32367 Sziasztok! :) -
#32366 Zorba! Látom te nagyon vágod, ezt a témát.
Nekem lenne egy olyan kérése, vagy kérdésem? A fene tudja, hogy meg lehete illetve meg tudnád-e azt oldani, hogy az Awibmap, menjen a TSmmel?:-)
Mert baromira tetszik az Awibmap nehéz környezete, de nagyon pici és uncsi a gyári térkép.
Szóval szerinted van erre lehetőség? -
Kép (ha nem lenne jó) -
Apocalipto #32364 Én annál nem láttam...az az 1 olyan kocsi van amin nem lehet váltogatni a kijelzőt, hanem fix. Szerintem nem, de majd a többiek megmondják. -
#32363 Jahh hogy jah. Iveco Hi way-nél is jelzi? -
Apocalipto #32362 Hát azt :) Kijelzi a gép az üzemanyag fogyasztást a kijelzőn. Én az előbb mentem egy 35 litereset, ami teljesen reális egy kamionnál. Lehet ennél még lejjebb is menni ha ügyes vagy/jók a körülmények. -
#32361 Az új patch-ben a valódi üzemanyag fogyasztás mit takar pontosan? -
#32360 Had kérdezzem már meg , hogy ez a fotó mód mit is takar pontosan ? :)
-
Apocalipto #32359 Én most mentem egy nagyobbat, 35.3l/100 km lett az 560 lovas Volvoval :) -
Apocalipto #32358 Más: Adaptívval ha tempomattal mész,, 90-nél is csak 11-esben megy folyamatosan. 95 fele kapcsolja a 12-et, de ott is mindig visszakapcsol. -
#32357 Az a Scania -
BhityHD #32356 Nagyon jó képek! -
BhityHD #32355 Montpellier közelében játszottam egy kicsit a fotó- móddal:
-
-
#32353 Jógép! -
#32352 Nagyon szép ezzel a Schwarzmüllerrel -
Apocalipto #32351 Hát na ne mond.. :D Indulásnál üresen ez akkor sem módi, túl gyorsan kell nyomogatni a gombokat. Terheléstől függően akár 3 fokozatot is kihagyhat a való életben. Na mindegy, majd jó lesz ez, az adaptív már nagyon nagy segítség. Mentem vele most egy nagy fuvart, jó hogy én választom meg hogy kipörgeti-e vagy takarékosan megyek. Nagyon hiányzott már bele ez az opció. -
#32350 ha gyorsan kapcsolsz szekivel 2 fokozatot, akkor kihagyja a közte lévőt. egyből a 2-vel magasabb fokozatba vált. -
#32349 Oké köszi a válaszokat.bocsi csak hogy most irok de most ébredtem fel éjszakai sofőr vagyok...Igy is jo éjszakám volt Pécsnél a szerpentinen 10 centin milt,hogy nem törtem össze a Mancit a köcsög Őzbak miatt de a seggét leborotváltam a lökössel:) -
Hungarykum #32348 Érdekes lenne, ha nem lenne az -
zorba3333 #32347 Kiadták a fejlesztők a TSM 4.1.2 hivatalos verzióját.
Nincs újdonság a 4. verzió eddig megjelent részeihez képest, csak optimalizálva lett az 1.6.0 (dobozos játék) és az 1.6.1 (Steam-es játék) frissítésekhez.
Az új verzióhoz nem kell új profil, játszható a 4.x, 4.1.0, 4.1.1 alatt használt profillal.
Elég csak a map.scs fájlt lecserélni, a többi maradhat, mert nincs változás.
A JPM csomag frissítése még nem történt meg, így erre még várni kell.
FONTOS!
A TSM 4.1.2 jelenlegi formájában nem támogatja a DLC-t, így ennek a kiegészítőnek a használata mellett érdemes óvatosan bánni a TSM mappal.
Az új verzió itt érhető el:
TSM 4.1.2
#32345(Apocalipto)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én sem szoktam az alsó sort még egészenként sem egyesével végigváltani, nemhogy felenként, sőt üresen, vagy kevés súllyal még a felső sorban is csak egészeket váltok, bár ott általában végigkapcsolom a fokozatokat. (Persze sok függ a lejt, és terepviszonyoktól, időtől, valamint az út típusától, és állapotától.)
Soha nem ütöm sem a kocsit, sem a váltót, és ezt meg is hálálja:)
Amúgy tényleg jó lenne a játékban is viszontlátni több váltókombinációt, valamint használati lehetőséget.
Továbbá nagyon jó lenne, ha valamilyen, akár kezdetleges formában is, de belekerülne a játékba az okmánykezelés, tachográfkezelés, vámkezelés, rakományrögzítés, le, és felrakók cím alapján való megkeresése, mint ahogy az az életben is van.
A kompnál jó lenne, ha lehetne társaságot választani, valamint nekünk kéne megvenni a kompjegyet, majd megkeresni a terminálok között a jegyen lévő sort, stb.
Nem lenne baj az sem, ha időnként meghibásodna a jármű, és én tervezhetném meg az útvonalat.
Jó lenne még valamilyen hatósági kontroll lehetőség is, hogy a napi stressz azért meglegyen a játékban is:D
Persze ezeket kikapcsolható formában képzelem el, hogy akik csak vezetni szeretnének azoknak ne jelentsen zavaró körülményt a részletesebb játékmenet.
A túlsúlyos szerelvényekhez a kísérőjárművet már nem is említem. -
kristóf497 #32346 1.6 patch-el kompatibilis a DLC? -
Apocalipto #32345 Köszi, megtaláltam! Nagyon hiányzott már nekem ez az opció a játékból. Kicsit butus még, de ha finomítanak rajta nagyon jó lesz. Az egyedüli szívfájdalmam még, hogy nincsen 8 sebes váltó a kocsikhoz, remélem azt orvosolják majd. Illetve, az is jó lenne, hogyha szekvenciálisban használod, akkor nem kell végig kapcsolgatni a 12-t, hanem kihagy fokozatokat, ahogy a valóságban is. -
vajo #32344 -
vajo #32343 -
Tsaba01 #32342