banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
    Kiadták a fejlesztők a TSM 4.1.2 hivatalos verzióját.
    Nincs újdonság a 4. verzió eddig megjelent részeihez képest, csak optimalizálva lett az 1.6.0 (dobozos játék) és az 1.6.1 (Steam-es játék) frissítésekhez.

Az új verzióhoz nem kell új profil, játszható a 4.x, 4.1.0, 4.1.1 alatt használt profillal.
    Elég csak a map.scs fájlt lecserélni, a többi maradhat, mert nincs változás.
    A JPM csomag frissítése még nem történt meg, így erre még várni kell.

FONTOS!
    A TSM 4.1.2 jelenlegi formájában nem támogatja a DLC-t, így ennek a kiegészítőnek a használata mellett érdemes óvatosan bánni a TSM mappal.

Az új verzió itt érhető el:
    TSM 4.1.2

#32345(Apocalipto)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én sem szoktam az alsó sort még egészenként sem egyesével végigváltani, nemhogy felenként, sőt üresen, vagy kevés súllyal még a felső sorban is csak egészeket váltok, bár ott általában végigkapcsolom a fokozatokat. (Persze sok függ a lejt, és terepviszonyoktól, időtől, valamint az út típusától, és állapotától.)
    Soha nem ütöm sem a kocsit, sem a váltót, és ezt meg is hálálja:)
    Amúgy tényleg jó lenne a játékban is viszontlátni több váltókombinációt, valamint használati lehetőséget.

Továbbá nagyon jó lenne, ha valamilyen, akár kezdetleges formában is, de belekerülne a játékba az okmánykezelés, tachográfkezelés, vámkezelés, rakományrögzítés, le, és felrakók cím alapján való megkeresése, mint ahogy az az életben is van.
    A kompnál jó lenne, ha lehetne társaságot választani, valamint nekünk kéne megvenni a kompjegyet, majd megkeresni a terminálok között a jegyen lévő sort, stb.

Nem lenne baj az sem, ha időnként meghibásodna a jármű, és én tervezhetném meg az útvonalat.
    Jó lenne még valamilyen hatósági kontroll lehetőség is, hogy a napi stressz azért meglegyen a játékban is:D
    Persze ezeket kikapcsolható formában képzelem el, hogy akik csak vezetni szeretnének azoknak ne jelentsen zavaró körülményt a részletesebb játékmenet.

A túlsúlyos szerelvényekhez a kísérőjárművet már nem is említem.