Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi s feltöltést.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Így néz ki most a térkép a szektorjelölésekkel (az "a" billentyû kétszeri megnyomása után):

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
///M I Love BMW. :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Aki esetleg nem lenne megelégedve a jelenlegi trailer packjával, annak tudok adni egy közel 500MB -os (!) packot! Egy darab scs fájl az egész, viszont az összes létezõ pótot cseréli! (Dobozos, hûtõs, tartály, konténer, csomagolt üveg)
Hibátlanul mûködik az 1.4.1 patchel is! - Régebben is ezt a packot használtam. 😊
Az alábbi választékot tartalmazza a pack:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek kell, szóljon és feltöltöm.
Alapba ugyan nincs benne, de egy kis módolgatás és lám... <#hehe>#hehe>
Amúgy tartalmaz szinte mindent a magyar részrõl a patch csak nincsenek "aktíválva"
Benne vannak a város táblák, rendszámok, country def, szal minden!
Sajna ezt a sectoros mapot még nem tudom milyen parancssorral lehet betölteni, mert az edit europe már nem müxik (full fekete minden). Vki szórakozott már vele esetleg?!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Köszi <#eljen>#eljen>. Görögbe kezdek,új profillal de a térkép nélküli próbálkozást benne hagytam.
(ebbe az uj tsm mapban is kell allitgatni memoria + a jatekhoz?)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Ok. akkor várok. :-)
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Csinálok egy új profilt, engedélyezem a TSM-et, majd létrehozás, és bedobja, hogy nem tudja betölteni a játékállást (ami nincs is egyébként). 1.4.1-es verzió pedig.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Majd nappal jobban lehet látni a kicsikét. <#vigyor3>#vigyor3>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Joccakát' 😊

wished many many times, so it will come within the next days: TSM Map 3.0 adjusted to Patch 1.4.1. Some reported errors and bugs are already fixed in version 3.2 - 3.1 will be skipped."
Ha igen akkor ott a probléma, hogy ez a patch a mapot részekre bontja és így kezeli azokat, tehát még nincs (tudomásom szerint) olyan map amivel kompatibilis lenne.
Lenne egy nagy gondom és örülnék ha segitenétek!
Az a bajom h 2 napja nem tudok játszani semilyen mapon csak a gyárin mert megyek egy darabik és kilép :S
nem tudom i lehet a baj kivettem már az összes modot is és egyszerüen nem jövök rá h mi lehet a baj a log fáljba ezt a hibát irja nem tudom h mi lehet kérlek benneteket ha vki tudja segitsen egy picit köszi elöre is😛

[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Leszakadt ám az ég<#beka3>#beka3>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

http://kismenyus.picturepush.com
Az új patch 1.4.3 letölthetõ.