A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #32317 Nem használok semmilyen trailer pakkot, mert a legtöbbje ugyanazt a félpótot használja csak más festéssel, és állandóan akadtak. Egy ideig összefűzögettem őket, de meguntam. Így most csak a Traffic mod van bent, és a Nordish and Bora pakk.
A JPM (Just Play Mod) az a TSM map hivatalos kiegészítője.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A TSM 4.x verziójához jelent meg anno a JPM_4_X (Ez volt az 1.4.8 - 1.4.12 frissítéshez szánt verzió, amit dobozos játékokhoz ajánlottak. DLC nélkül simán futott 1.5.2 alatt is, sőt egy kis barkácsolással én használom 1.6.0 alatt is.
A TSM 4.1.0 verziójához elsőként megjelent a Multi traffic mod (ezt ajánlották az 1.5.2-re frissített dobozos játékokhoz + a DLC párosításhoz)
Majd megjelent a TSM 4.1.1 verziójához a JPM 4.5.1 csomag. (Ezt ajánlották az 1.5.2.1-re frissített Steam-es játékokhoz)
Végezetül pedig megjelent a JPM 4.5.1 a TSM 4.1.0 alá is, így az 1.5.2-re frissített dobozos verziókkal is rendesen működött.
Ez utóbbi fut 1.6.0 alatt, de némi "barkácsolást" igényel.
Jelenleg nem vagyok szerkesztgetős hangulatomban, így inkább feltettem az előző hozzászólásomban említett Traffic módot. Szebb is, változatosabb is, így marad ez.
Egyébként ez a JPM kiegészítő tartalmazza a félpótok, és az AI járművek festéseit, magukat a módosításként betett járműveket, valós cégneveket, stb.