Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomi161996
helló kaphatnák egy linket az alap pótkocsiról?

AudiQuattro
Buszmegálló telephely.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

LeWyTy
De várom már az ATS-t mikorra várható?

Remélem jók lesznek a hangok.
http://www.youtube.com/v/sgQevesiGeY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
hangulatosak ezek a csíkok <#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

gigamen
Nagyon megszerettem az új Iveco-t remélem a késõbbiekben bekerülõ kamionok is ilyen részletességgel, valamint ilyen jó vezethetõséggel lesznek megáldva!

ezer köszönet a linkért :)

<#eljen><#taps>
hotwheels
<#circling>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ha betölti az editorba a mapot 1.4.1 alatt, majd menti, akkor elvileg az új formátumba konvertálja a játék. Részletesen itt írták le, mit kell tenni.

Aha...És vajon az 1.4-es javítással vagy nélküle lesz használható?
0Diaz0
Nem :)

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Ugyan az a pw mint a worldben

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Jééé gyere már fel tsre kérdeznék vmit gyere a GG Teamba

Sziasztok!
Új patchnél kell új profil?
Steames játékot ne peccseljetek a nem-steames javításokkal! (Tudom, késõn szólok, de maradjon itt az utókornak :D).

0Diaz0
Restáról idézve :

Az 1.4.3-as peccs egyébként a következõket javítja:

- Megoldás a telezöld hibára.

- Rendszámtáblákkal kapcsolatos hibák javítva.

- Javítottak a nem-szélesvásznú felbontásokon: mostantól ugyanakkora szélességben látni a fülkét, mint szélesvásznú felbontás esetén.

- A játék immár nem fagy ki a moddolt rakományok hibás ütközésvizsgálati adataitól.

- Ismét megpróbálták kijavítani az elsüllyedõ pótok hibáját.

- Javítottak a Hi-Way angol verziójának sebességmérõjén, illetve megcserélték az üzemanyagkijelzõ és a hõmérõ helyét.

- Kijavították a hibás Turbo/AdBlue animációkat a brit Exclusive Volvo beltérben.

- Javítottak a Lumen Chrome segédfényen.

- A játék immár nem fagy ki, ha olyan területen hívjuk a sárga angyalt, ami nincs országhoz rendelve (szar mapmodok esetén fordulhat elõ ez a hiba).

- Javították a felbontásváltással járó esetleges fagyásokat.

- Javítottak az ablaktörlõk animációján (minden kamionon).

- Javították az eltûnõ londoni buszállomást. :D

- Javították a teleportálás után látható pre-caching hibákat (voltaképp a pályaelemeket most már azelõtt be kell töltenie a játéknak, hogy láthatóvá válna a terület, ahova teleportáltunk).

Javították a slotok számának hiányát a kedvenc márka képernyõn (profilkészítõ és szerkesztõ ablak).

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szabi
grat, ma steamen 2ezerért volt :DD

Diaz és akkor ebbe a patchben mik vannak Kérlek magyarul ?

közben kiderült a turpisság:

Ha nem steamen keresztül frissítem a játékot, hanem az scs honlapjáról töltött frissítéssel, akkor valami olyan fájlhoz nyúl ami után úgy érzékeli hogy nincs aktiválva :)

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

Onnan van :D

Én is. A CD Gala.....khmm vagyis egy olcsó helyrõl. <#vigyor0>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

0Diaz0
Persze,most annyi.. :) A játék megjelenése után 1héttel volt 6e + 1ezres a postaköltség.. mellesleg,másnap már hozta is a futár.. szóval a cdgalaxis.hu-t bátran merem ajánlani bárkinek ha valamit szeretne onnan :)

Én 3000Ft ért vettem

hotwheels
<#hamm>

0Diaz0
Semmigond, egyszer valahol mindenkinek elkellett kezdenie.. :) Mondjuk én egybõl , videók alapján inkább megvettem 7e-ért.. de máig úgyérzem hogy megérte ,és megéri a pénzét :)

Hát én kezdö vagyok még ebe
Igaz hogy én is játszotam a töröt verzióval de már rá jöttem hogy sz@rt se ér az egész innkáb gondolkodtam hogy meg veszem.

0Diaz0
Nemlenne rossz ha a többi is fentlenne,és arra menne rá az 1.4es patch.. :)

tomi161996 : Nincs olyan program amivel TE tudod átkonvertálni. Esetleg a készítõje tudja úgy megcsinálni.

Tokike97 : Van restacar.hu-n egy olyan mod,szedd le azt és jólesz! ;)

Potee28 : Ott kell lennie a kódnak! Nézd meg a levél legalján! Amit én vettem neten játékokat,azoknak is a levél legalján volt a kód!

Axman : Ne csodálkozz rajta. Mióta itt 'lóg' folyamatosan hülye,és képtelen gondolkozni.. Meg se lepõdj ezen.
ban-t neki,és viszlát.

Ronso : Ne vegyél el a gyerekeid kajapénzébõl :) Azok valószinüleg többet gondolkoznak,és jobban megérdemlik a kaját mint õ a játékot... :)

fagy53 : Erre vár már õsidõk óta,mert lusta apuci-anyucitól kérni pár forintot,hogy játszhasson normálisan...

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

De most akkor az egyész Patchet rakjam fel vagy csak a 1.4 et

Mért is ne? Az a te döntésed.

Sziasztok Most vettem meg a játékot és egybõl rá tehetem az 1.4es Patchet ?

Szervusztok, szép napot!

Megvettem végre én is a játékot most a steam leárazás keretein belül, de mikor indítanám termékkulcsot kér. Néztem a steam által küldött üzeneteket nem találtam meg benne, próbáltam faq illetve manuált is olvasni abban sem találtam meg az ide vonatkozó részt.

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy steamen vásárolt játékot hogyan tudnám beregisztrálni illetve product key-t kapni hozzá?

A választ elõre is köszönöm! :)

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

Frank barátunk ezt a kommentet posztolta az egyik vieója alá:

"Szerintem hétvégére meglesz, de lehet, hogy csak vasárnapra! :( "

Szóval már közel a map kijövetele <#nyes>

hello lenne egy nagy kérdésem hogy a camerát hogyan lehetne álitani?
ne legyen olyan köszel a kormány

tomi161996
helló nem tudtok olyan programot amivel átlehet konvertálni az 1.4 patchre a módokat ?

hotwheels
Megvan, köszi! :)

ronso
Beállitásokban ott van a csuszka huzod amig neked tetszik és annyit esik az esõ amennyit akarod..

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso

pihi

Sakkoo.......Baszkiiii

hotwheels
Jó reggelt! :)

OFF: Hogyan tudnám beálitani azt, hogy sûrûbben essen az esõ? :o

Szabi
egyébként még két órán át 2ezer ft a játék Steam-en...

De ki van a tököm ezzel a Csabikával! <#falbav>
Folyton warezol, meg ilyen hülye kérdéseket rak fel allandóan!
"honnan lehet beszerezni az eredetit? hát hol?" BAZDMEG, BOLTBAN!
Én egyszerûen föl nem fogom, mi a faszt keresel még itt?! Gratulálok, ezzel csak a sájat szintedet bizonyítod, lehetsz kb. 6-7 éves... TANULJ MÁR MEG FÓRUMOZNI!
@ronso - Kajapénzbõl kivenni szükségtelen, ha már annyira kinyaltatja magát, akkor legalább keresne valami munkát, azt végre leszállna rólunk..
Csabika, ezt most egy üzenet lenne neked, vagy felhagysz a warezzal, és fórumképes leszel, vagy viszlát ÖRÖKRE!

Talán kicsit erõs volt, de most már ki kellett mondanom! <#idiota>

Bye! <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

ronso
NA jó én elveszek a 3 gyerekem kajapénzébõl 200 forintot mond a számlaszámot...

Sakkoo.......Baszkiiii

Nem értem, arra vársz, hogy összedobjunk neked 3k-t, így majd elmúlnak a gondjaid és békén hagysz végre a warezzel bennünket?
Tikal
<#falbav><#banplz>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Anno még én csináltam, de az 1.4.1-es javítás miatt, amúgy is újítani kellett rajta.

Volvo motorok minden kamionhoz (csak 1.4.1-es verzióhoz)

Akinek kell az a RestaCar.hu-n is megtalálja.

A boltba, mint az itteni emberek 99%-a.
hát hol?