Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem jók lesznek a hangok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Új patchnél kell új profil?
Az 1.4.3-as peccs egyébként a következõket javítja:
- Megoldás a telezöld hibára.
- Rendszámtáblákkal kapcsolatos hibák javítva.
- Javítottak a nem-szélesvásznú felbontásokon: mostantól ugyanakkora szélességben látni a fülkét, mint szélesvásznú felbontás esetén.
- A játék immár nem fagy ki a moddolt rakományok hibás ütközésvizsgálati adataitól.
- Ismét megpróbálták kijavítani az elsüllyedõ pótok hibáját.
- Javítottak a Hi-Way angol verziójának sebességmérõjén, illetve megcserélték az üzemanyagkijelzõ és a hõmérõ helyét.
- Kijavították a hibás Turbo/AdBlue animációkat a brit Exclusive Volvo beltérben.
- Javítottak a Lumen Chrome segédfényen.
- A játék immár nem fagy ki, ha olyan területen hívjuk a sárga angyalt, ami nincs országhoz rendelve (szar mapmodok esetén fordulhat elõ ez a hiba).
- Javították a felbontásváltással járó esetleges fagyásokat.
- Javítottak az ablaktörlõk animációján (minden kamionon).
- Javították az eltûnõ londoni buszállomást. 😄
- Javították a teleportálás után látható pre-caching hibákat (voltaképp a pályaelemeket most már azelõtt be kell töltenie a játéknak, hogy láthatóvá válna a terület, ahova teleportáltunk).
Javították a slotok számának hiányát a kedvenc márka képernyõn (profilkészítõ és szerkesztõ ablak).
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha nem steamen keresztül frissítem a játékot, hanem az scs honlapjáról töltött frissítéssel, akkor valami olyan fájlhoz nyúl ami után úgy érzékeli hogy nincs aktiválva 😊
TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Igaz hogy én is játszotam a töröt verzióval de már rá jöttem hogy sz@rt se ér az egész innkáb gondolkodtam hogy meg veszem.
tomi161996 : Nincs olyan program amivel TE tudod átkonvertálni. Esetleg a készítõje tudja úgy megcsinálni.
Tokike97 : Van restacar.hu-n egy olyan mod,szedd le azt és jólesz! 😉
Potee28 : Ott kell lennie a kódnak! Nézd meg a levél legalján! Amit én vettem neten játékokat,azoknak is a levél legalján volt a kód!
Axman : Ne csodálkozz rajta. Mióta itt 'lóg' folyamatosan hülye,és képtelen gondolkozni.. Meg se lepõdj ezen.
ban-t neki,és viszlát.
Ronso : Ne vegyél el a gyerekeid kajapénzébõl 😊 Azok valószinüleg többet gondolkoznak,és jobban megérdemlik a kaját mint õ a játékot... 😊
fagy53 : Erre vár már õsidõk óta,mert lusta apuci-anyucitól kérni pár forintot,hogy játszhasson normálisan...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Megvettem végre én is a játékot most a steam leárazás keretein belül, de mikor indítanám termékkulcsot kér. Néztem a steam által küldött üzeneteket
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy steamen vásárolt játékot hogyan tudnám beregisztrálni illetve product key-t kapni hozzá?
A választ elõre is köszönöm! 😊
TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com
"Szerintem hétvégére meglesz, de lehet, hogy csak vasárnapra! 😞 "
Szóval már közel a map kijövetele <#nyes>#nyes>
ne legyen olyan köszel a kormány
Sakkoo.......Baszkiiii
OFF: Hogyan tudnám beálitani azt, hogy sûrûbben essen az esõ? :o
"Nulla tenaci invia est via"
Folyton warezol, meg ilyen hülye kérdéseket rak fel allandóan!
"honnan lehet beszerezni az eredetit? hát hol?" BAZDMEG, BOLTBAN!
Én egyszerûen föl nem fogom, mi a faszt keresel még itt?! Gratulálok, ezzel csak a sájat szintedet bizonyítod, lehetsz kb. 6-7 éves... TANULJ MÁR MEG FÓRUMOZNI!
@ronso - Kajapénzbõl kivenni szükségtelen, ha már annyira kinyaltatja magát, akkor legalább keresne valami munkát, azt végre leszállna rólunk..
Csabika, ezt most egy üzenet lenne neked, vagy felhagysz a warezzal, és fórumképes leszel, vagy viszlát ÖRÖKRE!
Talán kicsit erõs volt, de most már ki kellett mondanom! <#idiota>#idiota>
Bye! <#wave>#wave>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Sakkoo.......Baszkiiii
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Volvo motorok minden kamionhoz (csak 1.4.1-es verzióhoz)
Akinek kell az a RestaCar.hu-n is megtalálja.