52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Apocalipto
    És végre belekerült a fogyasztás mérés-kijelzés <3
  • snakegab
    A program hivatalos kiadásairól és javításairól, a telepítés sorrendjéről a játék honlapján és a fejlesztők blogján tudsz tájékozódni. Az említett "tenger alatti rész" egy külső fejlesztő által készített nem hivatalos kiegészítés (mod), a megfelelő verzió kiválasztásában és telepítésében a külső fejlesztő honlapja lesz segítségedre. Sok sikert!
  • ronso
    off topic fater ott mindenben segitenek........
  • Debilon
    vedd meg
  • Hudini23
    Valaki segítsen mert nem igazodok el! A játékot letölteném de úgy, hogy legyen benne Magyarország és Európa meg a tenger alatti rész is ilyen pl Törökország vagy Egyiptom meg amik még körülötte vannak! Szóval van valami Going East verzió fennt a torrenten de abba nincs az előbb említett rész! Mit csináljak melyik verziót töltsem le? Ja és, hogy a játék ne fagyjon ki amikor a világtérképet meg akarom nézni! Köszönöm! E-mail: [email protected] csak azért mert itt a fórumon nem biztos, hogy megtalálom ha valaki válaszolna! Köszi!
  • Misuka963
  • vajo
    Az új gépem
  • zorba3333
    Örülök, hogy tudtam segíteni, és sikerült optimalizálnod a játékot az igényeidnek megfelelően.
    A magam részéről annyit, hogy bárkinek szívesen segítek, mint ahogy sokan mások is ebben a közösségben, persze minden a szabadidő függvénye.
  • NicoKoko759
    Köszi szépen! :) Végre sikerült a katonai mód is. Teljes az élvezet. Most volt egy 55 tonnás fuvarom. Az Ural meghalt. Pálya felhajtón 1!km/h. :D 15 perc alatt szenvedtem fel. Így stratégiát váltottam, alap Scania jegyében. Nem nagyon muzsikált az sem. Aztán a 730 pacisat vettem kezelésbe. Na, ott már felhajtáskor elértem a 25 km/h-t is. :D Szóval örülök, hogy van "tényleges" tömege a rakománynak. Azt hiszem, ha meglesz az Ural optimalizálásom, jól fogok ezzel is szórakozni. Modellezést meg vagy elkezdem, vagy nem. Igazából csak Te írtál nekem, így gondolom a többiek elhatárolódnak tőlem. Majd a barátomtól kérek segítséget (Google). Nameg biztos van pár videó is ebben a témában.
  • snakegab
    + A zajcsíkoknak is új hangja van.
  • hotwheels
  • TaRka0107
    Nekem azt írja, hogy a mentéseim DLC hiányát észlelik és nem tudnak betöltődni. DLC viszont fent van. Most ilyenkor mivan?
  • zorba3333
    Szívesen segítek, ha tudok.
    Modellezéshez nem értek, így ebben más segítségét kell majd kérned.
  • Misuka963
    Vagány
  • BlueMaster
    Már az a hír van kint a TSM-el kapcsolatban, hogy a tesztek szerint az új patch nem okoz a használatában problémát, de csak saját felelősségre használható, a Just Play Mod-ra pedig főleg igaz ez!
  • hotwheels
  • SLICK
    Köszönöm a türelmed és a segítséged! Az hogy nem voltam elég kitartó megeshet, vagy csak simán túlgördítettem rajta és nem láttam... Mindegy kösz mégegyszer!

Segítséggel annyit, hogy amiben tudok segítek én is másoknak, ebben a topikban is volt már rá példa , de sok másikban is, úgy hogy nem szoktam szemétkedni másokkal szemben. :)
  • Bohusek
    DOWNLOAD PINK COLOR BUG: http://adf.ly/WHMzV
  • Bohusek
    Üdv!

Ha visszakerested, az dícséretes.
    Sajnos azt kell mondjam, nem voltál elég alapos vagy kitartó, mivel ott van az. Emberbaráti kedvességből neked IS megtettem, mint anno egy kollégád esetében, hogy visszakerestem. Tehát íme: A megoldásra vezető iránymutatást a #31682 hozzászólásban találod - meg persze még korábban is, mivel ez már az általam tett visszakeresés bejegyzése.

#31682 idézete:

"Már írtam róla, érdemes olykor visszafelé böngészni a fórumot . Én most megtettem neked, de mennem kellett rendesen, hogy az egyébként impozáns képeken átrágjam magam, így most neked nem kell.

31577 bejegyzés idézet:

"Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idővel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévő linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elő."

31579 bejegyzés idézet:

"A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek"

Járj sikerrel!"

Idézet vége. Te is járj sikerrel! :)

Jó tett helyébe jót várj elv alapján cserébe annyit kérek, hogy segíts másoknak, ahol csak tudsz.

Üdv!
  • mzsolti21
    Ja, most látom hogy ez már 1.6, szóval most egy ideig nem próbálkozok
  • mzsolti21
    Eladtam a Scania-t, nincs bent semmi mod csak a TSM map, és megint azzal a Runtime Error-os ablakkal lép ki.
    Megpróbálom a memória hozzárendelést,más már nem lehet....
  • peta19901010
    Köszönöm a válaszokat.
  • snakegab
    Bocs, köszi a kiegészítést.
  • BlueMaster
    A TSM hivatalos oldalán irdatlan nagy piros betűkkel ki van írva, hogy aki a TSM-el szeretne játszani ne frissítsen 1.6.0-ra!!!!

"SCS has release the patch 1.6 - Who wants to play TSM NOT update"
  • snakegab
    1.6.0 újdonságok:

Elindult a "Teheautók világa" weboldal.
    World of Trucks site launched... OK!

Fényképstúdió és képernyőmentés kezelő, fel lehet tölteni képeket a honlapra.
    Photo Studio - includes Photo-mode and Screenshot Manager allowing upload of your best screenshots to World of Trucks... OK!

Online profilok, összekötheted a játékban lévő profilodat a World of Trucks fiókoddal.
    Online profiles - ability to connect your profile to your World of Trucks account... OK!

Új hang az új Iveco-nak
    New Iveco Stralis Hi-Way sounds recorded from actual truck... OK!

Egyedi kürt hangok.
    Individual air-horn sounds... nem tapasztaltam változást, pl. a DAF-nak meg a Magnumnak ugyanaz a kürt hangja. Vagy ez a kiegészítő kürtökre vonatkozna? Azoknak eddig nem is volt hangja.

Valós üzemanyagfogyasztás beállítási lehetőség.
    Realistic fuel consumption option... Később

Adaptív automata sebességváltó beállítási lehetőség.
    Adaptive automatic transmission option... Nem tudom mi ez, nekem szekvenciálisra van állítva

Rovid melók nagyobb valószínűséggel generálódnak.
    Shorter jobs generation probability increased... akkor biztos így van...

Rendszámtábla lecserélésének javítása.
    License plate changes fixed... akkor biztos így van...

Szerintem ugyanaz a TSM megy rajta, mint 1.5.2-n, mivel térképet érintő változtatás nincs a fentiek közt.
  • hotwheels
    Igen. (1.6.0 patch) :)
  • orixon
    Udv mindenkinek. Az hogy kiirja a fogyasztast , azt honnan van? Az uj fejlesztes teszi ezt a dolgot? Koszi a valaszt.
  • hotwheels
    Bocsi, nem láttam, ment repü.
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek.
    Egy olyat kérdeznék, hogy az 1.6.0-ás verzió miben különbözik az 1.5.2-es verziótól és, hogy a TSM map 4.1.0-ás verziója megy-e rajta?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • TopGun
    hotwheels, neked nem szokasod valaszolni a privat uzeneteidre?
  • hotwheels

• Gabító01
    Sziasztok! Megvettem a Euro Truck Simulator 2 Gold cd-t és azt szeretném kérdezni,hogy kell hozzá valamelyik patch, és ha kell akkor melyiket érdemes letölteni? Valaki tudna nekem ebben segíteni? Vagy esetleg melyik modot érdemes még letölteni hozzá?
  • matesz19
    Unatkoztam az éjszakai fuvar alatt... Ezért meghajtottam az 500 Pacis motort... Kicsit meglepődtem mikor láttam hogy egy nehéz rakománnyal is viszi a majd nem 140 km/h-t és hogy kiakadt a sebesség mérő mutató. xD

• Szabi #32225
    tetszik ez a fotómód :)
  • NicoKoko759
    Letöltöttem a frissített katonai csomagot, ma kipróbálom. Beraktam a forgalom módot, az remekül működik. Az Uralnál volt egy 230LE motor, beraktam az 1000LE helyett, alig bírt felgyorsulni 50-ig. :D Szóval valamit majd ügyeskednem kell. Ha esetleg lenne még kérdésem, feltehetném magánüzenetben Neked? Akár az Urallal, akár kamionkészítéssel kapcsolatban (ha nem túl bonyolult, csinálnék egy MAZ 537-et).
  • david508
    Igen, tört játékkal játszom, a korábbiakban nem volt probléma!
    Akkor így jártam!
  • krisztian1329
    1.6.0 patch-el működik a TSM 4.1?
  • zorba3333
    Ez a hiba már többeknek tört borsot az orra alá, de mindenkinél egy okra volt visszavezethető a jelenség.
    Konkrétan tört játékkal játszottak, és ez okozta a problémájukat.
    Lehet, hogy nálad is ez a helyzet!?
  • david508
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám a játékkal!
    Euro Truck Simulator 2 - Going East! 1.5.2.1s dlc verzióval játszom TSM 4.1el és az első pár fuvarral nincs semmi gond, leszállítottam őket! Eztán vettem kamiont, vittem még 2 fuvart, majd a következőnél elindulok megyek, és egy idő után eltűnik a szállítmány és visszamondott fuvarként jelenik meg!
    Valaki, valami ötlet?
  • hotwheels