A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #32277 Többen kérdeztétek már, hogy működik-e a TSM map a most kiadott 1.6 frissítéssel.
Nos, most vagyok túl egy közel kétórás teszten, és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.
1.6.0 + TSM 4.X + JPM_TSM_4_X
Ez a konfiguráció alapesetben (más módosítások nélkül) látszólag akadás mentesen fut.
A log fájl több esetben is felhívja a figyelmet az öreg textúraformátumokra, valamint kompatibilitási gond van a DAF, illetve a Scania egyes típusainak 2. számú fülkevariánsának megjelenítésével is, az öregnek ítélt formátum miatt.
Hibát két esetben jelzett, de emiatt sem fagy, vagy lép ki a játék, vagyis elmondható, hogy igen, az újonan megjelent 1.6.0 alatt fut a TSM 4.x
1.6.0 + TSM 4.1.0 + JPM
Nos, itt már más a helyzet, pedig ez a frissebb TSM kiadás.
Maga a térkép tökéletesen működik, de ha a csomaghoz járó JPM kiegészítő be van kapcsolva, akkor az összes MAN vontatónak élénk piros lesz a textúrája, valamint a félpótokat csak random módon jeleníti meg, ekkor viszont 1-2 másodpercre beszaggat a játék.
Én azt az átmeneti megoldást választottam, hogy kikapcsoltam a JPM csomagot, és helyette a Traffic módot használom.
Így megszűnt a gond, és zavartalanul játszható a térkép.
A log fájl itt is folyamatosan írja az öreg formátumokra való figyelmeztetést, de hibaüzenetet egyetlen traffic signal esetében írt csak.
Vagyis tökéletesen működik ez is az új frissítéssel.
DLC...
Ebben a kérdésben nem tudok nyilatkozni, mert Én nem használom ezt a kiegészítőt.
Tesztkörülmények:
- Eredeti, magyar nyelvű dobozos játék
- Mind a két térkép, és a hozzájuk tartozó kiegészítők külön mod mappában
- Külön profil mindkét maphoz
- Memória hozzárendelés alkalmazása mellett
- 1900x1200-as felbontás