A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bohusek #32272 Jót mosolyogtam és helyeslően bólogattam a reagálásodra tett hozzászólásokon.
Kicsit olybá tűnik, mintha azt várnád, hogy a sültgalamb berepüljön a szádba vagy hogy az ételt megrágva kéred. Ha így van, tényleg van még hová fejlődni. Persze nem zárom ki, hogy tapasztalatlanság szülte hozzá nem értés van a háttérben és tényleg halvány bugyilila fogalmad sincs, mi a teendő. És hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű:
1. Ezen a linken (http://adf.ly/WHMzV) találsz egy letöltölthető fájlt, ami a 3DMGAME-Euro.Truck.Simulator.2.Crack.Only-3DM.rar nevet viseli.
2. A törömítményt kicsomagolod, amelyből két fájlt kapsz: 3DMGAME.ini és steam_api.dll
3. Ezt a két fájlt bemásolod a játék általad kiválasztott feltelepítési könyvtárába, azon belül is abba a könyvtárba, amelyikben a steam_api.dll már eleve benne van. Alkönyvtárba keresd, nálam a "bin" könyvtáson belül.
4. Ha van olyan mentésed, ahol még nincs elszineződött géperejű járóműved, betöltöd és játszol. Esélyes, hogy úgy a fényezésed marad és sikeres volt az operáció.
És bocs, de én sem vagyok tökéletes és valamit én is had örömködjek a segítségem fejében, így nem tudom kihagyni az orrod alá dörgölést, hogy a -val -vel v betűje legtöbbször hasonul. A kérdésed esetében a szótő+rag "ezvel", de ezt nem használjuk, tehát a z-re hasonulás után => "ezzel" lesz és nem "evvel".
De ezt ne vedd sértésnek...