banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bohusek
    Üdv!

Ha visszakerested, az dícséretes.
    Sajnos azt kell mondjam, nem voltál elég alapos vagy kitartó, mivel ott van az. Emberbaráti kedvességből neked IS megtettem, mint anno egy kollégád esetében, hogy visszakerestem. Tehát íme: A megoldásra vezető iránymutatást a #31682 hozzászólásban találod - meg persze még korábban is, mivel ez már az általam tett visszakeresés bejegyzése.

#31682 idézete:

"Már írtam róla, érdemes olykor visszafelé böngészni a fórumot . Én most megtettem neked, de mennem kellett rendesen, hogy az egyébként impozáns képeken átrágjam magam, így most neked nem kell.

31577 bejegyzés idézet:

"Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idővel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévő linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elő."

31579 bejegyzés idézet:

"A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek"

Járj sikerrel!"

Idézet vége. Te is járj sikerrel! :)

Jó tett helyébe jót várj elv alapján cserébe annyit kérek, hogy segíts másoknak, ahol csak tudsz.

Üdv!