Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Sakkoo.......Baszkiiii
Hát szépen... <#hehe>#hehe>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Válaszotokat elõre is köszönöm.
----
csabika a többi alregjével együtt nem véletlenül van több topikból is kitiltva.. bíztam benne hogy itt hátha sikerül fórumképesnek maradnia, de úgy tûnik nem.... :D
"Nulla tenaci invia est via"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Próbáltam állítani a felbontást, a tükör ugyan látszódott de eltorzult függõlegesen a kép. Átírtam a config.cfg-ben is, de vagy nem ismerte fel amit beírtam, vagy torzult, amikor 1280x720-írtam be. A nvidia desktop managerben is állítgattam ezt azt, de nem használt.

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy 1. 4. 1.-hez tud valakimûködõ trailer packot?
Ha igen egy linket ahonnan le lehet tölteni nagyon megköszönnék.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Azt az 5: képarány modot, amit Hungarykum linkelt, még én csináltam, és van újabb verziója is, bár szerintem nincs már rá szükség. Elég kimásolni belõle a def/ camera mappa tartalnát, és újracsomagolni egy .scs fájlba, akkor 5:4 képarány mellett is távolabb kerül a kamera.
Nem ezt szeretném. 1.3.1-nél amikor beállítottam a beállításokban, hogy felbontás legyen 1280*1024, akkor gyakorlatilag a felbontás 1280*768 volt játék közben és a menüben is. A fekete csíkokkal semmi bajom nem volt, nem zavart.
Most játék közben nincs csík az 1.4.1-ben, de a tükör már kilóg a képbõl, vagyis most a tényleges felbontás úgy alakul hogy a magasság 1024 lett, a szélesség meg 1707 lenne arányosan. Ezért most a tükör kilóg, a kormány nagyobb, közelebb van, a mûszerek jobban olvashatók, de a tükröt szinte folyamatosan figyeltem, a sebességet, fokozatot úgy is az útinfóról olvastam le. Ebbõl a szempontból az új patch-el visszatértünk a GTS-hez... Persze lehet hogy van akinek így jobban tetszik, de egy olyan kapcsoló nem ártott volna, mint amit megcsináltak a sebesség limiter kikapcsolásához...
A config.cfg-ben van sok minden amit lehet állítani, de a nagyobb részét nem tudom, hogy mire jó.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1.3.1-es verzióhoz lett csinálva, de jó az 1.4.1-eshez is csak a Profilválasztásnál van egy kis hibája, amit majd megpróbálok kijavítani. Ezen kívül úgy tûnik hibátlan.
Profilválasztásnál úgy lehet belépni, hogy "katt" a Folytatásra, majd a Szerkesztésre.
A mod csak 1 módon mûködik: ha az "Asztalon" lévõ ETS2 parancsikon tulajdonságát megnyitod és a "Cél" sorba beírod ezt a szöveg után: -force_mods ( - elé szóköz is kell)
Így:
"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -force_mods
Még annyit csinál így, hogy ami be van téve mod, azt mindet aktiválja, ha be van pipálva, ha nincs a Szerkesztés menüben.
A mod mappába pedig EZT rakd.
Illetve egy kis apróság de tényleg ha megnézitek a profil szerkesztésen belül a kedvenc márkák listáját nem látható a Volvo képe.
Nektek?
Feltettem az 1.4.1-et. A monitorom normál képarányú, (1280*1024 natív felbontású) eddig ebben a felbontásban alul és felül fekete csík volt a képernyõn. De legalább láttam a kormány melletti visszapillantó tükröket, F2-vel csak a jobb oldalit kapcsoltam be (brit kabinnál természetesen fordítva). Namármost a javítás megoldotta a normál képarányú monitorok problémáját, de ezzel a tükreimet is számûzte a pixeleken túlra... Valahogy ezt nem lehet visszaállítani?
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
ÉS kérlek, mondd hogy 87 nem a születési éved, mert kb egy 12 éves színvonalán társalogsz itt :DD
"Hali.
Mivel nem tudok még írni a fórumra, ezért itt próbálkozom. 1.4 alatt nem megy még a TSM , majd gondolom orvosolják.
Kicsomagolásnál pedig elég rákattintani a part1-re és a winrar összefûzi. És azt az egy scs fáljt bemásolni mod mappába."
Köszi a segítséget<#worship>#worship>
Csak nekem nem akarja elfogadni az 1.4.1 a modokat vagy másnak sem ?? help !!!!
<#help>#help><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>