Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joceruza
És ez mind aktiválva van?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Misuka963
<#eljen>

gigamen
ronso
Ja és ez mind fent volt a patch elõtt is és ugyanugy müködik..

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
ezeket használom

Sakkoo.......Baszkiiii

tomi161996
szívesen írtam privátot

ronso

Müxik köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Köszönöm megnézem.

Sakkoo.......Baszkiiii

javítottam! :)

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

tomi161996
http://www.ets-2.com/xenon-light-mod/

ronso
Ez melyik kék hatásu lámpa mod,mert ilyet keresek csak sárgát találok

Sakkoo.......Baszkiiii

tomi161996
helló azt szeretném kérdezni hogy nem lehet ne valahogy az 1.3.1-es patchez való módokat átszerkeszteni hogy jók legyenek az 1.4.1-eshez?

<#wave>
Na gyorsan megnéztem, h muzsikál az 1.4.1s-el a Scania 2008

Hát szépen... <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Renault Premiummal megyek jelenleg és a légrendszerben alacsony a nyomás. A kérdésem pedig z lenne, hogy kb. menyi ideig tart (a progrmban) a rendszer feltöltõdése?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Szabi
<#eljen>

----

csabika a többi alregjével együtt nem véletlenül van több topikból is kitiltva.. bíztam benne hogy itt hátha sikerül fórumképesnek maradnia, de úgy tûnik nem.... :D

"Nulla tenaci invia est via"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Köszönöm, ezzel a moddal már jó. Ha minden igaz, ugyanazt látni mint a 1.3.1 és korábbi verziókban, + még az egykori fekete csíkok alatti területek is látszódnak.

Próbáltam állítani a felbontást, a tükör ugyan látszódott de eltorzult függõlegesen a kép. Átírtam a config.cfg-ben is, de vagy nem ismerte fel amit beírtam, vagy torzult, amikor 1280x720-írtam be. A nvidia desktop managerben is állítgattam ezt azt, de nem használt.
hotwheels
Estét! :)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

A felbontás állítással eltûnik a fekete csík a menübõl, de nem jó állítani a játékban, mert a képet elnyújtja és, ami kerek volt, az tojás lesz, így csak a módod kamera része az egyetlen megoldás.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Üdv mindenkinek
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy 1. 4. 1.-hez tud valakimûködõ trailer packot?
Ha igen egy linket ahonnan le lehet tölteni nagyon megköszönnék.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Látom, csak pont egyszerre írtunk. :D
...amit közben már meg is csinált Hungarykum. :)
Abból vettem ki csak kamerákat :D

Elég az, ha a beállításoknál lejjebb veszed a képernyõfelbontást, mondjuk 1280x768-ra, és minden ugyanolyan lesz, mint régen volt. ;)

Azt az 5: képarány modot, amit Hungarykum linkelt, még én csináltam, és van újabb verziója is, bár szerintem nincs már rá szükség. Elég kimásolni belõle a def/ camera mappa tartalnát, és újracsomagolni egy .scs fájlba, akkor 5:4 képarány mellett is távolabb kerül a kamera.
Minden megoldható.

Itt vannak csak a régi kamerák, amit szerettél volna:

Kamion kamerák

Hungarykum:

Nem ezt szeretném. 1.3.1-nél amikor beállítottam a beállításokban, hogy felbontás legyen 1280*1024, akkor gyakorlatilag a felbontás 1280*768 volt játék közben és a menüben is. A fekete csíkokkal semmi bajom nem volt, nem zavart.
Most játék közben nincs csík az 1.4.1-ben, de a tükör már kilóg a képbõl, vagyis most a tényleges felbontás úgy alakul hogy a magasság 1024 lett, a szélesség meg 1707 lenne arányosan. Ezért most a tükör kilóg, a kormány nagyobb, közelebb van, a mûszerek jobban olvashatók, de a tükröt szinte folyamatosan figyeltem, a sebességet, fokozatot úgy is az útinfóról olvastam le. Ebbõl a szempontból az új patch-el visszatértünk a GTS-hez... Persze lehet hogy van akinek így jobban tetszik, de egy olyan kapcsoló nem ártott volna, mint amit megcsináltak a sebesség limiter kikapcsolásához...

A config.cfg-ben van sok minden amit lehet állítani, de a nagyobb részét nem tudom, hogy mire jó.
Tikal
a 50K által készített SCANIA-t a shop-ban lehet megvenni, nem? Valakinek ötlet, miért nem jelenik meg nálam? Más ilyen jellegû mod nincs benn...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van 1 mód, ami eltünteti a fekete csíkokat és a kamera is jó a kamionoknál.
1.3.1-es verzióhoz lett csinálva, de jó az 1.4.1-eshez is csak a Profilválasztásnál van egy kis hibája, amit majd megpróbálok kijavítani. Ezen kívül úgy tûnik hibátlan.

Profilválasztásnál úgy lehet belépni, hogy "katt" a Folytatásra, majd a Szerkesztésre.

A mod csak 1 módon mûködik: ha az "Asztalon" lévõ ETS2 parancsikon tulajdonságát megnyitod és a "Cél" sorba beírod ezt a szöveg után: -force_mods ( - elé szóköz is kell)

Így:

"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -force_mods

Még annyit csinál így, hogy ami be van téve mod, azt mindet aktiválja, ha be van pipálva, ha nincs a Szerkesztés menüben.

A mod mappába pedig EZT rakd.

Misuka963
<#hehe>

Félreértés ne essék nincs Scania gépem még mert egyenlõre gyûjtök csak az elõzõ profilom szól Scaniaról.

Csak azért kérdezem mert a svéd márkákkal játszom csak.
Illetve egy kis apróság de tényleg ha megnézitek a profil szerkesztésen belül a kedvenc márkák listáját nem látható a Volvo képe.

Nektek?

Sziasztok!

Feltettem az 1.4.1-et. A monitorom normál képarányú, (1280*1024 natív felbontású) eddig ebben a felbontásban alul és felül fekete csík volt a képernyõn. De legalább láttam a kormány melletti visszapillantó tükröket, F2-vel csak a jobb oldalit kapcsoltam be (brit kabinnál természetesen fordítva). Namármost a javítás megoldotta a normál képarányú monitorok problémáját, de ezzel a tükreimet is számûzte a pixeleken túlra... Valahogy ezt nem lehet visszaállítani?
Aki Scaniaval van nekik is behúz a kézi ha elfogy a levegõ?

tomi161996
azt szeretném kérdezni milyen módokat használsz hogy elfogadja az 1.4.1-es patch?

Inkább túl van szimulálva. Mivel billentyûzettel játszok, ezért az egyszerû automata beállítást választottam. Na, így meg rendre leesik nyomás.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Na az klassz,akkor reméljük hogy a Volvora javítják!

Nekem is elfogyott a levegõ egyszer és úgy beállt mint a huzat, se elõre se hátra amíg nem termelte fel újra. /renault magnum/

Tikal
többet sziszeg mint azelõtt :D kb annyi szimuláció lehet benne, mint a mario kart-ban :)

Ez a légfék-szimuláció mit akar jelenteni beállításokban?
Tikal
Te tényleg kihagytál minden magyar órát a suliban? :DDD

Tikal
Na, akkor értsd már meg, hogy itt is tojik rád mindenki, és nem fogsz segítséget kapni, amíg nem viselkedsz és kommunikálsz normálisan.

ÉS kérlek, mondd hogy 87 nem a születési éved, mert kb egy 12 éves színvonalán társalogsz itt :DD

Misuka963
De te csak a hülyeséget pofázod itt.Egy értelmes gondolatod sincs ember<#gun><#gunyos1>

Ezt az üzenetet kaptam priviben és továbbítom mindenkinek akit érdekelhet:

"Hali.

Mivel nem tudok még írni a fórumra, ezért itt próbálkozom. 1.4 alatt nem megy még a TSM , majd gondolom orvosolják.

Kicsomagolásnál pedig elég rákattintani a part1-re és a winrar összefûzi. És azt az egy scs fáljt bemásolni mod mappába."

Köszi a segítséget<#worship>
hogy ba*** ná meg akkor nálam mért nem jó ááááááááááááá <#falbav>

Nekem elfogad ,eddig vagy 20 mód van benne csak a térképet nem.
AudiQuattro
Te véletlenül nem kaposvári vagy?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hello mindenki !

Csak nekem nem akarja elfogadni az 1.4.1 a modokat vagy másnak sem ?? help !!!!

<#help><#rinya><#boxer><#falbav>

Semmilyen korábban készült map nem lesz jó, mert változott a map kezelés, részeket dolgoz fel a program, míg korábban az egészet. nekem sem a TSM 2.2, 3.0 sem más map nem mûködik, más tipusú modokkal még nem volt gondom, de lehet még....!