A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #32214 Örülök, hogy tudtam segíteni, és végül sikerült megoldanod a dolgot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A piros felkiáltójeles hibaüzenet teljesen normális volt ebben az esetben, de ezt írtam is anno a #32117. hozzászólásom spoiler-jében lévő részének utolsó gondolataként, illetve linkeltem neked is a #32190. hozzászólásom "kompatibilitás" címet kapott link formájában ugyanezt. Gondolom olvastad őket, ezért tértél ki rá.
A lényeg, hogy sikerült...
#32213 (mzsolti21)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már úgyis rászántad az időd, és ennyire szétszedted a mod mappádat, akkor javaslom, hogy a különböző térképeket, és a hozzájuk tartozó, illetve azokhoz használt módosításokat a hibakeresés végeztével külön mod mappába rendezve tedd vissza, mint ahogy ezt már korábban javasoltam is.
Ezáltal rengeteg bosszúságtól kíméled meg magad a későbbiekben.
Célszerű a térképekhez különálló profilt készíteni, majd a meglévő mentéseidet bemásolni az új profilokba.
Ehhez ajánlott egy olyan "végső" mentést csinálni profiltörlés előtt, ami semleges (gyári) helyszínen van, és a közösen használt mapokon rajta van. Pl: valamelyik gyári kamionkereskedő udvara, Hotel udvara, stb
(Ez természetesen csak azokra az esetekre igaz, ahol egy profillal, több térképen játszottál. Ez persze nem kötelező, hiszen elviekben kompatibilisek az eddig együtt működő térképek, de sose baj, ha könnyítünk a dolgon, és csökkentjük a kockázatot. )
Mivel minden profilhoz külön config.cfg is tartozik, így az ebből eredő esetleges hibák is lekorlátozhatóak az adott map, adott profiljára, továbbá lényegesen lecsökkenthető a külön mappás megoldással a hibakeresés ideje, és a kiváltó ok(ok) száma.
Maradhatnak együtt a c:\dokumentum... mappában, de értelemszerűen mindig csak az aktuális mappa neve legyen mod-ra nevezve.
Remélem sikerül megoldanod a problémát.